- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Konusu vardi
ub.mesaji
ub.mesaji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antepli misin de celallendin?niye yiyon lan ozaman
Neredesin be usta.gusel de..
1 kilo eti bi lavaşın içine nasıl sığdırcan anlayamadım...
galiba 750-800 gramını tencerede pişerken aşıra aşıra götürcen emmoğlu.![]()
Ustada af cikarmali #freeTTunaNeredesin be usta.![]()
Fena değil, ama gerek olmadığı kanaatini taşıyorum. Karbonhidrat arası karbonhidrat çılgınlığını benimsemem mümkün değil. Ayrıca büyük üstat Tamer Tuna kabız yapabileceğini söylemiş yahu nohut lif manyağı bir bakliyat niye kabız yapsın.
Kabızlık konusunda bana yaptığın eleştiriyi kendin boşa çıkardın reyiz..
Bak gördünmü nasıl dürüyolar.. Aynı benim dediğim gibi, önce tavada yağ ve sebze ile soteliyolar, sonra da dürüme koyarken bol yeşillik ve sebze basıyolar içine.
Aslında bu yaptıkları sıcak nohut piyazdan farkı, içinde haşlanmış yumurtanın olmaması. Kuru fasulye ve haşlanmış yumurta ile yapılsa adı sıcak piyaz dürüm olacak kesinlikle...
Anlamakta güçlük çektim doğrusu, ama kesin sen haklısındır büyük üstat farkında olmadan bir yerde hata yaptık demek ki.
Üst düzey diyaloglar. Eski güzel günler.O da bişey mi ? Evden nevale olarak yarım ekmeğin arasına kızarmış patates doldurup bide sıkı sıkı sararak paketleyeni biliyorum yaw.. Sadece patates yani başka yeşillik/tomat/soğan falan da yok...
Banlı değildi sanırım o ya kendi bilinmeyen bir sebepten gitti.Ustada af cikarmali #freeTTuna
@Keramettin
ub.mesaji
Hangi birini sayayım kibuneeeeeee bune bune