Nolan Smith'den Kamp Tepkisi

Melih Akan

Berlin Panteri
Yıldız oyun kurucu bu duruma Twitter’dan ”Maçtan bir gece önce otelde geçirilen geceler. 18 yaşında kolej takımında bile böyle bir şey yapmıyorduk. Kızgın mıyım? Oldukça!” sözleri ile isyan etti. Bir taraftarın kendisine ”Burası Türkiye, alışmak zorundasın” tepkisine de Hayır diyerek cevap verdi.

@NdotSmitty

Hotels night before home games... I didn't even do that in college at 18 years old... Am I mad? Very!!
1:38 PM - 10 Oct 2014

@NdotSmitty

No! RT @fatihozbakan1: @NdotSmitty here is Turkey. Better get used to do such things quickly

tipe bak sanki SAS'da oynayacaktı da zorla kandırıp aldık takımımıza. zaten hiç sevmemiştim bunu

Sıkıntı neymiş anlamadım
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

Iyiki Terim´e karsi birsey söylememis, "hakli" diyecek cok insan cikacagina emin olurdum :D

----------------------------------------

Teknik Adam´in kararlarini begenmiyebilirsin, ama bunun ile ilgili sosyal medyada isyan etmek takimin huzurunu bozmak anlamina gelir. Eger sisteme uymak istemiyorsa, ismi ne olursa olsun, gönderilmelidir.

valla kardeşim bizde ortam böyle.

neye sinirlenmiş?

Her Ülke´de maclardan önce kamp kültürü yoktur. Nolan arkadas böyle seylere aliskin olmadigi icin rahatsiz olmus ve onlari ile degtirmis.

Rijkaard´da zamaninda bu uygulamayi kaldirmisti futbol takiminda, ama sonra yine dönmek zorunda kalmisti.

Kovun gitsin kekoyu bir cacık olacağı yok zaten.

Gelmeden biraz bilgi alsaydın öğrenirdin, git Ergin hocaya anlat derdini.

{taptap©}

maçtan birgün önce 18liklerlemi takılmışlar anlamadım ben ?

Zaten milyon tane bela var başımızda, bir de bunun kaprisleriyle mi uğraşacağız? Defol git, tasarruf olur hem bize.

Geri
Üst Alt