Nonda'ya Fransız Talip !

Cevap: Nonda'ya Fransız Talip !

Baktığımızda çok fazla bir özelliği yok.Zaten yeni sistemede çok uygun değil bence teknik özellikleri ile.En azından onu gönderip yerine genç bir yabancı forvet getirebiliriz.Zaten Özgürcan'da var geçen seneyi çok iyi geçirdi.Bu sene oda birşeyler başarabilir.

Formda bi Nonda bize lazim olur ilk geldigi senesinde cok basariliydi, buda ayni lincoln gibi yedek kalinca küsüyor iyi perfomans gösteremiyor, gecen sezon basinda 2 macda 3 golü vardi hepside ilk 11 baslamisti(kayser kupa, cl eleme maci) ondan sonra sakatlandi ve formasini barosa kaptirdi, iyi bir nonda bize lazim olur.

emre çolak ve forvet ne alaka.

özgürcan bu haliyle kadroya giremez,

bir tek yaserle de yürümez koskoca lig.

yani nonda satılırsa tranfer şart.

emre çolak ı forvet die değil genç die örnek gösterdim...

ayrıca iddaa ediorum... bu seneki şampiyonluğumuzun en kritik göllerini yaser ve özgürcan atacak...

Formda bi Nonda bize lazim olur ilk geldigi senesinde cok basariliydi, buda ayni lincoln gibi yedek kalinca küsüyor iyi perfomans gösteremiyor, gecen sezon basinda 2 macda 3 golü vardi hepside ilk 11 baslamisti(kayser kupa, cl eleme maci) ondan sonra sakatlandi ve formasini barosa kaptirdi, iyi bir nonda bize lazim olur.

renkdaş imzanda oktay yerine otay yazmışın ;)

emre çolak ı forvet die değil genç die örnek gösterdim...

ayrıca iddaa ediorum... bu seneki şampiyonluğumuzun en kritik göllerini yaser ve özgürcan atacak...

yaser bence de takımda kalacak ama özgürcan'ın kadroya gireceğini sanmıyorum. çok ağır kalıyor.

Nonda iyi bir yedek kalsin bence, ama 2 milyon vererseler satilsin.

ben istatistiklere bakarım... bi adam küme düşen bi takımda 24 gol atabiliosa boş bi oyunu değildir...

→Sakaryaspor(kiralık) 0(-) 28 maç (24) gol...

Nondanin istatiktikleri:

48 mac 15 gol Turkcell superligde

25 mac 6 gol Uefa kupasinda

Nonda'dan çok iyi bir yedek olur bence.Nonda'ya zaten fazla para vermezler o yüzden gitse bile Nonda'dan daha iyi birini almamız 4*5 milyon euro'yu bulur.

GÖKMEN ÖZDEMİR / VATAN

G.SARAY’IN 32 yaşındaki Kongo’lu futbolcusu Shabani Nonda önümüzdeki sezon da sarı-kırmızılı formayı giyeceğini söyledi. Takımdaki en büyük avantajın Arda Turan gibi forması için oynayan futbolcular olduğunu belirten Nonda, “Daha önce bunu Hakan Şükür’de görmüştüm. Hakan da profesyonelliğin yanı sıra forması için oynayan bir futbolcuydu. Şimdi de Arda’yı görüyorum. Diğer futbolcuların da Arda’yı görüp, onun gibi G.Saray için başarıyı istememesi mümkün değil” diyerek milli oyuncuya övgülerde bulundu.

1 SENE BURADAYIM

SEZON öncesi kendisine bazı tekliflerin geldiğini fakat hiçbirisinin G.Saray’daki heyecanı vermediğini vurgulayan Nonda şöyle devam etti: “Teklifler iyi de olsa burada kalmayı tercih ettim. 1 sene daha G.Saray forması giyeceğim. Bu konuda Rijkaard’la da görüştük. Bütün hazırlıklarımı yeni sezonda G.Saray için yapıyorum. Nice’e gittim doktoruma göründüm. Onun verdiği kısa süreli programımı uyguladım. Rijkaard’la beraber G.Saray’ın havasının değişeceğini biliyorum. Çok kaliteli bir takıma sahibiz. Yeni hocamızla beraber bu kalite en yükseğe çıkacaktır. Bütün hedeflerimize ulaşabilecek bir kalite var.”

RIJKAARD’IN takım üzerinde uygulayacağı disiplin ve ağırlığıyla takımdaki potansiyelin ortaya çıkacağına değinen tecrübeli golcü, “Soyunma odası disiplini geri gelecektir. Bu kadar heyecanlı ve yüksek beklentili bir sezonu kaçıramam. Hiçbir yere gitmiyorum. Bu sene sadece bir kupa değil, birçok kupa kazanacağız. Geçen seneyi unutturacağız. Ligi 5. sırada bitirecek bir takım olmadığımızı herkese göstereceğiz” diyerek yeni sezon öncesi iddialı konuştu.

Geri
Üst Alt