Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

Cevap: Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

Çakma Q7.

Grosicki bundan iyi.

Valla takımlarına verdikleri katkıya bakarsak, kimse kimsenin çakması değil.

Amrabat, Quaresma'dan daha verimli bile diyebiliriz.

Hem Quaresma kadar konuşulan, sorun olabilecek bir futbolcu da değil.

Sagolun beyler. Bu sezon ki performansi etkileyiciymis. Yinede yerli olmayan bir oyuncuya 8-9 verip kurnaz Anadolu kuluplerine prim yaptirmayalim derim.

amrabat transferi kafayı koymuş ona göre oynuyor.geçen sene oyundan özellikle mağlupken kopuyordu.

bu sene transfer istiyor o yüzden galip ya da mağlup oyundan kopmadan işine bakıyor.

Amrabat bu taraftara Keita'yi unutturabilecek yetenekte, istemiyenleri anlamak güc. Disiplinsiz olmasi benim gözümde bir sebep degil, bu takimda Melo, Kazim, Engin, Sercan, Baros gibi iyi verim aldigimiz ve alacagimiz, sözde disiplinsiz cok oyuncu var. Bana göre degeri en az 5 milyon, bu adamin PSV tarafindan o fiyata satilmasinin tek sebebi Hollanda milli takimini red etmesi. Hollandada kardes gibi büyüdügü FASLI Afellay bundan yeteneksiz olmasina ragmen Barcelonaya gitti. Binevi Mesut, Nuri hikayesi... :)

Amrabat bu taraftara Keita'yi unutturabilecek yetenekte, istemiyenleri anlamak güc. Disiplinsiz olmasi benim gözümde bir sebep degil, bu takimda Melo, Kazim, Engin, Sercan, Baros gibi iyi verim aldigimiz ve alacagimiz, sözde disiplinsiz cok oyuncu var. Bana göre degeri en az 5 milyon, bu adamin PSV tarafindan o fiyata satilmasinin tek sebebi Hollanda milli takimini red etmesi. Hollandada kardes gibi büyüdügü FASLI Afellay bundan yeteneksiz olmasina ragmen Barcelonaya gitti. Binevi Mesut, Nuri hikayesi... :)

Bilerek konuşuyor.

amrabati istemeyenlere aydin haktir ... allahim nasil futbolcu bakiyor bu insanlar anlamak güc... kazimi adam etmisiz amrabati efsane yapariz...

1. cirkef oyuncu degil .. cok iyi oynuyordu kurnaz ujfa ile melo (koclarim benim ) onu oyundan sogutmak icin biraz ayar verdiler

2. kayseriden geliyorsa gelsin koca kayseri hurma denen adamami kaldi sanki kayseri dediginiz yerin yüzde 70 i galatasaraylidir

3.amrabat süper kaliteli cevik teke tekte müthis bi sol kanat oyuncusudur

4.amrabat bi sezonda elmandere 10 gol attirir

5.selcuk un ara paslariyla bu adamin cevikligini düsünün sonra siz karar verin (veremiyorsanizda tenis bakin )

6.GALATASARAY da hele hele fatih hoca da kimse egoistlik yapamaz

7.ne oldugu belirsiz birine 4 5 vercegine amrabat icin 6 7 ver en azindan nasil oynadigini bilirsin (normal degeri bence 3.5-4.5 arasi o baska)

ha bunlarda yetersizse harbiden gidin aydinla oynayin

alinsin

şu an ligin en fazla asist yapan oyuncusu amrabattı sanırım 6 asisti var

Hasan Sas gibi adam.

nordin reisi begenmeyenler

aydın ile ortada sıcan oynasın

Yakında Hurma bilboardları hazırlar.Amrabat'ı sat-mı-yo-ruz diye.Sonra fenere kelepir bir fiyata satar.

Amrabat'ı biri alacaksa bu biz olmalıyız. Büyük ahmaklık olur bu oyuncuyu kaçırmak.

harika muhteşem faslı ronaldo. henüz 24 yaşında ve quaresma kadar yetenekli ama ondan daha karakterli ve üstelik takım oyuncusu. ardanın pabucunu dama atacak efsanevi niteliklere sahip amrabat. bu adamı almalıyız. bu adam bize çağ atlatır. riberyden sonra genç bir dünya yıldızını almış oluruz. ama top kayseride. mehmet topuz gibi bir futbol fakirini 9 a kakaladılar amrabat için 15 den aşağı fiyat çekmezler. 7-8 civarında bir bonservise bağlayabilirsek harika olur.

Amrabat iyidir

Ligi de tanıyor

Fizik gücü gayet iyi

Rahat adam geçiyor

Aranan kanat adamıdır

Sahada yerde değiştiriyor

Oynadığı bölgeyi yadırgamıyor

Ama kayseri satar mı?

Kayseri yalakalık yapacak kulüp arıyor, çünkü Fener düşecek. Şimdi bizi yalayacaklar. Amrabat'ı aırız

Hiçbir fikrim yok sadece bir iki videosuna baktım fena değil gibi...

Yanlız kayserispor'dan krampon dahi almayacaksın..

Kayseri yalakalık yapacak kulüp arıyor, çünkü Fener düşecek. Şimdi bizi yalayacaklar. Amrabat'ı aırız

Amrabat + Hasan Ali (turk kontenjaninda oldugu icin) alsak iyi olur gercekten.

Hurma bize gunahini bile satmazda, yine de senin dedigin olur insallah.

Yakında Hurma bilboardları hazırlar.Amrabat'ı sat-mı-yo-ruz diye.Sonra fenere kelepir bir fiyata satar.

mehmet topuzu kelepir fiyata satmadılar diye biliyorum.

Bence Galatasaray Türkiye liginden bi oyuncuya 5 milyondan fazla vermez.Takaslada kayseri oyuncu satmaz.

Kayseri yüksek fiyat çekeceği için gerek yok istemiyorum Amrabatı.

Geri
Üst Alt