Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karabuk'te vardi bir tane oyuncu gecen seneki maclardan. Ismini unuttum o da iyi gibiydi.
cernat
Cernat Cernat hatirladim sen yazinca. Ne oldu ona oynuyor mu halen performansi falan nasil ?
Gerci cok da ugrasmaya gerek yok. Gidip Lincoln'u alip getirelimBonservisi de azdir zaten.
Kayserispor klübünden açıklama;
Değerli Futbol Kamuoyu…
Bazı basın organlarında başta Noureddine AMRABAT olmak üzere oyuncularımızın transfer haberleri yapılmaktadır…
Bilinmelidir ki; kulübümüz bu genç kadroyu 2 – 3 yıl içinde şampiyon olsun diye kurmuştur…
Bu nedenle hiçbir oyuncumuzu satmayacağımız gibi; kadromuzu sürekli takviye edeceğiz…
Taraftarlarımız ve futbol kamuoyunun bu asılsız haberlere inanmamasını dileriz…
Kayserispor Kulübü
Karabuk'te vardi bir tane oyuncu gecen seneki maclardan. Ismini unuttum o da iyi gibiydi.
Değerli Futbol Kamuoyu…
Bazı basın organlarında başta Noureddine AMRABAT olmak üzere oyuncularımızın transfer haberleri yapılmaktadır…
Bilinmelidir ki; kulübümüz bu genç kadroyu 2 – 3 yıl içinde şampiyon olsun diye kurmuştur…
Bu nedenle hiçbir oyuncumuzu satmayacağımız gibi; kadromuzu sürekli takviye edeceğiz…
Kayserispor Kulübü
Değerli Futbol Kamuoyu…
Kayserispor Kulübü