Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

Cevap: Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

Ha, 8 milyona Walter Montillo gibi oyuncu alinir :Z18: Amrabattan daha ustun bir futbolcu. Bence Mete'nin demek istedigi bu. 8 milyon cok fazla bir para. Sonucta edermi ? Bence oynadigi futbol ve kalite acisindan eder. Ama Galatasaray buyuk, Kayseri ise kucuk bir kulup (no offence, kayserililer). Keisuke Honda 6 milyona CSKA'ya gitti. Seydou Doumbia 10 milyon'a CSKA'ya gitti. Andre Schurrle 8 milyon'a Leverkusen'a gitti. Diego Capel 6 milyon'a Sporting Lisbon'a gitti.

Amrabat nekadar yetenekli olsada, konusulan rakamlar piyasadaki donen rakamlara bakarak cok, cok ucuk.

Veya Kalou neyse, adı aklımıza gelmeyen 5-6 süper adam daha sayılır. Burada önemli olan 8 lafını uydurduk sadece, yok öyle bir şey, konuya giren de 8'e anlaştık sanacak :D

Sen yazmiyosan ben yazayim.

4-4-1-1 sisteminde en ileride bir santrafor, arkasinda ise gezgin bir oyuncu olur. Bu gezgin oyuncu ya ikinci forvettir yada bir oyun kurucudur.

Gelelim orta 4'luye. Sag kanat ve sol kanat oyuncusu. Göbekte ise bir libero, yani top supuren ve top yapan b2b bir oyuncu.

Peki ben ne yazmisim?

-------Baros-------

-------Engin-------

Riera-Selcuk-Sercan(Kazım)

-------Melo--------

Senin gecenlerde 4-4-1-1 icin 4-3-3 ile ayni dedigini okumustum. Bu yazdiklarin bana normal geliyo.

Sen benim yazdığıma cevap verseydin traş yapmasaydın keşke.

4-1-4-1 oynuyoruz diyenler için 4-3-3 işte bu yazdım. Şöyleki:

--------Melo-----

---Selçuk--Engin---

Kazım-----------Riera

-------Elmander----

Kaldı ki senin kurduğun kadro da bunu aynısı. 4-3-3 işte. Yok 4-1-4-1 yok 4-1-3-1-1 falan taktik sıçmayın. FİFA tabirimiymiş. Engin senin yazdığın gibi oynamıyor daha geriden oyuna katılıyor. Neyse traş yapıp durma.

Amrabat nasil senin gözunun önünde ise Konoplyanka'da benim gözunun önünde olan bir oyuncu. Fransa ve ufak tefek (genellikle Balkanlar ve Rus ulkeleri) liglerini ara ara izlemekten zevk aliyorum. Ve diyorum ki Amrabat'tan cok daha iyi oyuncular var 8 milyon gibi cok ciddi bir rakama.

Varsa var kardeşim. 10.000 bin dolara da Amrabat 'tan iyi futbolcular vardır. Biz bulamadıktan sonra istediği kadar olsun bize faydası yok.

Sen benim yazdığıma cevap verseydin traş yapmasaydın keşke.

4-1-4-1 oynuyoruz diyenler için 4-3-3 işte bu yazdım. Şöyleki:

--------Melo-----

---Selçuk--Engin---

Kazım-----------Riera

-------Elmander----

Kaldı ki senin kurduğun kadro da bunu aynısı. 4-3-3 işte. Yok 4-1-4-1 yok 4-1-3-1-1 falan taktik sıçmayın. FİFA tabirimiymiş. Engin senin yazdığın gibi oynamıyor daha geriden oyuna katılıyor. Neyse traş yapıp durma.

Engin bildigin serbest orta saha olarak oynuyor. Tabiki geriye gelicek. Bak bunun gibi:

----Elmander----

Riera-Engin-Kazım

---Selcuk-Melo---

Tamam tamam kızma :asd:

4-1-4-1 diye sistem mi var arkadaslar. Kalmadi oyle seyler. 4-1-4-1 denen formasyon 4-3-3'un ucu geriye donuk olani. Ajax'in oynadigi sistem.

Varsa var kardeşim. 10.000 bin dolara da Amrabat 'tan iyi futbolcular vardır. Biz bulamadıktan sonra istediği kadar olsun bize faydası yok.

10,000 dolar olanını belki bulamazsın, ama elit liglerde oynayan oyuncuları 8-10 milyona hayli hayli bulursun. Fark bu.

kazim riera aydin emre yekta eboue bunlar bizim kanat oyunculari ----> hepsini 4 le carp bi amrabat etmez (kazim haric onu seviyorum )

kazim riera aydin emre yekta eboue bunlar bizim kanat oyunculari ----> hepsini 4 le carp bi amrabat etmez (kazim haric onu seviyorum )

Kazım uzun vadede sonuca Abrabat'tan daha fazla etki edecek bir oyuncu bence. Amrabat one man team olayının anasını aglatıyor cogu macta. Keita'nın da one man team oldugu bir ton mac var, ama Keita asla o kadar egoist degildi.

amrabat olmazsada grosicki mutlaka alınmalı son maçta yine yazmış

Kazım uzun vadede sonuca Abrabat'tan daha fazla etki edecek bir oyuncu bence. Amrabat one man team olayının anasını aglatıyor cogu macta. Keita'nın da one man team oldugu bir ton mac var, ama Keita asla o kadar egoist degildi.

galatasaray da sykar onu yapmak helede antrenörün fatih terim se .... yeteneklerini takim oyunuyla birlestirdiginde of of simdiden hayal edebiliyorum gelecegimizin 10 numarasi efsanesi olur.... kazimi haric tuttum ztn o koc koc :D

Takımdaki kel oyuncu eksikliğimiz giderilmiş olur. Her dönem bi kel oyuncu olmalı. Baros demeyin, o çakma kel.

Hursut kel ihtiyacımızı fazlasıyla giderir :)

melo da kel low

Geri
Üst Alt