# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı"

Birsey dikkatimi cekti, ben bu adami sol ayakli saniyordum, bu görüntüde goller, calimlar vs. hep sag ayakla, yani sol tarafda ters ayakla oynuyor öylemi?

Ya öyle ya da çift ayağı da iyi kullanıyor :) Bize gelirse Kazım'ın yerinde çoşar çoşar :)

bence yerli olarak devre arası için Necati yi düşünüyor güçlü kuvvetli Galatasaraylı yedekligide problem etmez sağ içinde amrabat. Terim reyesin kaprisiyle ugraşmaz. baroş-necati kazım -amrabat değişikliği olur

Nasıl oynadığını bilmiyorum, çoğunluğun istediğine göre takıma gereken biri olmalı ama Kayseri'liler Galatasaray'a oyuncularını vermemek için yeminli gibiler.

Gökhan Töre deyip durmayin artik....unutun onu.....daha 19 yasinda ve cok iyi bir sezon geciriyor ve Türkiyeyede bu yasta hayata gelmez......

Dün attıgı gol izlemeyenler olduysa.

[video=youtube;VQXmyGDJybk]https://www.youtube.com/watch?v=VQXmyGDJybk[/video]

Öyle sanıyorum ki bu elemanı anca sözleşmesi sona erdiğinde transfer edebiliriz. Bu denyolar yar edmez bize bu adamı!.

Hurma midir Hiyar midir nedir. Sesi cikmadi mi daha ?

Gökhan Töre deyip durmayin artik....unutun onu.....daha 19 yasinda ve cok iyi bir sezon geciriyor ve Türkiyeyede bu yasta hayata gelmez......

Bende bıktım artık. Chelsea alt yapısında oynarken neredeydiniz aynı futbolu orada da oynuyordu. Türkiye'de scout olayı yok, gönüllü scoutluk bile yok.

Ya scoutu geçtim taraftara bıraksınlar fm oynasınlar o bile yeter lan.

Ömeri,Töreyi kaç senedir biliyoruz.

Ömer Bayram Kayseri'ye, Amrabat Galatasaray'a

Ömer Bayram leek zijn zinnen te zetten op een transfer naar het Turkse Kayserispor, maar is nu toch bereid om langer aan boord te blijven bij NAC Breda. De vleugelaanvaller praat alweer met de Bredase vereniging en hoewel Kayserispor zich in het Rat Verlegh Stadion heeft gemeld, ziet het ernaar uit dat er ook een kans is dat Bayram blijft.

Omer%20Bayram26199000.jpg

Haberin devami :Voetbalzone - Update: NAC Breda slaat ook tweede bod uit Turkije op Bayram af

Habere gore Kayserispor Hollanda liginde bu sezon dikkatleri uzerine ceken genc kanat oyuncusu Omer Bayram'i cok cuzi bir rakama almak uzere. Bence Omer'i alip Amrabati bize satacaklar.

Bu sezon sozlesmesi sona erecek olan Omer Bayram'in devre arasinda Kayserispor'a transfer olmasi bekleniyor.

Cevap: Omer Bayram Kayseri'ye Amrabat Galatasaray'a

Herkese satarık Gassaraya satmayık diyodu recebim mamurum ne oldu erciyesin tepesi gibi bir tarafları buzmu tuttu? İnanmiim.

Albarat malum Galatasaray'da resmen oynamak istediğini açıkladı... Ve klubunden anlayış bekliyor... Asıl işi Gerets Milli takımdayken bitirdi... Kayseri yönetimi satmama direnebilir ama o zaman iş Ambarata kalır eğer Ambarat UEFA başvurup Kayseri'de oynamak istemiyorum derse Bosman kanunları devreye girer... UEFA iki klup için anlaşması yönünde telkinde bulunur. Bakıldıki iş hala yokuşa gidiyor geçici lisans cıkartılır...

bu yöntemle messiyi bile alırız renkdaş resmen transferin bugunu bulmuşsun. emeğe saygı + rep
Albarat malum Galatasaray'da resmen oynamak istediğini açıkladı... Ve klubunden anlayış bekliyor... Asıl işi Gerets Milli takımdayken bitirdi... Kayseri yönetimi satmama direnebilir ama o zaman iş Ambarata kalır eğer Ambarat UEFA başvurup Kayseri'de oynamak istemiyorum derse Bosman kanunları devreye girer... UEFA iki klup için anlaşması yönünde telkinde bulunur. Bakıldıki iş hala yokuşa gidiyor geçici lisans cıkartılır...

Oyuncu ayartmaktan ceza yiyebilme ihtimalimiz var mı üstat?

Haber baya bi yanlis cevrilmis.

Omer Bayram Kayserispor yolunu tutacak gibiydi fakat suan Omer kalmaya razi ve o yuzden NAC yonetime ile yeniden gorusuyor. Omer'in NAC'ta kalma ihtimalli var ...

Bosmann kanunları bu şekilde olmuyor bildiğim sözleşmesi devam eden futbolcu ancak kulubüyle karşılıklı olarak anlaşabilirse başka kulübe gider. Kulüp bırakmazsa böyle bir ihtimal yok sözleşmesinin bitmesini bekler ve bedelsiz olarak transfer olurki bu durumdada kulüp her hangi bir talepte bulunamaz.

bu yöntemle messiyi bile alırız renkdaş resmen transferin bugunu bulmuşsun. emeğe saygı + rep

Oyuncu ayartmak suç ve yaptırımları var. Federasyon transfer yasağı bile getirebilir.

Oyuncu ayartmaktan ceza yiyebilme ihtimalimiz var mı üstat?

Geri
Üst Alt