# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat Gemileri Yaktı !

Keşke Servet'i de okutsak takasta, adam sene sonu beleşe gidecek hala değerliyken kullanmamız lazım. Servet + 2-3 M her haliyle iyi olur bizim için.

Bu arada Kayserispor Biseswar'la kesin olarak anlaştı. İmzalar atılmış.

saka gibi adamlar resmen Diego Biseswari 200.000 euroya aldilar..

2 sene isteriz.. 6-7 den kapi acarlar..

sirf su 200.000 euro yuzunden.. Amrabati istemiyorum.. tutup bu uyanik Kayserispora.. 4-5 milyonumuz heba edecegiz..

Amrabat yerine Biseswar'ı alsaydık la..İyi oyuncudur.

Amrabat i alirsak bile eboue gibi oynayamaz ki subat ayina kadar.fas milli takiminda degilmi bu.Yanlis hatirlamiyorsam sonradan, geretsinde antrenörlük yaptigi, fas milli takimi secti hollanda milli takimin yerine.

Ve kimin yerine sonra oynayacak..

muslera-eboue-melo-urfi-baros-elmander ...ettimi 6 yabanci.bu 6 dan su an kimi kesersiniz ,belki barosu ama oda form tutmaya basladi.yerli kanat oyuncudan baska secenegimiz yok bana sorarsiniz.hamit-töre-olcan üclesinden en az birisini alsak tmm dir aslinda.

Biri Fildisi takiminda oynuyor yani finale cikmasi muhtemelen ulkelerden birisi, oteki FAS'ta oynuyor yani ilk turu gecmeme ihtimalli olan bir ulke. Gecse bile finale kadar gidemezler. O yuzden sorun olmaz.

Ilk 11'e gelince, yedek kulubesinden sonra oyuna girebilir ki boylece cok ciddi bir kozumuz da olmus olur. Zamani gelir o yedek kalir zamani gelir Elmander Baros falan, sorun olmaz hocam.

Açıkçası lige tanıyan bir yabancı olmasından dolayı ben sıcak bakıyorum.Ama sezon arasında dışarıdan alınan yabancı oyuncu alışana kadar maçların sonuna geliriz zaten.Yerli ve yabancı alternatifleri de lig içinden olursa,zaten Avrupa'da değiliz,hem gelenler bu sene uyum sağlar hemde seneye 2 ya da 3 transfer daha yapılıp takımı oturtmaya başlarız ki bu kadro bu takım uzun süre birlikte çalışırsa Avrupa'da başarı çokta uzak değil.

saka gibi adamlar resmen Diego Biseswari 200.000 euroya aldilar..

2 sene isteriz.. 6-7 den kapi acarlar..

sirf su 200.000 euro yuzunden.. Amrabati istemiyorum.. tutup bu uyanik Kayserispora.. 4-5 milyonumuz heba edecegiz..

Eğer 4-5 olursa bence çok iyidir.En azından yıllık ücreti fazla olmayacak.Potansiyelleri tartışılır ama en azından şuan Riera'dan 2 gömlek üstün bence Riera'yı 3'e iyi aldık ama maliyeti fazla diye konuşuyorsak.Riera'dan 2 gömlek üstün adamı 4-5 civarına alıp yıllık ücretide makul bir fiyat olursa bence sevinmeliyiz ki kaldı ki Kayseri ne yapacak hala belli değil.

Hurma: "Amrabat gitsin de göreyim"

0413ehurma.jpg

Galatasaray’a transferi gündemde olan ve gitmesi an meselesi gibi gösterilen Kayserispor’un yıldız oyuncusu Amrabat konusunda müthiş bir gelişme yaşandı.

Haberin Devami GSC Portal'da

Cevap: "Amrabat gitsin de göreyim"

İyi araştırılmalı Topuz ve Kesimal transferleri kesin bu hurma da bir haltlar vardır.

totonda patlasın amrabat

cük kafalı hırma

du b akalım bu serefsizinde bişeleri çıkar yakında iddianamede

Bu gerzek herif çıkıp kendi kendine atarlanıyor. Biz bi açıklama yapmıyoruz ki, kendi oyuncun teknik adamın gider gidebilir diyor.

Ne salak bir takım bu.

Bundan sonra kayseriye para verip oyuncu almayalim, bizden para kazanmasin gayserispor

almayalım ya

alalım diyodum ama su cakallara 1 kurus dahi kazandırmayalım

törenin üstüne git olmuyorsa al olcanı al alperi mis=))

Cevap: Hurma: "Amrabat gitsin de göreyim"

Ulan su Kayseri'ye Arena'da 5 cakalim!!!!!

Geri
Üst Alt