# Nordin Amrabat

Cevap: Hurma: "Amrabat gitsin de göreyim"

N'apcan Hurma, turşusunu mu kurcan? Yoksa Hurma turşusu mu kuracaksın? :)

Tipe bak .Evladım olsa eldivenle severim.

Bugün forum hep bizi kızdıracak haberlerle doldu,dün ise tam tersiydi

Bu şerefsizlerin inadına alacaksın Amrabat'ı sırf inat için.

azizin köpeği

sivastaki grosicki daha iyi bence cokta üstünde durulmamalı ama bu adam cok mal

serefsizler.

Amrabat su anda oynayan macta kadroya alinmamis, cezali falan da degil sanirim.

Kayserispor yoneticilerine cok uyuz oluyorum ozellikle Hurma ve Mamur'a fakat bi konu'da taktir ediyorum. Kim futbol isleriyle ugrasiyorsa futbolu iyi biliyor, transferden anliyor. Biseswar'i 200 bin euro'ya aldilar mesela, baya ovulen bir oyuncu hatta bize bile onerenler olmustu zamaninda. Bunun yani sira ozellikle yerli ismlerde cok basarililar, genc gelecegi parlak isimleri cok iyi biliyor ve buluyorlar. Butcelerine gore cok iyi oyuncular aliyorlar gerek bonservis gerek kalite/yetenek.

Amrabat'in karninda agrilari vardi, o yuzden kadro'ya alinmadi. Ne kadar dogru bilinmez tabi, belki kadro disi kalmistir. Amrabat transferinde en onemli koz Amrabat'in resti cekmis olmasidir. Hurma'nin onu tehtid etmis olmasi bizim isimize yarayacaktir, Amrabat'in yerinde olsam dogrudan FIFA'ya giderim ve Erkan abi'nin de dedigi gibi "tehtid edildim" derim sak diye gecici lisansimi alirim.

Arkadaş neymiş bu Amrabat! Sanki Ribery, hem madem bizim böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var. Al Sadd a kiraya verdiğimiz Pino'yu geri çağırırız olur biter.

Üstelik Pino bu AMrabattan çok daha hızlı. Hiç olmazsa Galatasaray Spor kulübünü böyle beş para etmez adamların ağzına sakız etmiş olmayız!

İnadına Biseswar'ı alacaksın işte, zaten Biseswar Kayseri'ye gelene kadar havlayamadılar korkularından.

Şimdi sözleşme imzalamışlar ya ondan havlamaya başladılar.

Arkadaş neymiş bu Amrabat! Sanki Ribery, hem madem bizim böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var. Al Sadd a kiraya verdiğimiz Pino'yu geri çağırırız olur biter.

Üstelik Pino bu AMrabattan çok daha hızlı. Hiç olmazsa Galatasaray Spor kulübünü böyle beş para etmez adamların ağzına sakız etmiş olmayız!

Sadece hiz yetmiyor. Amrabat bana gore Pino'dan cok daha ustundur. Ayrica hincini Amrabat'tan cikarmayiniz, Amrabat bize gelmek icin can atiyor rest'i bile cekti soylenenlere gore. Kayserispor vermiyor diye adamin sucu ne hocam?

Asil suan tam zamani Amrabat'i almak icin, FIFA'ya gidecek gecici lisansini alacak. Sonra Kayserispor ile oynadigimizda golunu atacak kapaga yapistiracak hareket cekecek herkes susacak.

Amrabat'ın Twitter'i yok mu arkadaşlar, varsa Hurma'nın pisliğin teki olduğunu anlatmamız lazım.

Ne Amrabatmış arkadaş. İstemiyorum gelmesin. Ulan Manchester Ronaldo'ya böyle davranmadı. Yani bir kulübün yöneticisi adı şikeye karışmış bir takımı bu kadar mı sever. Şikeciler isteseydi şimdiye 100 kere verirlerdi.

Biz boşverelim bunu. Genç oyuncularımıza bakalım. Bunlarda Amrabat'ı alsınlar kıvırıp kıvırıp....

bu hurmayı ortaçağdan bu zamana ışınlamışlar herhalde. adam bildiğin köle satıcısı. aziz amcasının çiftliğine hayvan yetiştiriyor pez...

Amrabat nin yerinde olsam fifa ya gider kayseri beni tehdit ediyor derim o zaman bak baklim hurma bize geliyor mi gelmiyor mi Amrabat.

Gelmesi zor da, gelirse bu konu efsane, Hurma da makara olur. :yenieek:

ya hersey oyuncuda bitiyor, adam ben Gs ye gitmek istiyorum derse ki demis bile, hic bir mok yapamaz kayseri

Geri
Üst Alt