# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat: "Bunun Adı Kara Sevda!"

Amrabat sözleşmesini tek taraflı fesh etse. Tazminatı 3-4 milyon filan olursa. Bizde o parayı dolaylı yoldan(imza parası) versek. Olurmu ki? :o

Aynştayn terk. :asd:

şu günlerde mecburen uzak durmalıyız. kendimizi sıkıntıya düşürecek durumlara kesinlikle sokmamalıyız. elimiz her konuda güçlü olmalı bir iki ay içersinde.

Kayseri galiba bizim için TFF'den transfer yasağı talep etmişti. İnşallah şerefsizler bunu koz olarak kullanmazlar.

ben bu haberi totomac yapmıştır diye düşünmüştüm yanıldım. kusura bakma totomac.

Kayseri'den aldığı paranın 3 katını görünce aşık olmuştur.

Yönetimden birisi mutlaka Amrabat'ı uyarmıştır.Bu işi hallet biz seni alacağız diye.Sanki gelecek gibi duruyor.

Kayseri'den aldığı paranın 3 katını görünce aşık olmuştur.

sırf para için olsaydı fenere giderdi , adam belli bizde oynamak istiyor kendi çapımızda destek olalım bence..

benim hayalim zaten solda töre, sağda ambrabat, eğer gerçekleşirse kimse tutamaz bizi...

kayseride bildiğim kadarıyla yıllık 400 bin euro alıyomuş bize gelince kazım gibi 1,5 alır ama kazımdan 3 kat faydalı olur..

Cevap: Ali Dürüst'ten Amrabat Acıklaması

Konu yanlış yere açılmış.Ali Dürüst'e gelirsek sanırım bu 6.cı açıklaması.Okuma gereği duymadım.

Cevap: Ali Dürüst'ten Amrabat Acıklaması

Akılları sıra Galatasaraya göz dağı veriyorlar fazla sesini çıkartma transfer yasağı getiririz diye. Sizinde Trasferinizinde alayınızında ..... .......! ...... .........! Yapmıyoz lan transfer filan her türlü ....... .......!

m.milliyet.com.tr

bunun anlamı sizce nedir ?

Amrabat Ateşi Bizi Yakabilir!

8a314amrabat5.jpg

TFF Hukuk Kurulu, Galatasaray ile Faslı oyuncu için soruşturma başlattı…

Haberin Devami GSC Portal'da

Cevap: Amrabat ateşi G.Saray'ı yakabilir!

TFF'nin kuyruk acısı var tabii, nereden saldıracağını şaşırdılar, yazık.

Cevap: Amrabat ateşi G.Saray'ı yakabilir!

Son Dakika!

MALİaydınlar

"Amrabat olayında delile gerek yok, kanaatle bile Galatasaraya ceza veririz, transfer yasağını hemen başlatacaz, gerekirse kupasını bile alırız"

Geri
Üst Alt