# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı"

Tercümanda şaşırdı nasıl cevirecegini. :)

Orda benim aklım uçtu zaten, tercümanı dinlemedim bile :D

Tercuman onu cevirirken ecel terleri akıttı.

Ama Amrabat Gerets'e Galatasaray dediginde, Gerets Youtube'u acıp bunları izletmediyse ben bisey bilmiyorum.

[video=youtube;UrO1SniWriM]https://www.youtube.com/watch?v=UrO1SniWriM[/video]

[video=youtube;h8-omhB8UFs]https://www.youtube.com/watch?v=h8-omhB8UFs&feature=related[/video]

Ulan çok fena duygulandım ya, gözlerim doldu yine.

bu adam bizde cosacak, bundan cok eminim.

kazimin 2 kati daha iyisi.

Reyes mi Amrabat mı? Sadece isim olarak düşünürsem Reyes. Takıma katkı ve potansiyel yarar açısından ise Amrabat. Yahu herşeyi geçtim; Kazım mı Amrabat mı? Tartışmasız Amrabat. Boşuna kim bu yeaa fln demeyin bariz bizim işimize çok yarar bu oğlan.

Galatasaray'a artik sadece teknik olarak iyi olan degil, ayni zamanda icinde savasci ruh olan yabancilarin gelmesi sart. Amrabat böyle bir oyuncu. bize yakisir.

inşallah alırız.

gerçekten bizim kanatlar içinn aradığımız adam

fenerbahçeye gelince oyuncuya bile sormadan satabilen hurma(serdar kesimal) bize gelince her türlü çirkefliği yapabiliyor.

amrabat mı gökhan töre mi? sizce hangisi daha imkansız?

Reyes bu saatten sonra,Türkiye'ye ancak para yemeye gelir.

Fakat Amrabat futbola aç.Hem de genç.

Bana kalsa,düşünmeden Amrabat'ı seçerim.

Bu takımın artık yıldız oyuncuya ihtiyacı yok.Takımda yeterince tcecrübeli isimler var.

Koşan,basan,uçan kaçan oyuncu lazım bize.

Amrabat doğru adrestir.İnşallah alabiliriz..

sana 10m veremeyiz reis , sözlesmen bittiginde aliriz.

Yandın olum sen. Gelemezsin bize.

Sen şöyle diyecektin, Galatasaray beni istedi ama ben Kayserispor'da futbolu bırakmak istiyorum. Galatasaray'da kim oluyor. En büyük Kayseri demen lazımdı.

Bu şerefsizler bir tatmin olsun ondan sonra seni belki verirlerdi bize.

Böyle konuşan adamı istiyorsan alacaksın; bir tane adam alırsın 3 yerine bu adamı alırsın; hurmayıda çok sallamayın kayseride hurmanın el pençe yalakalık yağcılık yaptığı ne galatasaraylı ağır abiler vardır çekerler kulağını. Peki amrabat aradığımız adammı? ben bizim maç hariç izlemedim bu çocuğu ama seveni çok.

Amrabad fener için bu sözleri söylemiş olsaydı devre arası kesin fenerdeydi. Bizim için söylüyorsa devre arası kadro dışı kalır ancak.

Amrabad fener için bu sözleri söylemiş olsaydı devre arası kesin fenerdeydi. Bizim için söylüyorsa devre arası kadro dışı kalır ancak.

Aynen renktaş; ama galatasaray isterse alır bu adamı öyle 10 milyon falanda hikaye; hepsinin geliri yerlerde sürünüyor bu sene 5 milyon versen hurmadan sadece ambrabatı değil .......... ne istiyorsan alırsın.

Ya beyler sahada aynı anda 6 yabancı bulundurabildiğimizi unutuyormusunuz banamı öyle geliyor. Amrabat Taiwo iyi güzelde bunlardan birini almak için en azından Barosa Kesik atmak ve onun yerine bir yerli forvet bulmamız lazımki o isim Antepli Muhammed almamızsa imkansız.

Ya beyler sahada aynı anda 6 yabancı bulundurabildiğimizi unutuyormusunuz banamı öyle geliyor. Amrabat Taiwo iyi güzelde bunlardan birini almak için en azından Barosa Kesik atmak ve onun yerine bir yerli forvet bulmamız lazımki o isim Antepli Muhammed almamızsa imkansız.

Fatih hoca en iyisini düşünür.Biz rahat olalım üstad..

Mertan'a da sans verecektir.. Mertan, Semih ve Çolak'a özel antreman yaptiriyoruz demesi bunun göstergesi'dir zaten..

Yakin zamanda Mertan'a sans verecektir bence.

Bu sene fatih hoca bizi sampiyon yapamasa bile, Emre ve Semih'i kazandirmasi neredeyse bir sampiyonluga bedel. Önümüzdeki yillar icin cok önemli bu oyuncular ve onlari kazanmamiz müthis bir olay. Bunun üzerine Okan ve Mertan'i da kazanirsak müthis olur. Bu tarz degisimler aslinda Fatih hoca'nin planini gün yüzüne cikariyor. Kadronun omurgasi yerli ve kaliteli oyunculardan olusacak.

Taffarel= Muslera

Bülent Korkmaz= Semih

Popescu= Urfali

Tugay= Selcuk

Hagi= Melo

vesaire vesaire, karsilastirma denk olmasi gerekmiyor. Bugün kadromuzdaki oyunculari da 2000 ruhuna göre kiyaslamak da dogru olmaz. Onlar özeldir, tektir. Ama mantik ayni. Kendi altyapimizdan ve memleketin en kaliteli yerlilerini bir araya getirip, aralarina da Urfali ve Melo gibi tecrübeli yabancilar katip saglam bir takim olusturmak.

Üstelik Galatasaray takimin yerli oyunculari formda oldugu dönemler, milli takimin da performansi etkili oluyor. Örnek Dünya Kupasi 2002 ve Euro 2008.

Geri
Üst Alt