# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı"

hurmadan çok futbolcu rest çekerse o zaman biraz daha kolaylaşır işimiz 3,5-4 vermezlermi yaw?

Kayserispor, Galatasaray'la dalga geçti - Posta

Kayserispor, Galatasaray'la dalga geçti

Kayserispor yönetim kurulu üyesi İskender Belük, "Galatasaray bize Elmander ve Eboue'yi, üste de 5 milyon euro verirlerse Amrabat'ı göndermeyi düşünürüz"

Basın Sözcüsü Rifat Pehlivan ile birlikte yerel bir televizyonun spor programına katılan İskender Belük, şunları söşledi: "Galatasaray değişik sezonlarda oyuncularımız Gökhan Ünal, Mehmet Topuz, Ali Turan, Cangele ve son olarak da Amrabat’la birlikte etik olmayan, sözleşmesi süren futbolcularımıza çengel atıp, ayartmayı alışkanlık haline getirdi.

Madem onlar Amrabat’a talip biz de onlardan Elmander ve Eboue’ye talibiz. Filipe Melo, Galatasaray’da kiralık olmasa onu da isterdik. Elmander ve Eboue ile birlikte üste de 5 milyon Euro verirse Amrabat’ı takas ederiz.

Bizim önerimiz ne kadar gerçeklerden uzaksa, onların da Amrabat konusundaki ısrarları bu kadar anlamsız ve mantıksız. Faslı oyuncumuzun bizimle 2013 yılı sonuna kadar anlaşması var. Lig devam ederken böyle bir öneri, Kayserispor camiasına karşı bir ayıp."

Oktay ENSARİ/DHA

Takım için oynarsa müthiş transfer olur.

Kayserispor, Galatasaray'la dalga geçti - Posta

Kayserispor, Galatasaray'la dalga geçti

Kayserispor yönetim kurulu üyesi İskender Belük, "Galatasaray bize Elmander ve Eboue'yi, üste de 5 milyon euro verirlerse Amrabat'ı göndermeyi düşünürüz"

Basın Sözcüsü Rifat Pehlivan ile birlikte yerel bir televizyonun spor programına katılan İskender Belük, şunları söşledi: "Galatasaray değişik sezonlarda oyuncularımız Gökhan Ünal, Mehmet Topuz, Ali Turan, Cangele ve son olarak da Amrabat’la birlikte etik olmayan, sözleşmesi süren futbolcularımıza çengel atıp, ayartmayı alışkanlık haline getirdi.

Madem onlar Amrabat’a talip biz de onlardan Elmander ve Eboue’ye talibiz. Filipe Melo, Galatasaray’da kiralık olmasa onu da isterdik. Elmander ve Eboue ile birlikte üste de 5 milyon Euro verirse Amrabat’ı takas ederiz.

Bizim önerimiz ne kadar gerçeklerden uzaksa, onların da Amrabat konusundaki ısrarları bu kadar anlamsız ve mantıksız. Faslı oyuncumuzun bizimle 2013 yılı sonuna kadar anlaşması var. Lig devam ederken böyle bir öneri, Kayserispor camiasına karşı bir ayıp."

Oktay ENSARİ/DHA

kiminle dalga geciyorlar farkinda degiller herhalde.

Sır bu herflerin inadına ne yapar eder beleşe almanın bir yolunu bulurum. Şu dk dan sonra Amrabad ı para karşılığında kimseye satamazlar. Ellerinde patlasın inşallah.

Eşşek gibi satacaklar..

Seve seve olmaz ise başka türlü satacaklar.

UEFA'nın yazılı açıklaması var. Eğer bir oyuncu başka bir takıma gitmek istiyor ise takımı ona bu kolaylığı sağlayacaktır. Bonservisli futbolcu köle değildir.

Allah'ın Kayserili paragöz herifleri, eşşek gibi vereceksiniz o futbolcuyu.

Köle mi ulan bu anadolu takımlarında oynayan oyuncular? 8 milyon euro istemeler falan, ezik fener ve beşiktaş sayesinde oldu bunlar.

Ama yazıyorum, Amrabat Galatasaray'da oynayacak. İsterlerse seve seve istemezler ise zorla.

Bu tarz olan insanlardan Özellikle kayserispor yöneticilerinden tiksiniyorum.

sözleşmesi ne zaman bitiyor

adamı topuz ve gökhanla karıştırıyorlar....emin olsun hurma sözleşmeyi yeniler amrabat:D

Yok artık anasının Amrabatı.

Hala anlayabilmiş değilim biz neden bu adamla ilgilenip bu ağız ishali geçirmiş heriflerle muhattab oluruz ki?Hayır ilgilendiğimiz adam da Amrabat yani.Küçümsemek için söylemiyorum ama hedefi ŞL olan bir takımın hedefi Amrabat olmamalı.Yönetim artık kararlılığını gösterip Krasic ya da ona yakın ayarda futbolcularla kadroyu güçlendirmeli.

iyi güzel ilgileniyoruz da şöyle söyleyim size.

muslera

eboue-semih-ujfalusi-hakan

kazım-melo-selçuk-emre

baros-elmander

6 yabancı oldu. amrabat nasıl oynayacak?

emrenin alternatifi olcan adin olmali.

baros'un alternatifi kaliteli bir yabancı santrafor olmalı.

Baban ağırlığınca altın istiyor yavrum yatar bu iş.

Kalsin, Cok pahali ve takimda zaten yer yok, ne yapacagiz bu adami.

Hamit'i almak lazim onun yerinde.

Galatasaray'da oynamak istiyorum diyen bir adamıda söke söke parası neyse verip alalım be arkadas Amrabat bulunmaz hint kuması degil ama su mantıga kızıyorum. Bayern yaptıgını bizimde yapmamız lazım yoksa bunlar tepemize cıkıcak haysiyetsiz kişiliksiz paragöz serefsizler bunlara anadolu kulubu dememek lazım o güzel ismi böyle kirletmemek lazım. Kahpe bizans oyuncuları sizi

muslera

kazım-melo-selçuk-emre

baros-elmander

Yerli forvet şart diye boşuna yırtınmıyoruz.

muslera

kazım-melo-selçuk-emre

baros-elmander

baroşun yerine mevlütü yaz

Geri
Üst Alt