# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı"

antep ucuza topcu satmaz zaten muhammet demirin ederi de max 3-4 m eurodur. bana kalsa mevlüt yada cenk tosun gelmeli. muhammetin ne yapacağı muamma...
pektemeki alacaktık işte yanlış yaptık. neyse en azından muhammet demiri alalım antepten, adamlar kaosta paraya ihtiyaçları var 3-4 civarına alınır gibime geliyor

Hurmaya parmak atmadan gelemezsin.

hafta içi basından biri adını tam hatırlamıyorum ama güzel bir noktaya parmak bastı amrabat galatasaray a gelse çok üstün bir performans çizse ve gelecek yıllarda devre arasında real manu gibi bir takım amrabatla ilgilense amrabat hayallerimin takımı manu diyip gitse nasıl olur diye ben bu tip karakterdeki oyunculara kılım biraz arkadas takımını yarı yolda bırakmak olmaz tamam senin yöneticin eşşek olabilir ama takım arkadaslarının teknik direktörünün ne suçu var

Gercekci oldugu sürece böyle yorumlar bence gayet normal.Anadolu takiminda oynayan bir futbolcunun ilk hayali 3 büyüklerde oynamaktir,üc büyüklere gelincede citayi daha yukari cikartip elit liglerdeki büyüklerin hayalini kurarlar.Misal Ambrabat PSV de oynuyorkende hayalim Real,Barca yada ManU falan diyordur.

Dedigim gibi gerceklik sinirlarini cok asmadigi sürece hayal kurmak iyidir iyi.Asil Kayseriyi cok seviyorum,burdan baska yerde oynamayi düsünmüyorum,burasi hayallerimin takimi diyipde baska takima gitseydi uygun olmazdi,illa kil olacaksan bunlara ol renkdas,en sicak örnek A.Turan...

Amrabat'ın bedelini açıklayan Kayserispor yöneticisi İskender Belük, tedbirli olarak Turgay Şeren'e sevk edildi.

Olcan varken hiç gerek yok Amrabat'a...

Olcan'i futbolcu olarak tercih ederim (1

Daha az maliyetli olur (2

Yerli (3

Skorer (4

Sanirim Amrabat'i degil, Olcan'i almak için yeterli nedenler

ambaratı bize vermezler hiç ugrasmayalım onlar fenere verir verirse sadece

sende bu başkan varken Galatasaray senin sadece hayallerinin takımı olur...

Amrabat 3 sene kontrati imzagalakan dusuneymis!

Kim bu pisliklerlen 3 sene imzalar be?

Hollanda basini Amrabat´in Galatasaray´a gidecegini, Kayserinin Feyenoord´dan 23 yasindaki Diego Biseswar´i transfer edecegini yaziyor. Hatta Biseswar ile gorusmeler baslamis bile. Feyenoord devre arasinda Kayseri´ye satmaya, Biseswar´de gelmeye sicak bakiyormus.

Diego Biseswar

[video=youtube;6wsJoYJC4VM]https://www.youtube.com/watch?v=6wsJoYJC4VM&feature=related[/video]

[video=youtube;G0M2LqeVfFI]https://www.youtube.com/watch?v=G0M2LqeVfFI[/video]

Hollanda basini Amrabat´in Galatasaray´a gidecegini, Kayserinin Feyenoord´dan 23 yasindaki Diego Biseswar´i transfer edecegini yaziyor. Hatta Biseswar ile gorusmeler baslamis bile. Feyenoord devre arasinda Kayseri´ye satmaya, Biseswar´de gelmeye sicak bakiyormus.

Diego Biseswar

[video=youtube;6wsJoYJC4VM]https://www.youtube.com/watch?v=6wsJoYJC4VM&feature=related[/video]

[video=youtube;G0M2LqeVfFI]https://www.youtube.com/watch?v=G0M2LqeVfFI[/video]

biseswar ile amrabatı karşılaştırır isek nasıl bir sonuç çıkar ?

Potansiyel olarak Biseswar fark atar.

feynor bu adamı kaça neden bırakıyor o zaman ? kişisel problemleri falan mı var ?

Sorunlu futbolcu. Genc, asi bir cocuk. Liseli ergen caginda kalmis. Senelerdir cok buyuk yetenek olarak lanse ediliyor. Gecen sene yine bir cikis yakalamisti, cok iyi oynuyordu. Ama simdi yine cok vurdum duymaz bir sekilde devam ediyor. Sozlesmesi bitiyor, Feyenoord´un teklifini red etti.

Dedigim gibi, potansiyel olarak Amrabat´a fark atar. Ama hersey yetenekle olmuyor.

teşekkür edemeri mehmet kardeşim bilgilendirme için . drenthe yolunda ilerliyor o zaman herif hadi bakalım o zaman.

Hurma dün akşam CNN Türk'te Erkem Şener'in sorularını cevapladı. Soru şu;

E.Şener : Sn. Hurma çok kısa ve net lütfen. Galatasaray başkanı Sn.Aysal'dan size Amrabat için bugün teklif gelse cevabınız ne olur?

S.Hurma: Ne Galatasaray ne de başka takıma satmıyoruz. Ayrıca hiç bir takıma karşı da özel bir tavrımız yok. (Galatasaray'ı kasdediyor)

Peki süleyman hurma'nın, amrabat'ın hasan şaş'ın evine geldiğinden ve görüşüldüğünden haberi var mı?

Peki süleyman hurma'nın, amrabat'ın hasan şaş'ın evine geldiğinden ve görüşüldüğünden haberi var mı?

Gelip görüşse ne olacak ki? takım satmazsa ki sözkonusu Hurma ve Galatasaray' sa satmaz, yapılabilecek pek fazla birşey yok sanırım.

şahsen düşündüm , amrabatın gelmesini istemem çünkü girdiği pozisyonlara bakıyorum çok bencil oynayan bir futbolcu.

Arda'dan daha da yavaşlatıyor oyunu, tek pas yapamıyor. Olcan bile daha hızlı oynuyor oyunu.

Bu yüzden istemem gelmesini.

Zaten baros gönderilmez ise nasıl oynayacak ki takımda bir yabancı daha?

Bu arada Uğur Uçar büyük ihtimalle bizde, hayırlısı olsun. Eboue afrikadayken uğur var gücüyle çalışır.

Kayseri PSVden Biseswari almis..Umarim bu Amrabatin beze geldigi anlamina gelir...Direk olarak ayni poszisyonun oyunculari olmasalarda Biseswar sol tarafta da oyniyabilen bir oyuncu..

Biseswarin yarin Kayserinin macinda olmasi bekleniyor...

Geri
Üst Alt