# Nordin Amrabat

Cevap: Süleyman Hurma'dan Galatasaray'a Transfer Yasağı İsteği

Şöyle adamları susturamıyoruz ya, yazık.

Suleyman Hirbo

Bizimkilerin Amrabat'ın peşinden koşması hata zaten. Kazım gibi deli eder ancak bizi bu çocuk..

Ciddi söylüyorum Grosicki'yi 10 tane Amrabat'a değişmem.

Cevap: Hurma: "Amrabat gitsin de göreyim"

Sadece hiz yetmiyor. Amrabat bana gore Pino'dan cok daha ustundur. Ayrica hincini Amrabat'tan cikarmayiniz, Amrabat bize gelmek icin can atiyor rest'i bile cekti soylenenlere gore. Kayserispor vermiyor diye adamin sucu ne hocam?

Asil suan tam zamani Amrabat'i almak icin, FIFA'ya gidecek gecici lisansini alacak. Sonra Kayserispor ile oynadigimizda golunu atacak kapaga yapistiracak hareket cekecek herkes susacak.

Görüşüne saygı duyuyorum ama bana göre de Amrabat çok abartılmış durumda! Bazı haberlerde yazdığı gibi ribery ile kıyaslamak ise riberyiye büyük hakaret bence! Pino ile kıyaslanması ise tartışılır. Gelirse rotasyonda iyi bir alternatif olur. Ayrıca benim kimseye karşı hıncım yok, zira kayserispor camiasını ciddiye almayı çok uzun süre önce bıraktım.

Bu ne be.

Zebani gibi.

Futbolcu köle değildir. Bu tutumda niye?

Açıkçası anlamış değilim;

nasıl oluyorda Kayserispor ile FBahçe arasındaki transferler dikkat çekmiyor...

M.Topuz'a verilen onca para sadece BJK ile girilen bir sid..k yarışı içinmiydi...

Ve diğerleri... Kesimal, Ciksin...

Yani masumane transferler öylemi....

Hı Hı ... Evet çok güzel !!!

kendini bok sananlar's list:

s.hirbo

Verme lan verme, sizde kalsin, sanki Messi.

''Herkes burada canı istediği takıma gitmiyor''

Nasil bi laf bu, manyak lan bu adam.

Sülo'ya hemen dava açmalıyız. Kendi oyuncusunu bize satmak için oyuncuya talimatlar yağdırıyor. . '' Önümüzdeki maçtan sonra yayıncı kuruluşla yapacağın roportajda, Galatasaray benim rüyalarımın takımı falan de, orda olmak benim hayalim'' de diye tembihliyor.. Yani bizim ilgilenmemiz için elinden geleni yapıyor.. Zorla satmaya çalışıyrlar bize. Bu Angutovski'ye Acil dava açılmalı. :ays: Dayatma transfer suçundanda en az 1 ila 3 yıl hapsi istenmeli.

Bende Amrabati istiyorum Hurma, ama her istedigim olmuyor ama.:(

Ben olsam Ü.Aysal'ın yerinde transferinden vazgeçtik diye açıklama yaparım; ama Amrabatada derim ki kardeş biz yem attık sen bekle bizi...

Bak o zaman ilk uçağa binip geliyormu gelmiyormu hurMA-L

Fenerbahçe'nin ayağını yalaya yalaya ayakkabıları su almaya başladı.

Bizim de ayağımızı yalayacağınız günler geliyor.Fakat bizim pabuç sağlamdır ve vurdu mu yüzde patlar !

KORKMAYIN !

Ulan hurma beyinli salak sen kimsin kim.İstesek bütün kayserispor klübünü satın alırız senidee tuvalet temizliyicisi yaparız öküz oğlu öküz.Ben yönetici olsam bunların bütün futbolcularına tklif götürürüm.Arenaya gelmicenmi sen hurma kafa 5 6 tane yede gör ebeninn...

Senin Amrabatini da seni de diyesi geliyor adamin..Pis küfür yiyeceK ..Allahin Kayseri sucugu...

Benim düşünceme göre,

şu anda bazı klüpler (özellikle FB yanlısı olarak bilinen daha doğrusu FB nin yalakaları veya FB yi sağan klüpler) ;

Kayserispor, G.birliği, Eskişehirspor, Sivasspor vs gibi klüpler GALATASARAY'a oyuncu vermek istemiyor...

Sebebine gelince;

FB nin Bankasyaya düşmesiyle Türkiye'nin Tek ve En güçlü klübü haline gelmesinden korkuluyor...

FB ise bir anda İspanyadaki Deportivo/R.Sociedad pozisyonuna düşecek...

Haliyle altın yumurtlayan tavuk ölecek...

Bizim de onlara yüz vermeyeceğimizi bildikleri için yussuf yussuf durumları baş gösterdi anlıyacağınız...

Bu yüzden bizi daha da güçlendirmemek adına tedbirler alıyorlar akılları sıra...

Ama birşeyi unutuyorlar;

Biz zaten onlardan beslenmiyorduk... Bizi FB gibi sanıyorlar...

Ama çok değil kararlar açıklandığında şöyle bir açıklamayı görür gibiyim;

" Amrabat'ın Galatasaray'da oynamasından büyük gurur duyarız... "

Ha o lafa cevabı artık Aysal başkan daha iyi bilir...

adam omurgayı aldırmış birader

sarı kırmızı renklerden iğrenmemi sağlayacak bu adam nasıl bir kişiliktir ya kayseriye düşman olcaz bu gidişle

kayseriden sucuk bile almaya karsıyım

Geri
Üst Alt