# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat Gelecek Yerden...

En son bu kadar tantana Ali Turan için olmuştu...

Aman kalsın...

Bu saatten sonra ne Amrabatı Ne kayseriyi Ne Süleymananın Hurmasını duymak istemiyoruz. Süper lige şikeyle yükselmiş 1 takımdan bahsediyorsunuz. Şuanda Kayseri Erciyesin olması gerektiği yerdeler !!!

Umarım artık gelmez. Hatta Kayseri'den kimse gelmesin.

beni sucuk konusunda çıldırtmışlardı zaten en iyi sucuk tartışmasız Afyonkarahisar sucuğudur. Kayserinin sucuğu sert. hürriyetin anketi de bunu gösterdi halkta Afyon sucuğunu destekliyor size de tavsiye ederim Kayseri sucuğu yemeyin Afyon sucuğu yiyin. Yaşasın kökenim Afyon. Ben gidip bir elimi yüzümü yıkayıp sakinleşeyim

hahaha destekliyorum arkadaşı. Sucuk dönerleride iyidir eee tabi sabah kahvaltısını bal ve Kaymakla yapacaksınız afyonda hepsinide biz söylemeyelim gidin gezin.

beni sucuk konusunda çıldırtmışlardı zaten en iyi sucuk tartışmasız Afyonkarahisar sucuğudur. Kayserinin sucuğu sert. hürriyetin anketi de bunu gösterdi halkta Afyon sucuğunu destekliyor size de tavsiye ederim Kayseri sucuğu yemeyin Afyon sucuğu yiyin. Yaşasın kökenim Afyon. Ben gidip bir elimi yüzümü yıkayıp sakinleşeyim

Cevap: # Nordin Amrabat

kayseride hurma varken bir toplu iğne dahi alınmaz..hala kuyruk acıları var ve bunu yönetimler değişse bile devam ettiriyorlar..etik metik yok yani onlarda...

Boşverin Amrabat'ı satmıyor yavşaklar işte.

olmayacak bu iş...ne kadarda heveslenmiştim, yarın öbür gün ambarabat bastırınca tamam satıyoz verin 8 milyonu diyecekler, biz de yuh diyecez tabii

Amrabat özür dilemezse A2'ye gönderecekmiş Gayseri itleri.

Adam Galatasaray'lı olmuş bile beyler. :)

dik durus gösteriyor

tebrik edelim nordin kardesimizi

destekcisi olalım

istemem aslında gelmesini ama ortada kalmasın adam

Kayseri'nin en önemli adamını kaybetmesini sağladık. Büyük darbe vurduk Hurma köpeğine. Bu bile mutlu olmamız için yeterli bir sebep.

Geri
Üst Alt