# Nordin Amrabat

Cevap: # Nordin Amrabat

yazik nordine sahip cikalim

olcan-nordin elele bizim kanatlara

Cevap: Amrabat Gelecek Yerden...

a2 yemi göndercekmiş? yaw adamı bırak işte ne kadar şerefsiz bu gayseri, yazık olacak adama...

amrabat kadro dışı bırakılmış. trt de söylüyor adam. ben mutsuzum demiş kadro dışı bırakılmış. ulan hurma o kelini patlatıyim senin.

suleyman hurma 1 yasindayken cekilmis resmi. kendi istihbaharatimla ulastim. saygilars.

i5354544_hurma.jpg-k

Amrabat için Fifa'ya mail atmaya ne dersiniz? :D

Dunyada baska oyuncu yokmus gibi takildik kaldik bu adama.Gelmesin Hurmanin pislik suratini cekmeye degmez.

gelsin ulan!gelecek!gelmeli!inadına alacagız,almalıyız bu adamı.adam hertürlü fedakarlık yapıyor bize gelmek için.hurma barzosuna inat alacagız bunu.

kayseri nin aklını ben hem para kazanacaklar bu saatten sonra ambarat nasıl katkı saglar size ben ambaratın yerinde olsam oynarım takımı sabote ederim

Amrabat için Fifa'ya mail atmaya ne dersiniz? :D

haksız yere kadro dışı bırakılan futbolcunun fifa'ya başvurup sözleşmesini tek taraflı feshetme hakkı var aslında.

%10 kuralı diye bişey var. eger bir futbolcu bir sezondaki resmi maçların %10'undan daha azında oynarsa fifa'ya başvurabiliyor serbest kalmak için. futbolcu oynayabilir durumda oldugu halde profesyonel gelişimini engelleyici şekilde futbol oynaması engellenemez diye CAS hükümleri var.

(FIFA Regulations on the Status and Transfer of Players, Article 15)

ulan Süleyman Futbolcu alıp satacağına Hurma satsaydın daha çok faydalı olurdun topluma

ünal başkan çarp şu hurmanın suratına bakalım 7 m € satıyo mu satmıyo mu amrabatı ?

bzvw1u2zte4df6wus.jpg

yanlisin var renktas bu sülo olmasin?

Kayserispor'un bütün adamlarını ayartmak lazım gıcıklık olsun diye.Görsün bakalım kim büyükmüş Hurma efendi.

Yaptığı tek şey oyuncunun adını duyurmak için satmıyoruz etmiyoruz falan.Teklif yaptık oyuncunun tabiki haberi olacak menejeri var şusu var, elbet Gs'da oynamak isteyecek bunda bizim suçumuz ne?

haksız yere kadro dışı bırakılan futbolcunun fifa'ya başvurup sözleşmesini tek taraflı feshetme hakkı var aslında.

%10 kuralı diye bişey var. eger bir futbolcu bir sezondaki resmi maçların %10'undan daha azında oynarsa fifa'ya başvurabiliyor serbest kalmak için. futbolcu oynayabilir durumda oldugu halde profesyonel gelişimini engelleyici şekilde futbol oynaması engellenemez diye CAS hükümleri var.

(FIFA Regulations on the Status and Transfer of Players, Article 15)

toplam 34 mac var, yil boyunca 4 mac oynatsalar o zorunlulugu yerine getirmis olurlar... ki ilk yarida zaten 4 mactan fazla oynamistir... guzel fikir ama bu kural bize yaramaz gibi :-(

Geri
Üst Alt