# Nordin Amrabat

Cevap: # Nordin Amrabat

hurmanin yeni oyunu olmasin bu? galatasaray biz artik ilgilenmiyoruz dedikten sonra kadro disi kaldi, acaba hurma ambrabat elde kalacak onun icin göstermelik kadro disi birakayim da galatasaray tekrar anlasmaya gelsin diye yapti bir oyun mu?

ayrılda gel nordin.

bu konunun üstüne gidilmeli aslında. ama işte ünal aysal kimseyle ara bozmak istemedğinden kayserispor tamam gelin alın demedikçe olmaz bu transfer.

Amrabat vazgeçmezse aracılar filan girer, bir orta yol bulunur bence. Amrabat gelecekse Olcan'a 4 milyon vermek yanlış olur zaten.

Amrabat Yönetime Rest Çekti!

95224amrabat7.jpg

Galatasaray’ın transfer etmek için yoğun çaba verdiği Noureddine Amrabat, kulübüne rest çekti.

Haberin Devami GSC Portal'da

Cevap: Amrabat rest çekti!

bi halt olmaz. amrabatcim seni buraya yollamazlar. kendine yazik ediyosun sadece.

Cok gelmesini istemiyordum bu adamin acikcasi.Turkiye liginen yabanci almaya (ozellikle hurmabeyinlinin kayserisinden) gerek yok.Ama simdi yuzustu birakmak bu adami Camiaya yakismaz bir sekilde alinmali.

Yok o değil kabak yine patlayacak Polat başkan olsa ayartırdı eyvAllahta Aysal reis ağzıyla söyledi soğudum istemiyorum Kayserinin kendisinin teklif etmesi lazım diye.

bi halt olmaz. amrabatcim seni buraya yollamazlar. kendine yazik ediyosun sadece.

Cevap: Amrabat Yönetime Rest Çekti!

cok serefli bi durus sergiliyor nordin kardesimiz:ka21:

acın lan adamın önünü

ayrica surekli anadolu clubslariyla surtusmek hicte hos degil. bugun antep baskaninda benzer aciklamalari var. dusman degil dost edinmemiz gerekirken yapılanlarin polat yonetiminden hic farki yok. inanamiyorum yani.

gerizekalı hurma bu şekilde davranarak ne kazanır kayseri hiç düşünmüyormusun. bırak işte adam istediği yerde oynasın, sende paranı kazan

1-2 gün icinde bize imza atacaktir.

Dost edinicez derkende Şamar oğlanına dönmeyeceğiz tabi. Bugün şikecilere ağzını açıp gık diyemeyen şeref, haysiyet fukaraları söz konusu Galatasaray olduğunda Aslan kesiliyorlar tuhaf iş. Üstelik neyse parası verip alacağız diyoruz. Aziz Babaları talimat vermiştir satmayın diye.

ayrica surekli anadolu clubslariyla surtusmek hicte hos degil. bugun antep baskaninda benzer aciklamalari var. dusman degil dost edinmemiz gerekirken yapılanlarin polat yonetiminden hic farki yok. inanamiyorum yani.

Dost olunacak bir tarafları yok.

Orduspor başkanındaki kaliteye bak bir de bunlara bak. Böyle dostu olan bizim dostumuz olmasın.

ne dostu ya

hepsi bize karsı

sikedeki durusumuzdan kaynaklanıyor

beter olsun hiribolar

oyuncu falan vermesinler cok da fifi denyo oyunculara tomarla para istiyolar

Nurettin'cim. Seni buraya göndermezler canım.

Geri
Üst Alt