# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat Yönetime Rest Çekti!

Hurma yola gelecek ! Az daha bekle Nurettin Gardaş

Afrika kupasına gidecek la gerek yok.

delikanlı topçu imiş . sempatiyi topluyor fazlasıyla .. zor gibi geliyor şartlar dolayısıyla transferi ama adamda bu istek bu bilinç olduktan sonra bacadan gelir .

Diren ve efsane ol diyecem ama...

Gelme lan gelme.

Kayseri adamsan satmazsın.

...adam kayseriye gelmesinin sebebi daha iyi klüplere gitmek..dünyada bu böyledir...küçük takımlardan buyuk takımlara gidersin yetenekliysen...adam 2014 e kadar kayseride kalsa kariyeriin yarısı bitmiş olacak..ayrıca su an 400 bin kazanıyor yıllık biz 1.3 teklif etmişisiz.bu adamı bu saatten sonra oynatabilirmisin...

Ben diyorumki kayserinin her futbolcusuna talip olalim bakalim burma kadayif ne yapacak

Aaa ne ayıp birşey söylemişsin sen renktaş...

Bilmiyormusun ki; Kayseri her yıl şampiyonlar liginde çeyrekfinale kadar geliyor, ama yukarı çıkamıyor... O yüzden bu tür oyuncu transfer ettilerki ŞL final kazanacaklar...

Çok ayıpladım bak seni ... :D :D :D :D

İşin şakası bir yana; yahu bunlar ( Kayserispor gibi kendini akıllı sananlar) bu kadarmı düşenebiliyorlar; bir iyi oyuncu getirirsen sadece oyuncu kendini parlatır... Gerçekten hedef büyütüyorsan getir onun gibilerini birkaç daha... o zaman sana saygı duyarım... Amrabatın yanında Meloyumu oynatıyorsun, solunda Quaresma mı var... İleride ise Baros Elmander... arkalarında Simao falan...

Neyin artisliğini yapıyorsunki... Amrabat tek başına sadece kendini parlatır... O da bir yere kadar...

Ha sen adamı klüpte tutarsan, o adam oynarmı ve bakalım o zaman seneye 500.000 $ a satabilecekmisin...

...adam kayseriye gelmesinin sebebi daha iyi klüplere gitmek..dünyada bu böyledir...küçük takımlardan buyuk takımlara gidersin yetenekliysen...adam 2014 e kadar kayseride kalsa kariyeriin yarısı bitmiş olacak..ayrıca su an 400 bin kazanıyor yıllık biz 1.3 teklif etmişisiz.bu adamı bu saatten sonra oynatabilirmisin...

Bize gelirse de biz tutamayız elimizde 2 sene sonra. Büyük futbolcu olucak.

Amrabat: "Futbolu Bırakırım!"

Galatasaray'ın istedği Kayserispor'un yıldızı Nordin Amrabat'tan şok açıklama!

amrabat-futbolu-birakiyor-amrabattan-sok-tehdit-amrabat-gemileri-yakti-68549h.jpg

Gökhan Ünal ve Ali Turan'ın ardından Nordin Amrabat'ı da "Galatasaray'a vermem" diye tutturan menajer Süleyman Hurma'nın inadı, Faslı oyuncunun, futbol hayatını bitirme noktasına getirdi. Hurma, sırf Galatasaray'da oynamak istediğini söylediği için yıldız oyuncudan özür dilemesini istedi. Ancak Amrabat geri adım atmadı ve "Ben kulübüme saygısızlık yapmadım. Sadece irademi söyledim. Ya Kayseri'nin de çıkarları doğrultusunda Galatasaray'a giderim ya da futbolu bırakırım" diyerek köprüleri attı.

TARAFTAR ARKASINDA

Amrabat'ın bu sözleriyle daha da çılgına dönen Hurma, Faslı oyuncuyu kadro dışı bıraktı ve A2 takımına gönderdi. Üstüne de para cezası vereceklerini söyledi. Şimdi taraftarlar sarı-kırmızılı takım için futbolu dahi bırakmayı göze alan Amrabat'ın ne pahasına olursa olsun transfer edilmesini istiyor. Bu arada ikinci başkan Ali Dürüst, Amrabat'ın Kayseri kulübünün sözleşmeli futbolcusu olduğunu belirterek, "Biz bu oyuncu için Kayseri yönetimi ile görüştük. Satmayı düşünmediklerini söyleyince geri adım attık" dedi.

Amrabat: FUTBOLU BIRAKIRIM! amrabat futbolu bırakıyor, amrabattan şok tehdit, amrabat gemileri yaktı, amrabatın galatasaray aşkı haber haberler haberleri

Cevap: Amrabat: Futbolu Bırakırım!

Yalnız Amrabat yüzünden Kayseriye artık ne gurbetçi nede yabancı futbolcu gelmez kolay kolay.

Görüyorlar işte.

inşallah bu yüzlerini iyice açığa çıkartsınlarda yeni gelecek futbolcularda bırdaha düşünmek zorunda kalırlar

Ulan madem o mamur, hurma ayılarına inat dik duruyor. Alalım bu bebeyi la yazıktır yedirmeyelim çocuğu çakallara.:confused: Ulan şimdi düşününce bu Kayserili oyunu olabilir fiyat yükseltme oyunu kendileri satmıcaz diyorlar, öbür taraftan Amrabata açıklama yaptırtıp Galatasarayı istedikleri fiyatı vermeye zorluyorlar olurmu olur nede olsa kayserili kafası :b5:

Allah hepsinin binbir belasını versin.Bela okumayı sevmem, ama sonunda bunuda yaptırdınız bana...

ulan diyoruz çıkalım havuzdan bunlarda aç köpek gibi kalsınlar sonra mecburen satmak zorunda kalırlar.

Geri
Üst Alt