# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat: Futbolu Bırakırım!

Böyle devam ederlerse havuz biter...

Mafya bozuntusu azize ne demişti "biz ve GALATASARAY'a yıllık 90 milyon dolar para veriliyor"

F5 2.lige düşünce zaten havuz darbe alacak 2.darbeyi de biz yapıp ayrılalım..

Galatasaray yönetimin tek zayıf olduğu nokta manevi değerler. Bunları başaramıyoruz arkadaş ya olacak iş değil. Ne bir vefa, ne bir sevgi göstergesi. Bak bu adam futbolu bırakırım diyor, gidin alın lan işte bu adamı. Noolur yani, zaten hoca istiyor, hayret arkadaş ya

adamlar vermiyorsa nasıl alacagız agabey

Kardeş bu yönetim için deme bunu har hafta bir emektarını anıyor eskilerden bir tanesi bile bu yönetimle ilgili şikayetçi değil. Ama Amrabatı bende istiyorum. Mümkünse Kayseriyi alıp A-2 Liginde oynatalım bu ibişlere inat.

Galatasaray yönetimin tek zayıf olduğu nokta manevi değerler. Bunları başaramıyoruz arkadaş ya olacak iş değil. Ne bir vefa, ne bir sevgi göstergesi. Bak bu adam futbolu bırakırım diyor, gidin alın lan işte bu adamı. Noolur yani, zaten hoca istiyor, hayret arkadaş ya

Hocam kayserispor yönetimi gelmeyin diyor ne yapalım ?

Bugün herkes kuru sıkıyor...

Futbolu bırakıcakmış:Z3:

Bosman Kuralları daha cok futbolcunun lehine düzenlenmiş.Eger Amrabat Fıfa da gidip haklarını ararsa o zaman Hurma şey gibi kalır ortada!

Amrabat için bu kadar tantana degmez kesinlikle. Bu saatten sonra Amrabat'i almiyoruz, gençler'e sans taniyacaz derlerse kabulumdur.

Şu genel kurulda Kayserispor'un duruşunu çok merak ediyorum hani biz etik dışı davrandık ya Amrabat'ı istiyoruz dedik ya bakalım Kayserispor 58. madde değişiminin oylanmasında ne kadar etik bir duruş sergileyecek.

Şu genel kurulda Kayserispor'un duruşunu çok merak ediyorum hani biz etik dışı davrandık ya Amrabat'ı istiyoruz dedik ya bakalım Kayserispor 58. madde değişiminin oylanmasında ne kadar etik bir duruş sergileyecek.

Orada etek durus sergileyecekler;)

Anlıyan anladı;)

kayseri sert kayaya çarptı.topuz gibi,gökhan gibi pısırık çıkmadı.kayseri bu işten zararlı çıkar.

Bence dememiştir, 1 hafta sonra cıkar basın toplantısı yapar. Gayseri'de mutluyum. Hurma benim baba der.

Umarım böyle bir şey dememiştir. Yazık eder kendisine.

Bu açıklamalar gerçekse eğer Amrabat için şartlarımızı sonuna dek zorlamalıyız.Takımımızda oynamak için bu denli heves eden ve gelecek vaad eden bir futbolcu için ne yapılsa azdır.İnşAllah Hurma'nın inadını kırar ve Amrabat'ı alırız.

Cevap: Amrabat Yönetime Rest Çekti!

"Amrabat'ı cezalandıran Kayseriyi kınıyorum..Çocuğu ortada bırakan G.Saray'a da kızıyorum.."Oğuz Tongsir

Geri
Üst Alt