# Nordin Amrabat

Amrabat A2 İdmanında Yok!

c2ebfamrabat11.jpg

Galatasaray'a gitmek istediğini dile getirdiği ve kamptaki sorunlu tavırları yüzünden Kayserispor'da A2 takımına gönderilen Nordin Amrabat...

Haberin Devami GSC Portal'da

Cevap: Amrabat A2 idmanında yok!

Hayırlı olsun.

bu adam gelirse efsane olur, keita kadar sevdirir kendini.

bu adamı istemiyordum ama adam kalmadı lan. forvet olarak cok iyi gider. zaten normal mevkisi forvet bu adamın.

Gelirse çok içten oynayacağı kesin artık.

Lan bırakında gelsin işte şerefsiz Hurma.

bu isin pesini bırakmayalım abi

ayıp yahu

adam dımdızlak kalacak ortada

Cevap: Amrabat A2 İdmanında Yok!

Bizim kendisinden en azından Kayseri'nin tavrı değişene kadar vazgeçeli, bu transferi rafa kaldıralı çok oldu. Açıkcası Amrabat'ın bu tavrına pek anlam veremiyorum, sanki biraz kendi kendine gelin güvey oluyormuş gibi geliyor. Eğer elinde Kayseri'ye karşı koz olarak kullanabileceği herhangi birşey yoksa bu tavrıyla kendi kariyerine ciddi zararlar verebilir.

Başından beri istemiyorum ama gelirse üzülmem.

Kayserispor adamın hayatını karartacak .

Bizim kendisinden en azından Kayseri'nin tavrı değişene kadar vazgeçeli, bu transferi rafa kaldıralı çok oldu. Açıkcası Amrabat'ın bu tavrına pek anlam veremiyorum, sanki biraz kendi kendine gelin güvey oluyormuş gibi geliyor. Eğer elinde Kayseri'ye karşı koz olarak kullanabileceği herhangi birşey yoksa bu tavrıyla kendi kariyerine ciddi zararlar verebilir.

Amrabat'ın tavrından ziyade kulübün yaptırımı olduğunu düşünüyorum. Öyle ki herif öksürse bile kıllanıyorlar bence. Profesyonel bir futbolcunun bu denli amatör tavır sergileyebileceğini düşünmüyorum ben.

Cevap: Amrabat Ateşi Bizi Yakabilir!

emenike sezer öztürk gibi şike amaçlı transferler yapan hırbolara niye transfer yasağı gelmedi

bize öyle bir yasak koyarlarsa isyanın kralı çıkar

Haklısın ama Kayseri'de bu kadar istekli olan bir adamı görmezden gelemez.

Sonuç olarak Amrabat'ın güvendiği bir şeyler vardır. Sözleşmesinde maddeler vardır. Belki de belli bir süre sonra serbest kalacaktır bilemeyiz.

Amrabat'ın hala bizi isteyip istemediğini bilmiyoruz ama şu var ki Kayseri'yi kesin istemiyor. Köle ticareti yapıyor şerefsiz Kayseri

Boyle futbolcular pek profesyonel olamıyor, dolayısıyla sonuc fos oluyor. Fakat cocuk Galatasaray'a gelmek icin futbol kariyerini tehlikeye attıgına gore, gelmeyi hakediyor demektir. :ka21:

Amrabat ligin son maçına çıkacaktı. O maça çıkmayınca çok uyuz oldular.

Geri
Üst Alt