# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat A2 İdmanında Yok!

Aha su topicde daha kimse soylemeden ben soyleyim sunu :asd:

Diren ve efsane ol Amrabat !

Adam inatçı. Gitmek istiyorum dediği halde görndermedikleri için yapıyor bütün bunları.

Doğru yoldasın reyiz. Devre arası olmazsa bile sene sonunda o hurma eşşek gibi bırakacak seni :ka21:

helal olsun

adam bize gelmek istiyor.nie satmıyosunuz p..ler.

Satmayın da elinizde patlasın , Reis bize gelmek istiyor işte .

Cevap: Amrabat Ateşi Bizi Yakabilir!

ateş olsalar cürümleri kadar yer yakar bu itibarsız ekip.

o tff yi baslarina yikariz :sopa:

Oyuncu cimbom diyo başka birşey demiyo sanki kalsa Kayseri ye yarar vericek bu saatten sonra ne diye inat ederler anlamam ki...

İstedikleri kadar da dava açsınlar oyuncu benim aklımı çelen falan yok der biz yırtarız bu ...

Henüz bizi tanımıyorlar, suskun durduğumuza bakma TFF bir kükrersek başına yıkarız oraları

Benim anlamadığım bu adam nasıl bi anda bukadar fanatik Galatasaraylı oldu :D Gerets ne dediyse artık

eleman gitmek isterse gider nasıl baskı yaparlar ki?

futbolumuz temizlendi herkese gereken cezalar verildi bir amrabata transfer girişimimizi incelemek kaldı tebrikler TFF

Ligdin dişmemiz girikir.Ulan mali denilen şeref yoksunu bula bula bunumu buldun saldıracak.

Federasyondakiler alsınlar ellerine 2 bira biri sağa biri sola çeksinler kafaları sonra yatsınlar bir daha kalkmasınlar ...

408541_289946534391336_184949024891088_926649_1139921953_n.jpg

O zaman Kayseri(Troisi)Fener(Sezer,Emenike,Topuz)Bjk(İ.Akın) transferlerinden hele önce bir ceza alsın, ondan sonra görüşürüz.

Anlayış kalmamış insanlarda Hurma nın gıcıklık harekatı başka birşey değil bırakın gelsin adam işte...

Geri
Üst Alt