# Nordin Amrabat

Cevap: Recep Mamur: “Bize çok ayıp ettiler”

Nedir bundaki kuyruk acısı çözemedim ki..

bir kez daha söylüyorum yönetimin tecrübesizliği ve hatasıdır. bu pastırma kafalılarla muhattap olunmaması gerktiğini bilmelilerdi. amrabat gibi dünya piyasasında bir yığın futbolcu var

Galatasaray ismini agzina almadan once besmele cek

bir kez daha söylüyorum yönetimin tecrübesizliği ve hatasıdır. bu pastırma kafalılarla muhattap olunmaması gerktiğini bilmelilerdi. amrabat gibi dünya piyasasında bir yığın futbolcu var

Yonetim bunlara muhattap olmadiki zaten ;)

Lan şebek herif, ligin şike ile gıkınız çıktımı ? , utanmadan adımızı ağzınıza alıyorun.Sen kimsinde sana noter tastikli resmi yazı gönderecekler.Sanki real madreidden ronaldoyu istiyoruz.

Birisi şunu sustursun artık.Tecavüz etsen bu kadar ses etmezdi.

Lan amma ağladınız,kesin sesinizi artık.

Cevap: ''G.Saray’ı değil parayı seviyor''

Kayserinin oyuncularıyla daha fazla ilgilenmeyelim bence.Adamlar haklı biyerde.

Hadi para icin bizi tercih ediyor diyelim.Peki siz nicin inat ediyorsunuz,transfer görüşmeleri etik olmadıgı icin mi,yoksa şerefsiz FB nin köpegi olup bize düşmanca davrandıgınız icinmi;)

Birine bir şey söylerken,önce kendine bakıp öyle konusacaksın...

yeni yılda bari sus arkadaş yaaa.

Bizim oğlan paradan başka bişey bilmez yoksa Kayseride kalıp kümeye oynamaktan çok mutlu yok canım..

Paradan bahsedecek en son sizsiniz.. Para için kopekler gibi Fenerin pesinden kosan siz degilmisiniz? Para için 58inci maddenin degismesini isteyen siz degilmisiniz?

Aslında Sn.Mamur yanlış söylemiş;

" Amrabat aslında temiz parayı seviyor, bizdeki kirli parayı beğenmiyor "

diyecekti sanırım...

Başından beri bize neden düşman oldular sanıyorsunuz...

Onların düzenine çomak soktuk... Başımızı eğip onlar gibi; " Tamam abi siz ne derseniz o olsun" demediğimiz için değil mi...

Eğer bizde onlar gibi Fener yanlısı tutum sergileyeseydik, bu düzenin devamını sağlayıcı davranışlarımız olsaydı, kurulu düzeni savunsaydık ;

Amrabat'ı bize bedava verirler, belki üstüne para bile teklif ederlerdi... Hatta yanında bonus bile kazanırdık...

Aynen...

Helal ve haram para;)

Evet parayı sevebilir futbolcu,haklı da olabilir ama buradaki detaya dikkat edin. Mamur parayı maske yapıp, Galatasaray'a laf sokuyor.

Aslında senin kaşına gözüne bakıp duruyor orda haklısın

Sadece para için gelse neden bize gelmek istesin ki.Ona çok para verecek çok klüp var bence.

Geri
Üst Alt