# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat Hollanda’da Bir İnternet Sitesine Konuştu

Alalım şu çocuğu yazıktır valla üzerimize vebali kalmasın.:)

Acımaktan çok gerçekten ihtiyacımız olduğu için almalıyız.Ve ihtiyacımız var.

Bu işin sonunda ambaratı bedava alacağız gibi :D

amrabat bize de aynısını yapar bu durum da almak iyi degil bence

süreç çok garip gelişti bence gelmesın artık

kayseri uzatmasın artık, kaç para istiyor onu bilelim

Kayserispor'a sirtini dönen adam, lig'i çok iyi istatistiklerle bitirdigi zaman, bize de aynisini yapar diye düsünüyorum.

böyle adamlardan bize hayır gelmez ali turan örneği gibi.futbolcunun önce oynadığı klübe saygı duyması lazım yarın birgün bizede yapabilir böyle birşeyi

Adam saygı duyuyorum diyor zaten ama gitmek istiyorum diyor duzgun okuyun lutfen Ardada aynısını yaptı yolladık bu kadar basit

kayseri bu adamdan hala ne bekliyor

kayserinin yaptığı köle ticareti.

Ama amrabat'ın yaptığı da amatörlük.

KAyseriye gelirken koyduracaksın bir madde. Bonservisi 4 milyon eurodur diye ki bi zaman sonra kayseri kafasına göre belirleyemesin diye.

kayserinin yaptığı köle ticareti.

Ama amrabat'ın yaptığı da amatörlük.

KAyseriye gelirken koyduracaksın bir madde. Bonservisi 4 milyon eurodur diye ki bi zaman sonra kayseri kafasına göre belirleyemesin diye.

Acaba Türkiye'deki kaç oyuncuda var o dediğin madde :) Türkiye'de profesyonel sözleşme hazırlama kavramı yok ki daha. Düz hukuk avukatları hazırlıyor sözleşmeleri onlardan da bu kadar olur işte..

Vallahi gelmesini çok istiyorum bu adamın.Tam bizlik ama Afrika kupası muhabbeti var gibi Amrabatında.İyi plan yapılması lazım transfer ederken.

adam hala alicagiz saniyor, ama bizim yönetim artik unutmustur bunu

Gelmesin en fazla Trabzonspor topcusu bu adam pino siler supurur bunu.

Cevap: Recep Mamur: “Bize Çok Ayıp Ettiler”

bir futbolcunu karalamak adina yapilan bir "parayi cok seviyor" aciklamasi kendisinin ne kadar profesyonel oldugunu ispatliyor. GECINIZ SIZLERIN DEVRI BITECEK!! ha gayret!

Cevap: Recep Mamur: “Bize Çok Ayıp Ettiler”

Bu adamı susturmanın bir yolu olmalı.Millete yaranmak için bizi kötü göstermeye çalışmasından bıktım ben.Derdi gücü biziz arkadaş hiç mi işin yok senin.Birisi çıkıp laflarını yedirse daha da konuşmasa.Gerçi yüzsüz bu bir daha çıkar mutlaka.

Recep Mamur'dan G.Saray'a Gönderme

Kayserispor Başkanı Recep Mamur yine Galatasaray'a göndermelerde bulundu..

Kayserispor Başkanı Recep Mamur'dan G.Saray'a gönderme:Ali Turan transferinde bize çok zarar verdiler.

Türkiye Gazetesi'nden Hasan Sarıçiçek'e konuşan Mamur; "Amrabat'ı ne G.Saray'a, ne Beşiktaş'a, ne F.Bahçe'ye, ne de Bursaspor'a vereceğiz, 3.5 yıl daha Kayserispor'da. Ya aklını başına alıp futbolunu oynayacak, ya da A2 takımımızda antrenmana devam edecek" derken, devamında G.Saray'a verdi veriştirdi. "Amrabat işi hiç fair değil. Ali Dürüst'e futbolcuyu satmayı düşünmediğimizi söyledim. Bana 'konu kapandı' dedi. Sonra başkan Ünal Aysal çıktı, resmi teklif yaptık' dedi. Bize resmi teklif yapılmadı. Yapılsa da kıymeti yok. Tekliflere kapalıyız. Ama bu kurnazlıkları yeni değil. Daha önce de Ali Turan olayında aynı şeyi yaptılar. Bize çok zarar verdiler " dedi.

CİMBOM'UN HEDEFİ NEYSE, BİZİM DE O

Belli ki son dönemde yaşananlar, Kayserispor'un yanı sıra Kulüpler Birliği'nde 2. Başkanlık görevini de yürüten Recep Mamur'u çok üzmüş. Diyor ki; "G.Saray gibi Kayserispor'un da hayalleri var. Biz Türk futbolunun toplam kalitesi yükselsin, bu oyun daha rekabetçi, keyifli ve uluslararası arenada etkili temsil edilsin arzu ediyoruz. Bu vizyon ve amaç ile yaş ortalaması 23 olan bir takım kurduk. Kadromuzdaki 38 oyuncunun 18'i, 22 yaşın altında. Amrabat'ı bu takımın oyun kurucusu olarak PSV'den kadromuza katarken, G.Saray'ın hedefi ne ise bizim de o deyip 4 yıllık mukavele yapmışız. Fakat G.Saray yarış devam ederken mukavelesi devam eden oyuncumuzun aklını çeliyor. Bu yakışık alır mı, çok ayıp. Açıkça içime sindiremiyorum" dedi. Mamur, Türkiye Futbol Federasyonu'na, "futbolcularının ayartıldığı" iddiasıyla şikâyette bulunduklarını da söyledi.

Spor: Recep Mamur'dan G.Saray'a gönderme haberi, Galatasaray, Kayserispor, Recep Mamur, Süper lig

Geri
Üst Alt