# Nordin Amrabat

Cevap: Recep Mamur'dan G.Saray'a gönderme

adam yerine bile koymaya gerek yok amrabatın bundan sonraki performansını görelim

oyuncuyu malı gibi düşünüyor sen önce profesiyonel ol

Bi futbolcu kalmak istemiyorsa göndereceksin. Parasını verip alıyorsun diye köle muamelesi yapamazsın.

Sanki sucuk satiyor gayseri tuccari.Insan lan o.

Adamlar sonuna kadar haklı.

Aynı durumda Galatasaray olsa tepkiniz nasıl olurdu acaba ?

Gına gelmiş artık.

Başkan biz Arda 'yı neden sattık bir düşün.

Sen de Amrabat 'ı satacaksın, aksi durum herkes için kayıp olur. Satmazsan Amrabat A2 de çürüyecek, Kayseri oyuncudan mahrum olacak, Galatasray istediği özelliklere sahip bir oyuncu kaybetmiş olacak.

Satacaksın ki sen para kazanasın, Galatasaray oyuncu, Amrabat da kariyer... "Kazan-kazan" böyle birşey, siz Kayseri 'lilerin iyi bilmesi lazım.

Bi sus be birader. Hakkaten bi sus.

Ne Amrabatmış kardeşim ya. Lanet olasıca herifler hala konuşuyorlar.

hicde haklı degil

adam hem maddi acıdan hemde sportif acıdan sınıf atlamak icin gelmek istiyor

gitmek isteyen adamın önünde durmak hic mantıklı degil

arda olayı var ortada

Abi yeter ya yemin ederim kendimi zor tutuyorum şu heriflere küfür etmemek için.Ayıptır lan,kızı dağa kaçırılmış baba rolünden vazgeçin.Beynini şettirdiğim şeyi.

sen ne biçim bir insansın ne biçim bir zihniyetsin.ne kadar küfür etsem azdır sana senin gibilere.ruh hastası herif.derdi bizi millete düşman etmek başka birşey değil.bizi kötüleyip febe'yi yukarı çekmek.baydınız artık ne pismişsiniz siz arkadaş.

Abi yeter ya yemin ederim kendimi zor tutuyorum şu heriflere küfür etmemek için.Ayıptır lan,kızı dağa kaçırılmış baba rolünden vazgeçin.Beynini şettirdiğim şeyi.

Biz Kayseri'den oyuncu isterken onlar nedense profesyonellik denen kavramı unutuyo, nedense hep biz oyuncu isteyince oluyo bunlar..

Parayi bassak neleri satarsin Recep,yazmak bile istemiyorum.

tek dertleri bizi kötü göstermek başka birşey değil.

İşte Türkiye'de adamların dertleri sadece bizimle, sonuçta onlar böyle yapınca köle ticaretine benziyo iş, adamın geleceğinide bi anlamda karartıyolar.

böyle milattan önce kafalarla bu ülke iyi batmıyor. ne biçim insanlarsınız. her hafta alışkanlık haline getirdi kayseri yönetimi açıklama yapmayı. kayseri artık dünyanın en büyük futbolcusuda olsa bedava da verse transfer filan istemiyorum. odun kafalı geri zekalılar. şahsiyetsizler. saba saba delirttiler beni. ltf kayserisporla alakalı en ufak bir haber tyaşımayalım buraya.

:mad::mad:
böyle milattan önce kafalarla bu ülke iyi batmıyor. ne biçim insanlarsınız. her hafta alışkanlık haline getirdi kayseri yönetimi açıklama yapmayı. kayseri artık dünyanın en büyük futbolcusuda olsa bedava da verse transfer filan istemiyorum. odun kafalı geri zekalılar. şahsiyetsizler. sabah sabah delirttiler beni. ltf kayserisporla alakalı en ufak bir haber tyaşımayalım buraya.

tamam yeter artık istemiyoruz demedik mi zaten

Geri
Üst Alt