# Nordin Amrabat

Cevap: Recep Mamur'dan G.Saray'a gönderme

Madem ticareti çok seviyorsun, sporla ne işin recepcim git davar al davar sat.Onlarda böyle sorun yaşamazsın,z kariyer dertleride yok nasılsa ya sucuk olur ya pastırma değilmi ?

Futbol insan içindir, oynayanda izleyende insandır.Kazanma,azim,kariyer bütün bu kavramlar insanlar için.Sende insan ol.

Yemin edliyorum cok sıkıldık bu Amrabat meselesinden.

Vay be ne inatmış bunlardakide,sanki Mamur'un anasına küfrettikte bize böyle inat yapıyor.Mantıga bakın ya;Ya A2 de çürür,ya da aklını başına alır!

Tam bir FB yalakları bunlar,eger teklifi yapan FB olsaydı etik falan yalan olurdu bu adiler icin.

Cok konusuyor bu Adam, kayserililer bu ve hurma yuzunden bizden nefret ediyor

Söylediklerinde belki de haklıdır fakat bunu devamlı dile getirmesi kötü gösteriyor Kayseri'yi.

Eğer haklı olduklarını düşünüyorsa yetkili makamlara şikayette bulunma hakları var zaten.

Bu kulüp ile muhattap olmamalıyız. Muhattap oldukça kendilerini adam yerine koyuyorlar. Onlardan gelecek futbolcuya da ihtiyacımız yok.

Galatasaray = M. United = Barcelona = Milan vb

Kayserispor= Fb = Sion = Real Sociedad vb.

Kayserispor bizim dengimiz değil.

Galatasaray A2 = kayserispor A takımı

Bu Maaaaaaaaamurdan heber bekliyordum............gecikti gavat ,ama neyse rahatladim :sgr:

gayseri kümeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Amrabat'a yazık oldu. Kanatlarımızda görmeyi istediğim en baboş topçulardan :)

Adamlar sonuna kadar haklı.

Aynı durumda Galatasaray olsa tepkiniz nasıl olurdu acaba ?

Gına gelmiş artık.

Oyuncu gitmek istiyorsa gidecek arkadaş. Aynı durum bizde Arda'ya geldi. Madrid bize teklif yapmadan önce Arda ile görüşmedi mi sanki? Arda başkanı arayıp gitmek istiyorum demedi mi? Biz burda Madrid'in başkanına mı kızdık?

Cevap: Recep Mamur'dan G.Saray'a Gönderme

Mamur futbolcu gitmek isterse gider ^^ örnek (Okan, emre(bedava)) (Hakan (Küçük, büyük)) Tugay, Arif, Arda...

Bu tarz adamlar, bu zihniyetle nasıl klub yönetiyor valla helal olsun :confused:

oyuncuyu satmaktansa a2 ye gönderirim demek takımın menfaatleri için değil sırf galatasaraya gıcığım olduğu için satmıyorum demektir. al turşusunu kur.. an itibariyle amrabata mecbur olan biz değil sizsiniz mal adam :))

ben baltalamiyorum bunu

bu pastirma kafalilar cok oldu artik

Fenerbahçe isteseydi tavırları ne olurdu acaba ?

Bize Ali Turan olayından mı gıcıklar yoksa potansiyel bir anti-sempatizm mi var ?

Galatasaray'ın hedefi neyse Kayseri'nin de o demek ayrıca bir gönderme olmuş bence.Türkiye'deki Fenerbahçe popüleritesi sanırım Galatasaray'ı unutturmuş. E tabi lokal başarı Türkiye için herşeydir. Bakınız şike olayında bile Avrupa'dan men yeme göze alınmış.

(Mamur'dan nerelere geldi konu.Şu zincir çok garip bir edavat)

recep kes sesini artik, oyuncularinin tursusunu kur karaktersiz adam!

Geri
Üst Alt