# Nordin Amrabat

Cevap: #Nordin Amrabat

Routeden sonra ara birakmadan Nordin yazmis, kilit :D

Hırbonun biri kafa buluyor. Timsaha gelmeyelim.

Ayrıca Amrabat 3.5-4'ten fazla etmez bence.

o yazı ayın 5 inde yazılmış gerçek olsa duyardık şimdiye kadar

Cevap: Recep Mamur'dan G.Saray'a Gönderme

bugün yine yenildiler fb yenilmiş gibi sevindim :)

Bugünde yenildiler.İkinci yarıya 2 yenilgiyle başladılar beter olsun şerefsizler

amrabattan iyi sucuk markası olur ya ambarat sucukları lezzetine doyamıcaksınız

Sus lan

215085_232082693496288_208206019217289_570035_6375441_n.jpg

Recep Mamur Ikiyuzlu ***** tekidir. Sozde Ali Turan'a yaptiklarimizin aynisi sende simdi yapmiyormusun?

Mamur, Hollanda liginde NAC breda takiminda oynayan 19 yasindaki Omer Bayram icin 2 kez teklif yapmis ve kabul gormedikten sonra ayartmaya calistigini biliyormuydunuz.? Sabah ki habere gore Omer Kayseriyle anlasmis, sene sonunda Kayseride (6ay sozelsmesi vardi). NAC taraftari a2 ye yollanmasini istiyor.

Satabilirlerse €500.000 bu devre arasi gedecek yada seneye Recep Mamur tarafindan ayartildigi Kayserispor'a.

sırf gıcıklık olsun diye alcan bu adamı aslında

Galatasaray adını kullanarak gündeme gelme çabaları son sürat devam ediyor.Kayseri yönetiminin transfer konusunda ki etik değerleri sorgulama adına Troisi ismini kullanmak gerek ama neyse.Yönetim,camia ve taraftarlar olarak '' Ya Sabır ! '' diyip susalım.

Cevap: # Nordin Amrabat

daha gecen sene 1 milyon dolara alınan adama 5 vermez fatih terim unutun bunu.

Cevap: # Nordin Amrabat

Yahu satmıyor işte adamlar.Bizimkiler de bıktı bunların triplerinden bu saatten sonra satacak olsalar bile yanaşmaz bizimkiler.Biz neden anlamak istemiyoruz bunu?

Yiğit yerli. Amrabat yabancı. Haliyle düşüyor.

İç piyasa da yerli-yabancı ayrımını pek sezinlemedim ben.Kulübü Anadolu takımıysa oyuncunun yerli veya yabancı olması yöneticiler için pek farketmiyor.Holosko'nun Beşiktaş'a 5 Milyon Euro'ya satılması gibi.

Geri
Üst Alt