# Nordin Amrabat

Cevap: # Nordin Amrabat

Yerli yabancı hikaye. Söz konusu Anadolu kulübü ise, klasik kurnaz köylü mentalitesi devreye giriyor. Tabataların, Holoskoların ne kadar okutuldugundan haberi olan var mı? En üzücü yanı da, büyükler bize muhtac diyor cigeri tek kurus etmez insanlar.

Cevap: #Nordin Amrabat

İç piyasa da yerli-yabancı ayrımını pek sezinlemedim ben.Kulübü Anadolu takımıysa oyuncunun yerli veya yabancı olması yöneticiler için pek farketmiyor.Holosko'nun Beşiktaş'a 5 Milyon Euro'ya satılması gibi.

Doğru. Bu yüzden dış piyasaya yönelmemiz lazım. Dışarda Amrabat'a en fazla 3.5 veren çıkar, ki Eboue örneğini görüyoruz. İyi bir scout ekibi lazım.

Cevap: Recep Mamur'dan G.Saray'a Gönderme

Yedikleri her golde, kaybettikleri her puanda mutluluk hissediyorum nedense?:)

Necati Usta da dün güzel bir golle görevini yerine getirdi.

Cevap: #Nordin Amrabat

Bu yıl ki transfer politikamız, gerçek değerinin çok üzerinde büyüklere kakalanan kalitesiz ama iyi bir sezon geçirmiş futbolcuları Anadolu takımlarının elinde patlatacak.Sercan ve Volkan buna en iyi örnekler.Fenerbahçe ve Beşiktaş tarih boyunca aptalcasına transfer politikaları yürüttüler.Bu da Türkiye'de futbolcu değerini balon gibi şişirdi.Şimdi iki büyük kendi derdiyle uğraşırken transfer piyasası gerçek değerini bulacak umarım.

Şampiyonluk kültürü bambaşka bir şey.Alt yapı kültürünle, tesislerinle ve de en önemlisi hazım sorunu yaşamayan yönetici ve taraftarınla kısaca tüm camianla şampiyonluğu karşılamaya hazır olmalısın kulüp olarak.Öyle arada bir iyi oynayıp , hakem desteği arkanda bindiğin şampiyonluk otobüsünün lastiği Şampiyonlar Ligi'nde patlayıverir.Bursa hiç kusura bakmasın .O yıl Galatasaray'ın yolunu kesmeselerdi, özellikle sezonun ilk yarısı hakemler Bursaspor'a müsamaha etmeseydi(Bursa'nın o sezon bütün maçlarını izleyen biri olarak konuşuyorumİ) o şampiyonluk zor gelirdi(Bir de Fenerliler hariç tüm Türkiye'nin pozitif enerjisini göz ardı etmeyelim:)).En basitinden Bursaspor-Galatasaray maçında Volkan'ın kırmızı kart görmesi gereken pozisyonu es geçildi.O volkan Bursa'yı galibiyete taşıdı.

Konudan uzaklaştım belki ama Amrabat da Kayserispor için aynısı olacak.Kayseri Bu ligde şampiyonluk istiyorsa gitmek isteyen oyuncusunu zorla takımda tutmak yerine önce şehirde bir futbol kültürü oluşturup, "tribüne nasıl seyirci çekerim?" onun için kafa yorsun!

Bunun yüzünden en sonunda Hurmayı bulup Hurmalıcam ondan korkuyorum.

en fazla 5 verilir.

5,1 bile vermeyeceksin kayseriye.

Amrabat'i birakin laaaan.

Adamin futbol hayatini bitirdiler.. Ama biyandanda İmza atarken biliyordu 2014 yilina kadar oldugunu.. İsverenin satmak istemiyorsa seni, yapacak bisey yok.. Ayni durumda biz olsak.. Man utd Semihin kafasini bulandirsa ana avrat kufrederiz..

Adamin futbol hayatini bitirdiler.. Ama biyandanda İmza atarken biliyordu 2014 yilina kadar oldugunu.. İsverenin satmak istemiyorsa seni, yapacak bisey yok.. Ayni durumda biz olsak.. Man utd Semihin kafasini bulandirsa ana avrat kufrederiz..

Oyuncular mal degilki :). Hollanda liginde suarez, bruno silva ve niceleri takimlarina dava actilarda oyle transfer oldular.

Shaqiri'nin yerine Amrabat'i tercih etmelerini anlamiyorum.

en yakın arda örneği var kim küfrediyor a.madrid e? ben şahsen gurur duyuyorum, bizi temsil ediyor diye

Amrabat'ta Gelişme!

f0186amrabat4.jpg

Galatasaray'ın uzun bir süredir ilgilendiği Faslı futbolcu Nordin Amrabat'ta Gelişme..!

Haberin Devamı GSC Portal'da!

Geri
Üst Alt