# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat'ta Gelişme!

bu futbolcu bize gelmek icin neler yasadi ... kusura bakmayin ama bzn arda nin dedigine katilmamak elde degil, bundan bir ay önce $akiri yokken hepiniz istiyordunuz bu adami....

Amrabat'a da mı vefa borcu taktık?:akansular:

yahu adam okadar istedi bize gelmeyi, bizde onu almak istiyorduk .. hurma serefsizi yüzünden cocuk sürünüyor, simdi bunu almassak ileride alacagimiz futbolcular icinde sorun yasariz .. (vefa yi o yüzden söyledim)

alsınlar ama parayı bankadan gönderirken dekontun açıklama bölümüne "zehir zıkkım olsun " yazsınlar :)

yahu adam okadar istedi bize gelmeyi, bizde onu almak istiyorduk .. hurma serefsizi yüzünden cocuk sürünüyor, simdi bunu almassak ileride alacagimiz futbolcular icinde sorun yasariz .. (vefa yi o yüzden söyledim)

Yok söylemek istediğini anladım zaten, hatta hak bile veriyorum da şu "vefa" kelimesi tüylerimi diken diken ediyor.Yani genelde Galatasaray'da uzun yıllar oynamayı Galatasaray'ın vefası ve taraftarının tahammülü sayesinde başarmış bazı yetersiz veya Galatasaray'a vefa borcunu ödemeden ayrılan bazı futbolcular bu kelimeyi kullandığı için beni çok rahatsız ediyor...

bir Ronaldinho degil :Z10:

ne şamın şekeri ne kayserinin yüzü messi bile olsa pastırmacılardan transfer istemiyorum.

Ah Amrabat keşke Kayseride olmasaydın.Fenerden topçu almak Kayseriden topçu almaktan daha kolay.

kayseri fenerle aniliyor her transfer olayinin yattiginda isin asli öyle degil fenerde para bol olunca oyuncuda iştahlanıyor satıcıda herr malin bir fiyati olur topuz olayindada bjk kelepirden almak istedi topuzu oyüzden sıkıntı cıktı amrabat olayıda aynısı kelepir fiyat teklif edersen satıcı malı vermez kim verir? ben başkanın 5milyoneuro teklif ettik vermediler demesini beklerdim kelepir fiyat teklif edersen vermezler tabiki.

fas kralı yapacak bize bi kıyak, kurtarsın şu adamı pastrmanın elinden

Geri
Üst Alt