# Nordin Amrabat

Cevap: İddia: Amrabat Transferi Bitti !

Kriter şampiyonlar ligi olmalıdır.CL de 11e yazarken tereddüt eder misin,yoksa idare etsin yeter mi dersin?

Bu takımın ilk 11ine yapılacak her transfer takıma seviye atlatmalıdır.Zaten belli kalibrede bir takım var elimizde.Yapılacak takviyeler üst düzey isimler olmalıdır.

Amrabat gelsin "faydalı olur" muhabbetlerini bırakmak gerek.Gelsin takımı Şampiyonlar Liginde taşısın diyebilmeliyiz alınıcak isim için.

Umarım yalandır bu haber.5.5 milyon hele rezalet olur.

söyle düsün: sen suanki uluslararasi pazarda ayni kalibre de bir oyuncu alabilmek icin kac milyon'u gözden cikarmalisin? söyle bir baktigimizda shaqiri isvicre liginin amrabat'i diyebiliriz ve adamlar 10 milyon istiyor. amrabat zaten tr de genelde yedek veya joker olarak kullanilir. samp. liginde de faydali olacagina inaniyorum. neden olmasin?

söyle düsün: sen suanki uluslararasi pazarda ayni kalibre de bir oyuncu alabilmek icin kac milyon'u gözden cikarmalisin? söyle bir baktigimizda shaqiri isvicre liginin amrabat'i diyebiliriz ve adamlar 10 milyon istiyor. amrabat zaten tr de genelde yedek veya joker olarak kullanilir. samp. liginde de faydali olacagina inaniyorum. neden olmasin?

amrabatin kapasitesi nedirki gokay yapmayin etmeyin psv bu adami mental olarak iyi bulmadigi icin yolladi kayseriye/

Faydalı olur zaten,orda sıkıntı yok.Sadece çıtayı daha yüksek tutmamız gerektiğini söylüyorum.5.5 verme Amrabata sezon sonu Hamit-Töre 2lisinden birini al.Maliyeti hemen hemen bu seviyede olur.Yerli olur.Töre desen çok daha potansiyelli Amrabattan.Hamit desen çok daha faydalı olur takıma.Bu parayı verme yabancıya.Yabancı alıcaksan bundan sonra 1 tane al transfer sezonunda bölme bütçeni ama çok iyi bir ismi al.

5.5m çok çok fazla.

Yahu Shaqiri için 10m tak diye çıkarıp veriyorsunuz,adamlar 13-14 isteyince yok diyorsunuz.

muslera eboue ujfalusi melo

bunlar zaten bankolar sakat cezali olmadiklari surece

elmander baros shaqiri amrabat riera

hangi ikisi ile ilk 11 e baslariz dersiniz?

Faydalı olur zaten,orda sıkıntı yok.Sadece çıtayı daha yüksek tutmamız gerektiğini söylüyorum.5.5 verme Amrabata sezon sonu Hamit-Töre 2lisinden birini al.Maliyeti hemen hemen bu seviyede olur.Yerli olur.Töre desen çok daha potansiyelli Amrabattan.Hamit desen çok daha faydalı olur takıma.Bu parayı verme yabancıya.Yabancı alıcaksan bundan sonra 1 tane al transfer sezonunda bölme bütçeni ama çok iyi bir ismi al.

töre gelse tabiki lokum gibi olur ama belli ki ya bizimkiler istemiyor, ya da töre istemiyor. parasal konuda bir engel olacagini düsünmüyorum. töre yi bende cok isterim...

muslera eboue ujfalusi melo

bunlar zaten bankolar sakat cezali olmadiklari surece

elmander baros shaqiri amrabat riera

hangi ikisi ile ilk 11 e baslariz dersiniz?

riera'nin ilk 11 olmayacagi kesin :asd:

18'e girerse dua etsin.

elmander ve shaqiri saglam olduklari sürece oynarlar.

Amrabat sürekli oynamadığı sürece başarılı olamaz kolay kolay, performansı çok düşer. Terim ile bir şeyler değişir mi bilemiyorum ama PSV'de zaman geçtikçe tutunamamasının en önemli sebebi buydu.

Amrabat gelirse 4-3-3 e geri döneriz ben söyleyeyim.Hem 5.5m çok para hemde bu adamı oynatmak için sistem değişikliği riski var,Hurma şerefsizine para kazandırma durumu da var bide.

Kesinlikle gelmesin.Hele shaqiri yi alırsak,Amrabat israfın babası olur.

5.5 fazla shaqiri gelmiyorsa eyvallah ama shaqiri geliyorsa ona yüklenelim

ambramat yerine olcan alsaydi bizim dahiler

Gidip Töre'ye verelim o parayı haber doğruysa tabii. Umarım yalandır.

nolacak bu çocuğun hali :confused:

------------Muslera

Eboue - S.Aziz - S.Kaya - H. Balta

Shaqiri - Selçuk - Melo - Amrabat

----Sercan - Elmander/Baros

Geri
Üst Alt