Nostalji | Galatasaray 2-5 Kocaelispor

Servet'in tarak kemiği kırılmıştı.Oyuncu değiştirme hakkımız da olmadığı için 10 kişi oynamıştık.10 kişiyle penaltı kazanıp atamayınca tam manasıyla abandone olup 4. ve 5. golleri yemiştik

Süper Mario Taner iyi bir Anadolu golcüsüydü.

O dönem Skibbeyle oynadığımız oyunu acayip beğeniyordum. Lincoln'ün bizdeki prime zamanlarıydı. Bu maç olmasa Bülent gelmese muhtemelen UEFA kupasını almıştık.

O dönem Skibbeyle oynadığımız oyunu acayip beğeniyordum. Lincoln'ün bizdeki prime zamanlarıydı. Bu maç olmasa Bülent gelmese muhtemelen UEFA kupasını almıştık.
Skibbe hocam japonya liginde takılıyor birkaç sezondur.

Hiroshima

Bu maç sonunda şahin msn’de dalga geçiyordu benle bu arada

Hocam büyük hocaydı kıymetini bilemedik. Sadece Linderoth bahtsızlığını yaşamasak birde düzgün kaleci bulabilsek çok fena takım olurduk.
Skibb biraktigi maç değil miydi bu :asd: yabancı hoca irkciligina maruz kalmıştı adam, Tudor gibi

Kendi sahamızda bize 5 tane atan Kocaelispor lig sonuncusuydu diye hatırlıyorum.

Bu maci kuzenimle radyodan dinlemistim, cok iyi hatirliyorum. Moralimiz cok bozulmustu.

Birde 5-4 lük maç vardı 93 yılıydı sanırım vay be
93 yılında 2. ligden yeni çıkmış olmalarına rağmen son haftalara kadar şampiyonluğu kovalamislardi. Bizim 8-0 lik ankaragucu maçıyla şampiyon olduğumuz kalli'li sezondu.
Bir sonraki hollmann sezonuna da çok iyi başlamışlardı, ama asy'de bize 5-4 yenildikleri o tarihi maçla birlikte düşüşe geçmişlerdi.
90'li yıllar boyunca 17 Ağustos depremine kadar lige büyük renk katmislardi. Umarim tekrar kalıcı olurlar.

Pixel 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt