Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.487
- 21
- 313
bad memories
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skibbe hocam japonya liginde takılıyor birkaç sezondur.O dönem Skibbeyle oynadığımız oyunu acayip beğeniyordum. Lincoln'ün bizdeki prime zamanlarıydı. Bu maç olmasa Bülent gelmese muhtemelen UEFA kupasını almıştık.
Hocam büyük hocaydı kıymetini bilemedik. Sadece Linderoth bahtsızlığını yaşamasak birde düzgün kaleci bulabilsek çok fena takım olurduk.Skibbe hocam japonya liginde takılıyor birkaç sezondur.
Hiroshima
Skibb biraktigi maç değil miydi buHocam büyük hocaydı kıymetini bilemedik. Sadece Linderoth bahtsızlığını yaşamasak birde düzgün kaleci bulabilsek çok fena takım olurduk.
Valla 2000 den sonra ilk defa Avrupa kupasına bu kadar yakın hissetmiştim Galatasaray'lı Taner hayallerimizi çaldıSkibb biraktigi maç değil miydi buyabancı hoca irkciligina maruz kalmıştı adam, Tudor gibi
16 yıl sonra süper lige cikmislar demek o sezon düşmüşlerKendi sahamızda bize 5 tane atan Kocaelispor lig sonuncusuydu diye hatırlıyorum.
93 yılında 2. ligden yeni çıkmış olmalarına rağmen son haftalara kadar şampiyonluğu kovalamislardi. Bizim 8-0 lik ankaragucu maçıyla şampiyon olduğumuz kalli'li sezondu.Birde 5-4 lük maç vardı 93 yılıydı sanırım vay be