Nota-Solfej Paylaşım Başlığı

Kemal Bulur

Gakkoş
10 Numara!
Bu başlık altında nota ve solfej paylaşımı yapalım, porte üzerinde veya do-re-mi şeklinde kulaktan çıkardığınız veya bulunması zor eserleri ipaylaşabiliriz ikisi de olabilir. (gitar-bağlama-cümbüş vs diğer enstürmanlar)

Benim bestem var yıllar önce daha 19-20 yaşlarında yaptığım. Ama bir türlü notaya dökemedim.
İlk fırsatta onu yapacağım.

İlk fırsatta yapacağım. ama inan abartmıyorum telifini almadan paylaşmam. Çünki tutulacağından eminim. :cool-78:
şaka değil.

Abi yanlış anlama da bende de dediğin gibi bir his oldu, 2-3 yıl oluyor dedim vay anasını çok iyi sağlam bir şey çalıyorum birkaç kişiye dinlettim beğendi sonra bir arkadaş dedi ya bu falanca karadenizli adamın parçası hiç dinlemedim dedim harbiden de dinlediğimi hatırlamıyorum ama bir şekilde girmiş kulağa o şekil değilse iyi :) notaya döker onaylatırsın daha piyasaya sürme zamanıdır ne zaman yiyecen ekmeğini :red:

Abi yanlış anlama da bende de dediğin gibi bir his oldu, 2-3 yıl oluyor dedim vay anasını çok iyi sağlam bir şey çalıyorum birkaç kişiye dinlettim beğendi sonra bir arkadaş dedi ya bu falanca karadenizli adamın parçası hiç dinlemedim dedim harbiden de dinlediğimi hatırlamıyorum ama bir şekilde girmiş kulağa o şekil değilse iyi :) notaya döker onaylatırsın daha piyasaya sürme zamanıdır ne zaman yiyecen ekmeğini :red:

Yok ben en az 100 kişiye dinlettim. Kimseden öyle bir yorum almadım.

Ama biraz alaturka hareketli ritimler var. Yani biraz Cengiz biraz Ümit havasında

seher yerli eseri kulaktan

Do Sib2 Sib2 La Do Re Mi Mi Sol Mi Do Do Do Mi Re Re Sib2 Sib2 Sib2 Re Sib2 Do Sib2 Sib2 La Sib2 Do Re Mi Re Re Sib2 Sib2 Sib2 Re Sib2 Do La La La La La La Fa#3 Sol Do Sib2 Re Sib2 Do La La La La Sib2 Do Sib2 Sib2 Sib2 La La Fa#3 Sol La La La La La
Ahmet KOLKOPARAN

Son düzenleme:
İtü de mi okuyorsun? İmrendim bak şimdi ben de 15 yıl önce Ege Üniv kazanmıştım ama gidemedim mahalle baskısı yüzünden. Tıp fakültesine gittim . Umarım çok başarılı bir müzisyen olursun.

Evet üçüncü sınıftayım. Ege de iyidir keşke gitseydin. Ama eminim hayırlısı olmuştur belki de. Sağolasın inşallah olurum..

Geri
Üst Alt