- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Notebook sandim ama yanlislikla ram atmissin reisXPG 32GB (2x16GB) Lancer Beyaz DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB PC Ram - 30.409 TL https://www.vatanbilgisayar.com/xpg...l30-1-35v-rgb-pc-ram.html?utm_source=vtnShare
Doğru sttım, o belleği 3 bin civarına almıştım. Steam Deck ya da Rog Ally al. RAM ve SSD kıtlığı varken yeni PC toplamak falan çok zorNotebook sandim ama yanlislikla ram atmissin reis
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Steam Deck mi, Rog Ally mi?Doğru sttım, o belleği 3 bin civarına almıştım. Steam Deck ya da Rog Ally al. RAM ve SSD kıtlığı varken yeni PC toplamak falan çok zor
Sirf bu yuzden taksitlere yuklendim agustos aralik arasi ve laptop monitor klavye kulaklik hepsini satip yenisini aldim.Onu bunu bırakın da ne alabiliyorsanız alın. 3-5 ay sonra kol gibi içimize girebilir fiyatlar.
İkisi arasında fiyatlara bakınca mantıklı olan yok aslında. O fiyat bandından Legion Go S var. Bütçe artarsa da Rog Xbox Ally X var ve yeni çıkacak Legion Go 2 var ki benim de almayı düşündüğüm bir cihaz fiyatına bağlı olarak.Aynen ben de öyle düşünüyorum. Steam Deck mi, Rog Ally mi?
inşallah clevo kasa değildir o zamazingoları almadan önce kaliteli bir soğutucu al da dibine koy. servis garanti uzatması varsa yaptır . tulpar ve üst modellerde tonfang kasa kullanmaları lazım ama belli de olmuyor yani.Sahi konuyu açtıktan sonra hanımı bütçe konusunda ikna ettim ve 75 bine Monster Tulpar T7 V26.2 notebook aldim.
PC eve geldi hakli olarak eşime gaming klavye, mouse, pad ve kulaklik gibi ihtiyaclardan bahsettim. Öyle ya en az 20-30k da onlara bütce ayirmamiz gerekiyor dedim hanıma.
Yengenizde aaa sen notebook alinca oyun oynayacagini dusunmemistim dedi. Ciddi ciddi esimin gozundeki itibarim yerle bir olmustu.
Altina baktim clevo kasa yazıyor. Keske sana sorsaydım acele ettim renkts.inşallah clevo kasa değildir o zamazingoları almadan önce kaliteli bir soğutucu al da dibine koy. servis garanti uzatması varsa yaptır . tulpar ve üst modellerde tonfang kasa kullanmaları lazım ama belli de olmuyor yani.
* regeditten turbo boostu kapat ardından güç seçeneklerinden de devre dışı bırak . fps 3-5 düşer ama sorun değil sıcaklık fark eder derecede azalır
* bakımlarını zamanında yaptır kaliteli macun kullandır
monster forumlarından bilgi al . sorun yaşarsan servis kanalı harici yollama birkaç yollamadan sonra yapabilirsen iade et umarım sorun yaşamaz güle güle kullanırsın
Bozma moralini her clevo kasa sorun çıkartır diye bir şey yok ama nette sorun yaşayan büyük kısım bu kasadan şikayetçi.Altina baktim clevo kasa yazıyor. Keske sana sorsaydım acele ettim renkts.
Dijital sektör çok acayip bir noktaya evrildi.Sirf bu yuzden taksitlere yuklendim agustos aralik arasi ve laptop monitor klavye kulaklik hepsini satip yenisini aldim.
Oyle bir haldeyizki " ya pahali yav" derken " ama cok daha pahalancak" modu ikna edici hale geldi.