Novak'tan Ünal Karaman'a Eleştiri: "Nihayet taktikler üzerine daha çok çalışmaya başladık!"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
5dcf0479ae298b52a3af967c.jpg

Trabzonspor'un başarılı sol beki Filip Novak, Ünal Karaman'dan sözleşme yenilenmesine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu:

"Trabzonspor'la yeni bir sözleşme imzalamak istiyorum, ancak yine de anlaşamıyoruz. Üç aydır müzakere ediyoruz, bazı noktalarda anlaşmıyoruz.

Nihayet taktikler üzerine daha çok çalışmaya başladık. Yeni bir antrenör geldi ve taktik üzerine çalışmalar yapan yardımcıları da getirdi. Bunlardan biri Chelsea'de çalıştı...Geçmişte, taktik hatalar nedeniyle gereksiz yere puanlar kaybettik.Açıkçası şimdi geçmişe göre daha iyi oynuyoruz."

Süper Lig’in en iyi futbolcuları arasında yer alan Novak, bu sezon ligde oynadığı 18 maçta 2 gol kaydetti. Yıldız futbolcunun sezon sonunda sözlşemesi sona eriyor.

Hemen hocasını satan bir futbolcu karakteri daha yürekli olsaydın da Ünal Karaman'ın yüzüne konuşabilseydin. O zaman hata olmasına rağmen takımın puan kaybetmesine göz yumdun, ezik karaktersiz.

Umarım 10 hafta sonra Hüseyin hocanın arkasından da böyle sallamak sana nasip olur

Aksine huseyin cimsir’le daha kötü durumda trabzon futbol olarak

sen kimsin lan sen kimseydin midtjyllande geldiginde sonra trabzona gittin zaten midtjyllande mi oynadin taktigi maktigi yoksa trabzonda sen kimsin oglum taktik felan bileceksin aptalin tekisin sen surda konusdurma beni futbolunu oyna sonra sus

Ünal da kötü hoca, Hüseyin de. Ali Ağaoğlu'ndan nefret etsem de hepsinden iyi ve dar bütçeyle ayı gibi kadro kurdular. Tek ofsayt transferleri Sturridge'di, o da bile bile lades ayağına yarım sezonu sakat geçirip hala kendini toparlayamadı. Arkada Uğurcan, önde Sörloth olmasa görürdüm ben sizin taktiğinizi. Ayrıca giden hocanın arkasından sallamak gibi bir hıyarlık da hiçbir şekilde tasvip edilmez. Hele de bu adam 29 yaşından sonra seni kalburüstü bek yaptıktan sonra. Hem oyunculuğunu, hem de insanlığını severdim, bu açıklamalarıyla en azından insanlığının beş para etmediğini öğrenmiş oldum.

Ünal da kötü hoca, Hüseyin de. Ali Ağaoğlu'ndan nefret etsem de hepsinden iyi ve dar bütçeyle ayı gibi kadro kurdular. Tek ofsayt transferleri Sturridge'di, o da bile bile lades ayağına yarım sezonu sakat geçirip hala kendini toparlayamadı. Arkada Uğurcan, önde Sörloth olmasa görürdüm ben sizin taktiğinizi. Ayrıca giden hocanın arkasından sallamak gibi bir hıyarlık da hiçbir şekilde tasvip edilmez. Hele de bu adam 29 yaşından sonra seni kalburüstü bek yaptıktan sonra. Hem oyunculuğunu, hem de insanlığını severdim, bu açıklamalarıyla en azından insanlığının beş para etmediğini öğrenmiş oldum.

Yonetimden yeni sozlesmede zammi kapabilmek icin Unal'a sallamis.

Lig sonunda bunlarla baş başa kalalım da geçtiğimiz senelerde Beşiktaşa Başakşehire Fenere yaptıklarımızı bunlar da tecrübe etsinler :D
Şampiyonluğa koşan bi Galatasaraya karşı Ali Sami Yen deplasmanı görmeleri lazım.

Geri
Üst Alt