NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika! Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Bazı yeşiller gelmiş geçen siyasi tartışmadaki kuyruk acısını bu konu üzerinden benden çıkarmaya çalışıyor. Ulan ben burada Hakan'ın siyasi kimliğiyle ilgili bir şey mi dedim.

Hakan Şükür kesin olarak geliyormuş. Teknik direktörü de o belirleyecekmiş. Abdullah Avcı, Ertuğrul Sağlam, Tolunay Kafkas ve Uğur Tütüneker abilerine yakın olan ilk isimler :)

:D

ilginç şeyler olacak gibi :)

Fatih Terim ve Hikmet Karaman beraber gelsin Ayarsız enerji olsun ahahah:D

Ben öyle bir şey mi dedim evladım? Gelip alakasız konuda bana sallayıp tahrik eden sensin . Akıllı olacaksın.Benle uğraşmayacaksın.Derdin ne benimle açıkla ?

:)

Şuradan bile aldığın edep belli oluyor...

Bana bak efendi...

Yaşın kaç lan senin bana evladım diyorsun...

Edepli olacaksın...

Saygı duyacaksın...

Duymayacaksan yol alacaksın...

Susuyoruz diye tepemize çıkmaya kalkışma...

Beyler bunlar gelecek olan adaylar demedim ben :D Hakan Şükür'ün isteyeceği adamlar bunlardan olacaktır. :)

Amerika vs vs anladınız siz onu :)

Bana bak efendi...

Edepli olacaksın...

Saygı duyacaksın...

Sen önce saygı duyulacak şekilde bana hitap edeceksin? Bu falan diye konuşamazsın bu bir.

Başka konudaki kuyruk acını demediğim laflar üstünden kafanda senaryo kurup bana sallayamazsın bu da iki.

Derdin ne senin? Hastamısın

Konuş bakalım konuşmazsan adam değilsin. Bekliyorum.

Yönetime söyledikleri yönetimin performansına bakarsak doğruymuş demek ki.Yönetim hakkında ki eleştirilerine rağmen bu göreve de getiriliyorsa demek ki adam haklı beyler :)

Hayir, bu sadece kendini Galatasaray'dan üstün gördügünün göstergesidir. Ben ailemin kusurlarini cikip sikayet eder gibi herkes icinde anlatmam. Gider aileme söylerim. Elestiri ayri bir seydir, Hakan elestiri yapmadi, en azindan Galatasaray'in menfaatlerini düsünerek yapmadi. Elestiriler hep kendiyle ilgiliydi, hep ben ben diyen bir adamdan baska bir sey beklenemez zaten. Cocuk gibi mizmizlandi sürekli, nefret etmemeye calistim, her gördügümde ekrani degistirdim daha fazla nefret etmeyeyim diye. Ben, yabancilar anlamaz, ben, yabancilar bilmez, cok hasizliga ugradim, ben, yabancilar, ben... Iyi gelsin, nasilsa burasi Galatasaray. Alt tarafi Galatasaray'in sportif direktörü olacak, ekranlarda 2 sene boyunca, seni sen etmis kulübe sallamak yeterli bu görev icin zaten. Degermis, durusmus, vizyonmus, geciniz..

Beyler bunlar gelecek olan adaylar demedim ben :D Hakan Şükür'ün isteyeceği adamlar bunlardan olacaktır. :)

Amerika vs vs anladınız siz onu :)

artık İBB den yeni stada hava alanı istesek yaparlar :asd:

Okyanus ötesi gruplaşmalardan istemem artık şu takımda

Bana bak efendi...

Edepli olacaksın...

Saygı duyacaksın...

Bazı yeşiller gelmiş geçen siyasi tartışmadaki kuyruk acısını bu konu üzerinden benden çıkarmaya çalışıyor. Ulan ben burada Hakan'ın siyasi kimliğiyle ilgili bir şey mi dedim.

Beyler sakin olun, yaptiginiz cok sacma.

Sadece futbol konustugumuz bir ortamda lafi siyasete getirmekteki amaci anlayamiyorum. En son "mabed mi stad mi" konusunda da buna tanik olmustum. Sever sevmez, seninle ayni görüsü tasir ya da tasimaz, bunlarin futbolda pek yeri yok.

Unutmayin, tribüne girdigimizde islamcisi da sosyalisti de kolkola tezahürat yapiyor...

Sen önce saygı duyulacak şekilde bana hitap edeceksin? Bu falan diye konuşamazsın bu bir.

Başka konudaki kuyruk acını demediğim laflar üstünden kafanda senaryo kurup bana sallayamazsın bu da iki.

Derdin ne senin? Hastamısın

Konuş bakalım konuşmazsan adam değilsin. Bekliyorum.

Sanırım Kuyruk acısı olan ben değil...

Sensin...

Yoksa böyle feveran etmezsin...

Ayrıca Siyaseti sokanlarıda kınıyorum...

Kişilerin siyasi görüşlerine göre değerlendirenleride şiddetle kınıyorum...

Yok Okyanus ötesi yok cemaat gibi kavramlarıda şu başlığa sokanlarıda üzülerek izliyorum...

Biline ben cemaatten nefret eden biriyim sonra cemaatci yaftası yapıştırmayın...

Bunuda Ertuğrul Yılmaz kardeşime yürekten anlatmıştım bilginize...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt