NTV Spor: Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika! Hagi ile Hakan Şükür Galatasaray'a dönüyor!

Yazini okumadim, ilk cümleden kaybettin beni. Ama elin Hollandalisi diye baslayip, irkcilik yaparsan en bastan zaten yazin okumaya deger degildir gözümde. Hakan Sükür'ü sevmeme nedenim de bu.

Ben ırkçı olsam Hagi yi savunmam,ben ırkçı olsam gerets i,lucescuyu özlemle anmam.

tutturmuşunuz bir ırkçı sormayın gitsin arkadaş.

neden kendi değerlerimize sahip çıktığımız da ırkçı oluyoruz.

ben televizyon başında etoo ya, roberto carlos a ırkçılık yapan herifleri kınarken yanımda mıydın,böle şeyler ayıp şeylerdir.

orda elin hollandalııs diyorum çünkü bu adam yarın Galatasarayda çekip gittiğinde bırak stadına gelmei ligde ki puan durmunu merak edip tv başına bile geçmez tek derdi profosyonellik gereği alacağı euro ları olur.

sizler de bunu biliyorsunuz ama kabullenmek istemiyorsunuz.

Ayrıca içinde Allah korkusu olan hiç kimse ırkçılıkta yapmaz ben Hakan Şükürle aynı siyasi görüşlerin yanında bile geçen adam değilim,ama biliyorum ki Hakan ırkçılık yapacak kadar karaktersiz değil.

öle olsaydı senelerce Hagi ile Popescu ile Tafarel ile bu kadar ,iyi anlaşıp başarı sağlayabilr miyidi.

Sizin anlamadığınız durum Hakan Şükür gibi adamlar her takıma lazım,çünkü bu adamlar Lincoln gibi şu anda ki Elano Misimoviç gibi gelipte yatan adamlara tavır alıyorlar.

haksızlarmı değiller ,adam kaptan olarak oynayacaksın kardeşim burası GALATASARAY diyor,yabncının işine gelmiyor çünkü pof poflanmaya yatmaya alışmışlar.

bugün ki durumumuz bile sırf böle lider eksikliğindendir bana kimse hikaye anlatmasın.

hakan şükürün getirilme sebebi futbolculuğunun son senelerinde takım arkadaşlarına verdiği motivasyonu artık futbol oynamadan vermesi

Ben ırkçı olsam Hagi yi savunmam,ben ırkçı olsam gerets i,lucescuyu özlemle anmam.

tutturmuşunuz bir ırkçı sormayın gitsin arkadaş.

neden kendi değerlerimize sahip çıktığımız da ırkçı oluyoruz.

ben televizyon başında etoo ya, roberto carlos a ırkçılık yapan herifleri kınarken yanımda mıydın,böle şeyler ayıp şeylerdir.

orda elin hollandalııs diyorum çünkü bu adam yarın Galatasarayda çekip gittiğinde bırak stadına gelmei ligde ki puan durmunu merak edip tv başına bile geçmez tek derdi profosyonellik gereği alacağı euro ları olur.

sizler de bunu biliyorsunuz ama kabullenmek istemiyorsunuz.

Ayrıca içinde Allah korkusu olan hiç kimse ırkçılıkta yapmaz ben Hakan Şükürle aynı siyasi görüşlerin yanında bile geçen adam değilim,ama biliyorum ki Hakan ırkçılık yapacak kadar karaktersiz değil.

öle olsaydı senelerce Hagi ile Popescu ile Tafarel ile bu kadar ,iyi anlaşıp başarı sağlayabilr miyidi.

Sizin anlamadığınız durum Hakan Şükür gibi adamlar her takıma lazım,çünkü bu adamlar Lincoln gibi şu anda ki Elano Misimoviç gibi gelipte yatan adamlara tavır alıyorlar.

haksızlarmı değiller ,adam kaptan olarak oynayacaksın kardeşim burası GALATASARAY diyor,yabncının işine gelmiyor çünkü pof poflanmaya yatmaya alışmışlar.

bugün ki durumumuz bile sırf böle lider eksikliğindendir bana kimse hikaye anlatmasın.

Sakin..

Ne kadar disiplinsiz olursa olsun. Sahaya çıktığında yürekten oynuyormuydu oynamıyormuydu ?

Ya hala Lincoln diyosunuz ya pes arkadaş.Adam kaçıp gitti .... takmayıp.Rio daki kızlar çekmiş olmalı.

cemaatçilerin hayalidir zaten G.Saray ın başına h.şükür fb nin başına bülent uygun bjk nin başına ertuğrul un olması.hakan gelirse derbiler kutlu doğum haftasına uygun bir şekilde oynanır tanrı yı unutup leilaya giden oyuncuları imana getirir.bu bakımdan yararı olur.

Hikmet Karaman olmadıysa Fatih Terim'e teklif dahi gitmediyse, Hagi hayırlı olsun

Ya hala Lincoln diyosunuz ya pes arkadaş.Adam kaçıp gitti .... takmayıp.Rio daki kızlar çekmiş olmalı.

Adam sahaya yüreğini koyuyodu, hataları vardı elbet ama böyle oyuncularn hatalarını ört bas edip oynatacaksın arkadaş, abuk sabuk disiplin cezalarıyla küstürülüyordu takıma, ben sahada verdiğine bakarım, adam geç gelirim cezamıda öderim mantığındaydı,sergende büyük futbolcuydu ama antremanların çoğuna oda çıkmazdı kendi söylüyor ama sahada klasını konuşturuyordu.Lincoln şu takımda olmalıydı.

Takımdaki son senesinde Sabri olayı ve dünya kupasında namaz kılmıyor diye İlhan Mansız'ın dışlanması ilk akla gelenler.

İlhan Mansız ne zaman dışlandı arkadaşım.Yahu çıkın diyin ki adam dininin gereğini yaşıyor.Buda hoşumuza gitmiyor ve kabul etmiyoruz.Bahanelere sığınıp yo ırkçı yok ayrımcı demeyin.

o yüzdenmi kore maçındaki golden sonra birbirlerine sarıldılar ve ilhan "büyüksün abi" dedi.

Futbolcuların golden sonra birbirine sarılmaları çok normal bir olay. Anormal olan Cuma namazına gelmiyor diye arkasından kulis yapmak. Hakan'ın tarzı böyledir. Sürekli ağlamaklı bir surat ifadesiyle şikayet eder ve arkadan kulis yapar bol bol.

Yönetim, hoca diye Hagi'yi getirirsen gözüme gözükme. Efsane, büyük futbolcu, tam bir lider. Orası tamam da, kötü hoca bu adam, bunu kabul edin artık.

Ntv sitesinde bir anket var,açık ara "Rijkaard kalsın" önde.Diğer taraftardan herkes o gelsin bu gelsin diyor.Enteresan

cemaatçilerin hayalidir zaten G.Saray ın başına h.şükür fb nin başına bülent uygun bjk nin başına ertuğrul un olması.hakan gelirse derbiler kutlu doğum haftasına uygun bir şekilde oynanır tanrı yı unutup leilaya giden oyuncuları imana getirir.bu bakımdan yararı olur.

hakana cemaatçi diyorsun ya sen nesin?necisin?merak ettim

Ntv sitesinde bir anket var,açık ara "Rijkaard kalsın" önde.Diğer taraftardan herkes o gelsin bu gelsin diyor.Enteresan

İnci sözlüğün ya da başka taraftar gruplarının parmağı olabilir. :)

Adam sahaya yüreğini koyuyodu, hataları vardı elbet ama böyle oyuncularn hatalarını ört bas edip oynatacaksın arkadaş, abuk sabuk disiplin cezalarıyla küstürülüyordu takıma, ben sahada verdiğine bakarım, adam geç gelirim cezamıda öderim mantığındaydı,sergende büyük futbolcuydu ama antremanların çoğuna oda çıkmazdı kendi söylüyor ama sahada klasını konuşturuyordu.Lincoln şu takımda olmalıydı.

Evet paranla rezil olmak buna denir.Hem dünya kadar para alacaksın hemde disiplinsiz olacaksın..Şunları bir Türk oyuncu yapsa uzaya fırlatırdık.Adam şuram buram ağrıyor diye maçlara çıkmıyordu.Ancak sırtını sıvalıyacan al gülüm ver gülüm yapacan ondan sonra Lincoln efendi çıkıp oynayacak.Valla güzel iş.

gene sacma sapan konular kimssede kanit yok herkes bir taraftan camur atiyor krala

birakin bu isleri

adnan polatin ne kadar sinsi ve koltuk delisi oldugunu

hala yapacaklarindan habersiz klubu egosuyla yonettigini gorun artik

sakami yapiyorsunuz yahu cilduracagim

adam resnen koca rijkaardi rezil etti var gucuyle

arda icinde aynissini yapiyor

kormusunuz kardesim yeter be

her gece dua esiyorum kalktigimda gitmis olsun basimizdan diye

hakana cemaatçi diyorsun ya sen nesin?necisin?merak ettim

Türkiye Cumhuriyetinin çıkarlarını savunan okyanus ötesinden emir almayan arkadaşlarını satmayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bir G.Saray taraftarıyım.

Lincoln sahaya yüreğini falan koymuyordu. O da kızdığımız Servet kadar suçluydu, hocaya göre oynuyordu. Skibbe gittikten sonra da kaçtı gitti.

dinden siyasetten bahsetmeyin

burda futbol tartışıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt