NTV Spor Kapanıyor mu?

Ömer Tuğrul Yılmazer

Berlin Panteri
ntvspor.png

NTV Spor'da deprem… İşten çıkarmalar başladı. Marka isimlerle de yollar ayrılıyor…

Türkiye’nin en önemli spor kanallarından NTV Spor'da yeni bir işten çıkarma furyası başladı. İlk etapta aralarında Güntekin Onay’ın eşi Serra Onay ve Irmak Kazuk gibi isimlerin de yer aldığı önemli isimlerle vedalaşma kararı alındı. Tebligatların bu akşamdan itibaren tebliğ edilmeye başlanacağı öğrenildi.
NTV Spor'da, 17 Aralık 2015’te de büyük bir işten çıkarma yaşanmış, ntvsporexpress digital gazetesi kapatılmış, ntvspor.net’ten de bazı isimlerle yollar ayrılmıştı.
Bir süredir, Doğuş Grubu’nun spor kanalı yatırımından vazgeçme eğiliminde olduğu ve NTV Spor'un kapatılacağı iddiaları da gündeme geliyordu.

KAYNAK: NTV Spor'da deprem...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ayy hadi ins.

Maç yayını olmadan bir spor kanalının ayakta durması imkansız. Fblilerin Bjklilerin dolduğu kanal kapatılsın zaten. Üzülmedim. Irmak Kazuk da GSTV'de muhabirlik yapsın.

Acun alırsa şaşırmam. Birkaç lig de alırsa toparlayabilir. Rıdvan ve Acun ile 'Eşşekler adam olur Fener olmaz"' programı reyting rekorları kırar bence.

Hentbol, voleybol maçları verirse tabi kapanır...

Tv8 bile Nba veriyor.

ntv spor ve ntv komple kapatılsın bence hiçbir mahsuru yok.

Ecun alsın. Premier lig ve LaLiga maçları koysun. Feneri yalamasın.Reytingler artsın.Herkes mutlu olsun.

Sadece Irmak Kazuk için üzüldüm ama onu Wesley zaten GSTV'ye aldırır. ;)

İğrenç bi kanal zaten ispanya ligini uzun dönem yayınlamasalar ve tek kanal olmasalardı çoktan batmışlardı

Acun alsın macları yayınlasın

La Liga'yı kaybettikleri günden beri bu kanalın doğru düzgün yüzüne bakmadım. Şikebahçe'nin ikinci resmi yayın organı gibi çalışıyorlardı zaten kapansın bence hiçbir mahsuru yok. Hatta yanına Ntv de eklenirse çok şükela olur.

tv8deki turnuvada tv8 e yenıldıkten sonra kapatma kararı alınmış

A Spor doludizgin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beter olsunlar

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Geri
Üst Alt