NTV Spor Kapanıyor mu?

fenere yedire yedire yedire battılar sonunda iyi olmuş.
fb tv ile birleşirler kadıköyün yerel kanalı olur.

ben trtspor'u takip ediyorum. Trt'nin arşiv gücü ve programaları ile bence fena değil.Mesela bisiklet turnuvalarını izlemek çok keyifli.
Aspor çok sert girdi piyasa.Eski futbolcuların tamamı ,gazetecilerin çoğu program yapıyor.Bunların hepsi ntvspor'u vurdu. Demirkol-akdağ ikilisi dışında takip ettiğim proğ. yoktu.

Şike süreciyle izlemeyi bırakmıştım zaten.Eskiden eve 3 gazete alırdım ve online gazeteleri ve yazarlarının hemen hepsini okurdum ama onları da bıraktım.Maç için bilgisayar var zaten.Haberler için de twitter-ekşi sözlük ve ümit çatar'ı kullanıyorum :asd22:

Acun alır gibi geliyor Fenerli medya patronu çok

fb tv ile birlessinler zaten fb tv kameramanlarini falan isten cikartiyor eksikleri böyle kapanabilir.

Acun alsın NBA maçlarını versin. Yayınlayabilecekleri ligler kısıtlı zaten, üst düzey olanların hepsi LigTv'de.

{taptap}

simge fıstıkoğlunu kovmayın lan ntvde kalsın

fenere vere vere yalama oldular.
Beter olsun böyle yanlı kanallar...

Aspor hoplatıyor demek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Acur tipsizi alır.En azından premier lige filan girer acur.Kanal izlenir.

Elde kalan sermayeyi Fenerbahçe'ye sponsorluğa vereceklerse demek. El altından destek vermelerindense bariz bariz sponsor olsunlar da kimle mücadele ettiğimizi bilelim.

Seneye Fenerbahçe Doğuş olayı olursa tabii Fenerli basketbolcuların nerdeyse tamamının yüksek paralara Daçka'ya transferi(oynamasalar bile) incelenmeli.

Aziz Yıldırım denen herifin namussuzluğu bu kadar barizken dokunulamamasının sebebi belki bu organik bağları(Doğuş, Ülker, Koç, vs.) Beter olsun hepsi.

Elde kalan sermayeyi Fenerbahçe'ye sponsorluğa vereceklerse demek. El altından destek vermelerindense bariz bariz sponsor olsunlar da kimle mücadele ettiğimizi bilelim.

Seneye Fenerbahçe Doğuş olayı olursa tabii Fenerli basketbolcuların nerdeyse tamamının yüksek paralara Daçka'ya transferi(oynamasalar bile) incelenmeli.

Aziz Yıldırım denen herifin namussuzluğu bu kadar barizken dokunulamamasının sebebi belki bu organik bağları(Doğuş, Ülker, Koç, vs.) Beter olsun hepsi.

İncelemezler.Bu kadar şike yandaşı varken o iş zor.O organik bağlar olmasa zaten yıllardır bırak şampiyonluğu ilk 3'e bile giremezler.Herkesin adaleti şaşar Allahın adaleti şaşmaz.Gün gelir onlarda iyi bir tokat yer.

çok isabetli bir karar olmuş.tahminim kanalı acun ve rıdvan ortak alır.ilk seneler bir şey olmaz ama 1-2 sene sonra bir kaç avrupa ülkesinin liglerinin yayın haklarını alırlar.

Bu kanalı izleyen var mı ya ? Hiç aklıma bile gelmiyor tv bakarken.

Lig özetini bile almaktan acizler.
Sadece rıdvan ile götürmeye çalışıyorlar.
Her şey müstehak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi işe yaramaz açmıyorum bile :D

Geri
Üst Alt