NTV Spor Programları

Cevap: %100 Futbol ve Not Defteri Programları

Güntekin'e hayatım dedi duydunuz mu ?

bu rıdvan fenev bu sene bu takımla bu hocayla şampiyon olamaz demiş ayrıca galatasaray 2.bile olamaz demişsin ee be rıdo bu sene şampiyon kim olcak!!! bi düşün bakalım:D

Hayatım dediği anın video sunu koyarmısınız ? :allecto::allecto::allecto:

Cevap: Spor Servisi,Maç Toplantısı ve 90+ Programları

90+ programında "Sergen şov" başladı...:asd:

Boş bir word sayfası açıp sövebilirsin.Buraya yazmana gerek yok...:)

:DAma görmezki bu şerefsiz yav bukadar Galatasaray düşmanı bir adam görmedım ben yaaa...Sergen efendi haberin olsun Sulalenden girdim 7 ceddinden cıktım....:sopa:

:DAma görmezki bu şerefsiz yav bukadar Galatasaray düşmanı bir adam görmedım ben yaaa...Sergen efendi haberin olsun Sulalenden girdim 7 ceddinden cıktım....:sopa:

Mail adresini bul,Ntv binasının önünde bekle vs vs.Sergen'e ulaşmak için çeşitli yollar var...:)

Mail adresini bul,Ntv binasının önünde bekle vs vs.Sergen'e ulaşmak için çeşitli yollar var...:)

Şekerde oynarken bi mekanda görmüştüm:dogrun:...Denk gelmezki Şimdi...:DGs ne yaptı buna neden bukadar kuyruk acısı var???

Sergen şerefsizi konuşuyor yine..Konuş bakalım haftaya eskişehiri yendiğimizde yüzün nasıl bir hal alacak çok merak ediyorum...

Jo'nun pozisyonu penaltı değilmiş, Jo kendini yere atmış, hakem GS'liymiş :D

Bide rijkaard çok acemice işler yapıyomuş, haftaya eskişehire karşı ofansif çıkamazmış defans oynatırmış çünkü eskişehir süper bir takımmış vs.vs.vs

Yani kısacası sakın izlemeyin ağzınızı bozmaya değmez :bgking1:

Sergen şerefsizi konuşuyor yine..Konuş bakalım haftaya eskişehiri yendiğimizde yüzün nasıl bir hal alacak çok merak ediyorum...

Jo'nun pozisyonu penaltı değilmiş, Jo kendini yere atmış, hakem GS'liymiş :D

Bide rijkaard çok acemice işler yapıyomuş, haftaya eskişehire karşı ofansif çıkamazmış defans oynatırmış çünkü eskişehir süper bir takımmış vs.vs.vs

Yani kısacası sakın izlemeyin ağzınızı bozmaya değmez :bgking1:

izledim bile:D

Bu sergene sovsem acaba nekadar ceza verırler forum admınlerıne seslenıyorum:o????

Gereksiz bir adama değmeyecek kadar çok. :o;)

Sallayın gitsin :kick:.

Geri
Üst Alt