NTV Spor Programları

Cevap: Ntvspor Programları

Yine dikkat ediyorum Galatasaray'la ilgili haber yapılıyor arkada Güiza'nın bize attığı gol veriliyor.Aynı zamanda rakip takımlarla ilgili haberler yapılırken de hep onların bize attığı goller yayınlanıyor ama bizim goller falan ortada yok nedense...

İşte hem küçük nüanslarla hem yaptıkları saçmalıklarla resmen nefret ediyorlar Galatasaray'dan.

Yahu bizim formalarımız tanıtıldı o gece hiç haberini bile yapmadılar. Fenerbahçe'nin forma tanıtımını canlı verip Rıdvan'a yorumlattılar bir de :o

Dikkat ettinizmi Galatasarayla ilgili haberler üçüncü haber olarak veriliyor yada verilmiyor.Ama fenerle ilgili haberler canlı yayında çok tarafsızlar hemde bir kadın varki aman Allahım

Kanal sahibi Ferit Şahenk. En büyük hâyali Fenerbahçe başkanı olmak.

Genel müdürü Fenerbahçeli Fuat Akdağ.

Spor yorumcusu Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen.

Diğer spor yorumcuları Fenerbahçeli Gürcan Bilgiç, Fenerbahçeli mi Beşiktaşlı mı ne olduğu belli olmayan Oktay, Mustafa Doğan, Sergen Yalçın.

En büyük Galatasaraylısı ise Hıncal Uluç.

Ekleme ; Bir diğer Galatasaraylısı Hakan Ünsal.

FB Tv 2

FB tv bile bu kadar taraflı olamazdı.

Sergen'ce :

Yon boys : Young Boys

Sıkoç : Stoch

Aykut Karaman : Aykut Kocaman​

NTVsporda hiç galatasaraylı bir yorumcu varmı ya.

beyler kampanya basit twitter'da bunu yazıp yayııylırouz #nontvspor

Hayret birşey nontvspor da Galatasarylı bir yorumcu var, gözlerim yaşardı. Ahmet çakır beğendiğim bir yorumcudur.

O değil de FutbolMundial programları hoşuma gidiyor.

Rıdvan'ın ntvspordaki yorumlarını nereden izleyebilirim? Elano Baros Cana vb bir sürü oyuncu hakkında vasat falan demişti bir şeyler yapmak için lazımda :)

ntvspor un dünyanın en iyi 50 futbolcusu belgesellerinde HAGİ belgeseli oynadımı ben mi kaçırdım? ne zman oynıçaını bilen var mı ?

Dün akşam %100 futbolda feneri 1 saat bizi 15 dk konuştular yine,

bende kampanyaya katılıyorum ,daha izlemem...

ntvspor un dünyanın en iyi 50 futbolcusu belgesellerinde HAGİ belgeseli oynadımı ben mi kaçırdım? ne zman oynıçaını bilen var mı ?

Hagi gibi adam yok buradan bile bize yapılan düşmanlık anlaşılıyor.

Geçmişten günümüze Dünya futboluna damgasını vuran 50 futbolcu NTV Spor'da. Spor belgesellerinde çok iyi işlere imza atan Pitch Production'ın ürünü olan serinin ilk bölümünde 25 futbolcuya yer veriliyor. Hafta içi Pazartesi'den Perşembe'ye yayınlanacak belselin diğer bölümlerinde Maradona'dan Pele'ye, Cruyff'ten George Best'e; futbolun efsane oyuncularının yaşamlarından kesitler, röportajlar ve unutulmaz maçlarından görüntüler bulunuyor. Bu akşam yayınlaracak özel bölümde, karizmatik futbolcu David Beckham, bir dönem Galatasaray formasını giyen ve daha sonra teknik direktörlüğünü yapan Gheorghe Hagi, Kaka, Hugo Sanchez, Ryan Giggs, Paolo Rossi, Luis Figo,Denis Law, ,Roberto Baggio, Emilio Butragueno, Thierry Henry, Bobby Moore, George Weah, Dino Zoff, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Lothar Matthaeus, Eric Cantona, Hristo Stoichkov, Dennis Bergkamp, Steven Gerrard, Franco Baresi, Karl Heinz Rummenigge, Socrates ve Romario birbirinden efsane isimler yer alacak. NTVSPOR / 22.00

Terbiyesizleri görüyor musunuz? Hagi'yi yayınlamakla kalmayıp özel bölümde yer vermişler. Alex'i bile gösterecekler utanmasalar, Zico falan vardı hep.:mad:

:asd:

Dünkü programda Mehmet Demirkol : "Fenerbahçe son 20 yılın en kötü dönemini geçirebilir"

Bir de programdan sonra yazarların görüşlerini aktardılar Beşiktaş maçıyla ilgili.Sabah gazetesinden Fatih Doğan aynen şunları yazmış :

Hagi'yi izlemekten büyük keyif alırdım.. Roberto Carlos'u Türkiye'de görmekten ülkem adına büyük gurur duydum. Her starın marka değeri ve sevenlerinin gönlünde ayrı bir yeri vardır. Ancak Türkiye'nin yıldız kavramına Guti Hernandez'le yeni bir sayfa açması gerek! Valencia havalimanında medyanın ilgisi, El Madrigal Stadı'nda sahadaki duruşu, bir kez daha gösterdi ki ne Hagi, ne Anelka, ne Quaresma, ne de Carlos... Türkiye'ye gelmiş geçmiş en parlak yıldız Guti Hernandez!

Fatih Doğan: Kralın ayak sesleri - Futbol - Ajansspor.com

Geri
Üst Alt