NTV Spor Programları

Cevap: Ntvspor Programları

bjk yi övün GSyı yerin dibine batırın.Sezon sonu göreceğiz #Nontvspor

yaklaşık 2 yıldır ntvsporu izlemiyorum birseyler kaybediyor muyum diye düşünüyordum da yorumlara bakılırsa Kaybetmiyormuşum!!!

Az önce haberleri sunan spiker kim di yaw :eek: Bomba Bombbaaa :D

geçen senenin başında eleştirmiyolardı bizi övüyolardı amaçları rehavet vsvs diye atıp tutuyodunuz bu sene çook haklı olarak eleştiriyolar GS düşmanı ilan ettiniz..

ilginçsiniz..

hıncal uluçu ne kadar sevmesekte adamın bu akşam yaptığı bütün konuşmalar bilançoyu ortaya çıkarıyor.

Dün Galatasaray'ın yediği golden sonra Mustafa,Sergen,Ercan 3lüsü kahkaha mı attı yoksa hayal mi gördüm?

Dün Galatasaray'ın yediği golden sonra Mustafa,Sergen,Ercan 3lüsü kahkaha mı attı yoksa hayal mi gördüm?

Fener gol yediğinde de gülümsüyorlardı. Art niyetli bir şey olduğuna inanmıyorum.

Ayrıca bizim düştüğümüz durumun trajikomik bir durum olduğu da ayrı bir gerçek.

bugün %100 futbolda

galatasaraydaki tersliklerle ilgili haber verildi

# rijkaardın yönetime 16 kişilik transfer listesi verdiği ve hiçbirinin alınmadığı

# 7 oyuncunun takımdan gitmesi için adını verdiği ama hepsinin takımda kaldığı

# pino ve cananın adını bize geldiklerinde ilk defa duyduğunu

söylediler haberde

yine bir nontvspor kokusu vardı haberde

özellikle rijkaardın canayı önceden de tanıyacağını tahmin ediyorum

rıdvan da bu haber üzerine bunların hiçbirinin rijkaarddan duymadığını bunların taraftarın fikri olabileceğini falan söyledi

bugün ridvani izledim gözlerim yasardi rijkaard haberinden sonra güntekine iyi bi ayar verdi yok öyle icerden duyup da yazilmaz bunlar dogru seyler degil dedi

bugün %100 futbolda

galatasaraydaki tersliklerle ilgili haber verildi

# rijkaardın yönetime 16 kişilik transfer listesi verdiği ve hiçbirinin alınmadığı

# 7 oyuncunun takımdan gitmesi için adını verdiği ama hepsinin takımda kaldığı

# pino ve cananın adını bize geldiklerinde ilk defa duyduğunu

söylediler haberde

yine bir nontvspor kokusu vardı haberde

özellikle rijkaardın canayı önceden de tanıyacağını tahmin ediyorum

rıdvan da bu haber üzerine bunların hiçbirinin rijkaarddan duymadığını bunların taraftarın fikri olabileceğini falan söyledi

Habertürk'te de vardı bu haber.

Ayrıca Sergen şerefsizi maçtan sonra ''Neill'in ben ekstra bir özelliğini göremiyorum'' dedi.Allah ıslah etsin sizi.

Dün havaalınından yapılan canlı yayınlarla takdirimi kazandı bu kanal bravo.

Perşembe saat 23.00'te Adnan Polat %100 Futbol'un konuğu:)

Beyler kafayı yemek üzereyim. Maçı izledim geldim doğal olarak açtım Rıdvan'ı bakalım ne diyecek. Biraz düzgün yorum yaptı ve sonra şu cümle geldi;

"Ayhan ile Sarp'ın Cana'dan ne eksiği var? Hatta fazlası var bu adamların. Cana gereksiz transfer bu yüzden."

Ardından, "Sarp ne yaptığını bilerek oynuyor, bugün çok önemli müdahelelerde bulundu pas tekniği olarak çok iyiydi."

Ne olur biri şaka desin, Mustafa Sarp diyor, teknik diyor, Ayhan ile birlikte Cana'dan iyi diyor; Allahım sana geliyorum...

Geri
Üst Alt