NTV Spor Programları

Cevap: Ntvspor Programları

Beyler kafayı yemek üzereyim. Maçı izledim geldim doğal olarak açtım Rıdvan'ı bakalım ne diyecek. Biraz düzgün yorum yaptı ve sonra şu cümle geldi;

"Ayhan ile Sarp'ın Cana'dan ne eksiği var? Hatta fazlası var bu adamların. Cana gereksiz transfer bu yüzden."

Ardından, "Sarp ne yaptığını bilerek oynuyor, bugün çok önemli müdahelelerde bulundu pas tekniği olarak çok iyiydi."

Ne olur biri şaka desin, Mustafa Sarp diyor, teknik diyor, Ayhan ile birlikte Cana'dan iyi diyor; Allahım sana geliyorum...

yorumsuz bende soylediklerine inanamadim

Rıdvan Dilmen sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün ne diyeyim. :asd::asd:

Bu sergenden iyice nefret etmeye başladım :mad:

allahın öküzü baros için 33 yaşında dedi ulan adam daha 28 yaşında gerizekalı mal bi sen bide rıdvan bi b..k anlamıyosunuz bide tonla para alıyorsunuz.

bide mehmet demirkol nihat için türkiyenin en kariyerli oyuncusu diyince bozuldu villareal sociedad da oynayarak kariyer yapılmaz dedi tabi kendisi siirt jetpa etimesgut şekersporda dünya kariyeri yaptığı için anlamıyor.

1-0-2 isimli program çok garip adamlar hangi maç üzerine konuşsalar bütün olasılıkları veriyorlar ve sonra biz tahmin programıyız diye geziniyorlar :D

Cevap: :d sergen yalÇin komedİ

galatasaray a hiç yokmuş gibi davranıyo o değil hepsi azıcık konuştular işte sergen klasiği:rjiakrd galatasarayı şampiyon yapamaz falan:(

Karpaty 'den son dakika gol yediğimiz ve elendiğimiz anda o yüzündeki mutluluk ifadesini gördüm ya artık ne yaparsa normaldir şaşırmamak lazım .

Sercan dediğin gibi gülmek için izliyorsanız sıkıntı yok ama hakikaten bazen ne bazeni hemen hemen her zaman komik duruma düşüyor , Mustafa Doğan geçen programda aynen şunu dedi . '' Aykut önce durdurup sonra vurdurayım diye düşünmüş olacakki... '' derken hemen düzeltti :D

Rijkaard belki şampiyon yapamaz şuan söylenecek en kolay bir yorum tamam ama, Sergen Galatasaray'ı ilk 5'e girebilecek bir takım olarak görmüyor. Nedenini şöyle açıklıyor ama büyük mantık hatası var.

Diyor ki; Galatasaray geçen seneye göre çok ama çok kötü kadro olarak. Düşünüyorum Mehmet Topal gitti Cana geldi bana göre daha iyi oldu, ama taraftar oylamasına sunsak %50'ye %50 mutlu karşılandı desek bile değişiklikten saymayız. Sadece Keita gitti Pino geldi ve elbette Keita aranıyor. Ama koskoca Galatasaray bir Keita gitti diye vasat bir takım olduysa veya Sergen bunu böyle yorumluyorsa, o NtvSpor'a yazıklar olsun o adamı ciddi ciddi çıkarıyorlarsa.

Ayrıca bazen izlerken dikkat ediyorum, Ercan Taner afedersiniz ama k.çıyla gülüyor Sergen'e. Çünkü Sürekli Fenerbahçe ve Beşiktaş aleyhine öyle yorumlarda bulunuyor ki anlamak mümkün değil, ha ben umursamıyorum gülerek izliyorum orası ayrı. Sanırım Galatasaray'dan bir kuyruk acısı var Uefa kupası alan kadroda fln yer alamadı ona bozuk atıyor.

sergen öyle dediyse kesin şampiyonuz

Sergen topu ver..

Sergen ata bin..

Git at git..

Fenerbahçe'nin 6 gol atmasına, öyle sevinmişler ki, deliye dönmüşler. Bugun 5'te 5 programında ki sorular aynen şu şekilde;

Dün ki Fenerbahçe-Kasımpaşaspor maçında Niang kaç gol atmıştır?

Dün ki Fenerbahçe-Kasımpaşaspor maçında Alex kaç gol atmıştır?

Dün ki Fenerbahçe-Kasımpaşaspor maçının hakemi kimdir?

Sevsemde, bazen çok kızıyorum NtvSpor'a, b.kunu çıkarıyorlar. İnceden çakallık yapmaları hiç hoş olmuyor.

Fenerbahçe'nin 6 gol atmasına, öyle sevinmişler ki, deliye dönmüşler. Bugun 5'te 5 programında ki sorular aynen şu şekilde;

Dün ki Fenerbahçe-Kasımpaşaspor maçında Niang kaç gol atmıştır?

Dün ki Fenerbahçe-Kasımpaşaspor maçında Alex kaç gol atmıştır?

Dün ki Fenerbahçe-Kasımpaşaspor maçının hakemi kimdir?

Sevsemde, bazen çok kızıyorum NtvSpor'a, b.kunu çıkarıyorlar. İnceden çakallık yapmaları hiç hoş olmuyor.

Ben izlemiyorum daha doğrusu izleyemiyorum artık onu ya katılmıştım 5. soruyu bilemedim hala Ercan Taner'in sesini duyduğumda aklıma o an gelir , kaçtı wii kaçtı :lol:

Ben izlemiyorum daha doğrusu izleyemiyorum artık onu ya katılmıştım 5. soruyu bilemedim hala Ercan Taner'in sesini duyduğumda aklıma o an gelir , kaçtı wii kaçtı :lol:

Bilmem mi, canlı izlemiştim. :D

son soru neydi,yokmuytu laptop,masaüstü bişi :D alacaktın elemanın birini yanına,google açık bekleyecekti :D

yazık olmuş wii ye :D

Volkan Şen'in kadro dışı kalması olayını konuşuyorladı. Mehmet Demirkol, Volkan Şen'i eleştirdi, hocan gitme diyosa gitmeyeceksin, 15 gün önce gitmişsin zaten Amerika'ya falan dedi. Sergen de "Ne var bunda adam kız arkadaşının yanına gitmiş, ben olsam ben de giderdim" tarzında şeyler söyledi.

Böyle yaparsan ki buna benzer çok şey yaptın futbolcuyken, "Bayern Münih'e transferim söz konusu oldu, adamlar bir araştırdı, vazgeçmişler" diye anlatırsın işte...

Sergen:asd: Bu adamı görünce suratıma nedensiz bir gülümseme geliyor.

Cana'nın yapacağını sarp'ta barış'ta yapar diyor hala Rıdvan... Gerek yok diyor....

Sözün bittiği yer, Rıdvan'ın ne izlediğini çok merak ediyorum artık... hoş Barcelona maçı da yok ki bugün..

Geri
Üst Alt