NTV Spor Programları

Ntvspor Programları

Ridvan: Bugun Kewell hangi takima gide bilir?

Guntekin: ...

Ridvan: Baros?

Ridvan: G.Saray onlar icin bir sans.

Ridvan: Hagi'nin floryayla ilgililenmesi lazim. Belli ki dusunuyor takimi, atladi geldi, Ki real madrid beklemiyordu o da ayri mesele!

5 dk sonra..

Ridvan: Alex hangi takima gide bilir?

Guntekin: yok, brezilyanin en ust takimlarina gider.

Ridvan: Evet.

Aysel: Bu ne yaman kompleksdir, bu ne cirkefliktir. kapattim tv'yi. bi gidin!

:mad:

Cevap: Ntvspor Programları

Mala bağlamış yine Rıdvan.

Ridvan: Hagi'nin floryayla ilgililenmesi lazim. Belli ki dusunuyor takimi, atladi geldi, Ki real madrid beklemiyordu o da ayri mesele!

5 dk sonra..

Rıdvan'a hiçbir zaman şaşırmadım. Hakkında başlıklarda açmıştım ama hiçbiri tutulmadı. Çünkü bayılıyor bizim milletimiz bu adamın yorumlarına.

Bilmiyorsun Rıdvan bilmiyorsun ve milyon kazanıyorsun hâlâ, kanıma dokunuyor..

5 dk sonra..

Baros a laf atmak kuyuya taş atan deliye, Baros için soru işareti kullanmakda o kırk akıllıdan bile olamamaya örnektir

Rıdvan sürekli geriye gidiyor..Hiç bir şey yapmasa daha çok tutar. Hadi bizim takımı bıraktım da en son Dia ve Stoch için ikinci sınıf takımlarda oynarlar dedi dayanamadım kapattım.

Mehmet Demirkol'a saygılarımı sunuyorum o ve sergen olmasa açmam ntvspor'u zaten

Q7 1.sınıf topçudur,Bobo da 1.sınıf topçudur diyen bir adam vay be :(

Son Dakika Ertem Şener Ntv' ye transfer oldu.

bu sergen gökhan güleçle bobo bjk'ye geldiğinde gökhan bjk'ye uzun yıllar faydalı olur bobo'nun da adı güzel demişti :lol:

Benim yazdığımı rıdvan dedi.Boboyu beğenebilir ama Q7 ile kıyaslamak ne demek 1.sınıf topçunun ne demek olduğunu bilmiyor herhalde

Sergen 1.5 sene öncesine kadar boboya o kadar yavaş bir futbolcu ki nerden aldık biz bunu gibi laflar etmiştik önceden vb bir şeyler demişti

Benim yazdığımı rıdvan dedi.Boboyu beğenebilir ama Q7 ile kıyaslamak ne demek 1.sınıf topçunun ne demek olduğunu bilmiyor herhalde

Sergen 1.5 sene öncesine kadar boboya o kadar yavaş bir futbolcu ki nerden aldık biz bunu gibi laflar etmiştik önceden vb bir şeyler demişti

al birini vur ötekine ama sergen en azından güldürüyor

bu sergen eziğinden iyice şüpelenmeye başladım......ulan bjk macında bile bizden söz ediyo......ezo..kendi takımın başarısızlıgını Galatasarayada bağlıyacak..

şu sergen ntv gibi bir kanalda nasıl yorumculuk yapıyor inanamıyorum.

ama daha inanılmazı bu gençlerden olabildiğince uzak tutulması gereken adamı beşiktaşın A2 takımına teknik direktör yapılması.

bazen diyorum bende mi sorun?

Vay anasını arkadaş ağzım açık kaldı ya :D

Sergen'in programının tekrarı var.Oyuncu puanlamasında M.Doğan Cana'ya 1 M.Sarp'a 3 ,Sergen Cana'ya 1 M.Sarp'a 2 vermiş.:asd:Sergen ayriyetten Neill ve Servet'e de 1 vermiş.Ercan Taner puanları okurken çok komikti

-Servet 1 Cana 1 ?!! diye bastıra bastıra söyledi.Söylerken bu ne lan böyle saçmalık mı olur hissini verdi bana o yeter şuan:asd:

Vay anasını arkadaş ağzım açık kaldı ya :D

Sergen'in programının tekrarı var.Oyuncu puanlamasında M.Doğan Cana'ya 1 M.Sarp'a 3 ,Sergen Cana'ya 1 M.Sarp'a 2 vermiş.:asd:Sergen ayriyetten Neill ve Servet'e de 1 vermiş.Ercan Taner puanları okurken çok komikti

-Servet 1 Cana 1 ?!! diye bastıra bastıra söyledi.Söylerken bu ne lan böyle saçmalık mı olur hissini verdi bana o yeter şuan:asd:

Ercan Taner hepsinden daha çok anlar futboldan ve futbolcudan ama pek yorum yapmıyor jest ve mimikleri belli ediyor her şeyi zaten :D

Şimdi de ben onlara not veriyorum Ercan Taner 5, Mehmet Demirkol 4, Sergen 1 çarpı 10 üzeri eksi 10, Mustafa Doğan 1 çarpı 10 üzeri eksi 5, oldumu şimdi, oldu :D

Şaka maka Sergen saçmalıyor bazen ama, eleştirmesi gerektiği futbolcuyu da yerin dibine sokuyor bazen.

Geri
Üst Alt