NTV Spor Programları

Cevap: Ntvspor Programları

adam en azından top oynuyordu ağalar şimdi takım pek afedersiniz mustafa sarp ı arar hale gelmiş ben bülent akın ı bile özlüyorum ne olacak yav bizim halimiz

Sergen Yalçın: ''Lorik Cana ve Cristian Baroni gibi oyuncular Bank Asya'da sırıtmazlar''

Mustafa Doğan: ''Lorik Cana, Galatasaray'ın orta sahasında oynayacak kapasitede oyuncu değil.''

Ayrıca Sergen Yalçın, Galatasaray-Manisaspor maçının oyuncu puanlamasında Cana'ya soru işareti verdi. Taraftara da kızan Sergen Yalçın, Cana'nın alkışlanmasının yanlış olduğunu söyledi.

Sergen'e bak neler demiş böyle :) At değerlendirmesi ile futbolcu değerlendirmesini karıştırmış artık atlar bilinçaltına nasıl yerleştiyse Sergen'in. Maçları da at yarışı izler gibi izliyor herhalde. Hafif böyle yeleye benzer saçları olan, biraz yapılı olanları iyi futbolcuya benzetiyor :)

Ben sadece ve sadece Şu lafına katılıyorum gerisini boş konuşuyo o ayrı :asd: ' İşi Bilen Adamların İşin Başında Olması Lazım '

ceza alırsam hiç sorun değil yönetici arkadaşlar sonuçta görevini yapıyor ama bu sergen denen anasının beygirlerle yakın samimiyetinden dolayı doğmuş olan beygir akıllı herif futbol yorumlamaya çalışması nedir arkadaş anlamıyorum. Adam mıydı bu adam buralara kadar yükseliyor halkın önüne geçiyor. Bizle resmen dalga geçiliyor. Buna katlanamıycam artık. Ulan şu Türkiye ligini satsan Lorik Cana ve Lucas Neill gibi karakterli tecrübeli kaliteli adamları bulamazsın. Ananı bacını avradını beygirler kovalasın senin sergen yeter artık şerefsiz herif. Bıktım ulan bıktım

Bu sergen dangalağını dinlemeyin dinletmeyin,1 aydır tv de ne zaman görsem anında zaplıyorum,sağ olsun reflexlerim gelişti.Çok ta mutluyum.

Sergen ve Rıdvanı dinlemek en büyük keyfim. Onlar neye kötü diyorsa iyidir. Neye iyi diyorsa kötüdür :)

İzleyip güleceksin. Bu adamlarda futbol oynamış hatta Teknik Traktör (direktör olmaz bunlardan) olmuş diyeceksin.

Sergen degilde baska bisey dikkatimi cekti. Bu aralar klüpte hic bisey dogru gitmiyorya onun icin artik NTV spor ilk bizim haberleri vermeye baslamis. Önceden hep en son bizim haberleri veriyorlardi, arasira hic vermedikleri bile oluyordu.

Sergen Yalçın: Galatasaray'da 7-8 tane oyuncunun gitmesi gerekir.

Mehmet Demirkol: Peki herkes kim gitsin diyor, sence kim kalmalı ?

Sergen Yalçın: Başta Servet, Sabri...

Mehmet Demirkol: Taraftar Servet'i istemiyor ama.

Sergen Yalçın: Taraftarlar cahillik yapmasınlar. Ben taraftarın Servet'e göstermiş olduğu tepkiye inanamıyorum. Servet şu an yerli stoperlerin içinde en iyisidir.

Not: Konuşmalar buna yakındı tam olarak. Ayrıca Sergen Yalçın Neill'e, ''futbolcu değil'' dedi.

Neillın daha çok kariyerli olması, zoruna gidiyor galiba sergenin .

Rıdvan Dilmen, Neill'i çok beğeniyor, Lugano'dan daha iyi bir stoper olduğunu düşünüyor.

Sergen Yalçın, Neill'e futbolcu değil diyor.

Ayrıca dün M.Demirkol, bütün ikili mücadelelerde Servet var dedi.

Birincisi bu bir taktik olabilir.Servet, Neill'den daha kalıplı bir oyuncu ikili mücadeleler bilerek ona bırakılıyor olabilir, ayrıca Neill'ın herkesin beğendiği, uçan, harika, büyük golcü dediği, Niang ile 90 dakika bire bir oynayıp ADIM ATTIRMADIĞINI da hatırlatırım.

Neilla sorrumluluk almıyor gibi cümlelerde kuruyorlar. Neredeyse defanstan bütün topları oyuna Neill sokuyor. Servet en iyi yerli stoper filan demeleri ayrı bir gariplik. Dalga geçiyorlar herhalde.

sergen hakikaten kafayı sıyırmış

neill futbolcu değilse servet amelelik yapıyor herhalde.

sergen yüzünden izlemiyorum uzun zamandır ntvsporu

aslında sorun o adamı görmek izlemek değil, kanalı değiştirmek zor bişey değil

ama

sorun onu orada tutan, programda en çok onun konuşmasına izin veren kanal yönetiminde

ntvspor benim için artık sadece radyodan dinlediğim spor servisi programı için var

Rıdvan Dilmen, Neill'i çok beğeniyor, Lugano'dan daha iyi bir stoper olduğunu düşünüyor.

Sergen Yalçın, Neill'e futbolcu değil diyor.

Ayrıca dün M.Demirkol, bütün ikili mücadelelerde Servet var dedi.

Birincisi bu bir taktik olabilir.Servet, Neill'den daha kalıplı bir oyuncu ikili mücadeleler bilerek ona bırakılıyor olabilir, ayrıca Neill'ın herkesin beğendiği, uçan, harika, büyük golcü dediği, Niang ile 90 dakika bire bir oynayıp ADIM ATTIRMADIĞINI da hatırlatırım.

rıdvan neile çok iyi stoper dediyse düzelme var ama o da ayrı telden çalyo sergen gibi.

Sergen sırf Mourinho diyişi yuzunden zaten gozumde -1 bide taraflı tamam işte :D

Geri
Üst Alt