NTV Spor Programları

Cevap: Ntvspor Programları

Ben zaten izlemiyorum!

Toplanmislar 5-6 Fbve bjk yorumculari....sacma -sapan yorumlar vapiyorlar GS alehine!

Ay senin spor kanalina ,aaaaaaaaaaaa

Bende izlemiyorum artık nontvspor'u hiç.

Bi eksiklikte hissetmiyorum , zaten aslında zaman geçirmekten başka birşey değil , doğru düzgün haber girdikleri bile yok hakkımızda.

aziz var su an yayinda

epeydir bakmıyorum bir eksiklik hissetmiyorum.

azize hem ntv'De hem ntvspor'da.Sanki vatan millet meselesi, ulusa sesleniş.Bu kadar belli etmeyin lan tarafınızı.

sergen gidene kadar izlememe kararı almıştım ve izlemiyodum

ama sergen trtye geçiyomuş

onun için artık izlemeye devam...

Bence sadece NTVSPOR izlenmemesi önemli değil artık siteye de girilmemesi önemli.

NtvSporda Ali Samiyene Veda Belgeseli var

M.demirkol'un son yorumları biraz komik oldu.Herkes hakem açıklaması yapmış Adnan Polatında takımı gerideymiş o yüzden oda yapmış.Fenerle bjkle bizim aramızdaki fark onların hakemle kaybettikleri maç yok.Bizimse 1-2-3 maç değil tam 6-7 maç var.Nasıl aynı kefeye koyup zaten geride olan her takımı yaptığı şey der.Stancuyu eleştirdi olabilir.Ama ligde 1 asist 1 golü olan Q7yi her hafta nasıl övüyorlar onu hala anlamış değilim.

NTVspor'da büyük rezalet.

Arkadaşlar NTVspor'u izleyen oldu mu? Futbolu bırakan Ronaldo'nun videosuyla sizleri baş başa bırakıyoruz deyip Cristiano Ronaldo'nun gollerinin olduğu bir videoyu gösterdiler.

Ben mi yanlış duydum, benim gözlerim mi bozuk yoksa cidden bunlar afalladı mı anlayamadım.

Cevap: NTVspor'da büyük rezalet.

Ahahaha rezilliğin daniskası yalnız, hatalarını anlayıp reklamlar bittikten sonra gerçek Ronaldo'nun videosunu yayınlıyorlar şu anda. Şok oldum resmen, rezilliğe bak.

Cevap: NTVspor'da büyük rezalet.

Yanlış video girmişler, ne var bunda bu kadar rezil olacak. Olabilir böyle şeyler.

Geçen gün Alex'in imza töreninde Chelsea'li Alex'in görüntüleri paylaşılıyordu :asd: :D :D ahaha bu daha büyük rezillik ...

Spor servisinde Fuat Akdağ neden çıkmıyor acaba, bilen varmı?

Bu kırmızı Çizgi programında, Hıncal bjk- fb maçıyla ilgili olarak Cüneyt Çakır'a giydirirken, Mehmet Aslan isimli denyonun lafı devamlı değiştirmesi çok güldürdü beni. Hıncal yer mi tabi..

Neden Fenerbahçenin Basket maçlarını veriyor?

Galatasaray Efes Ksk avrupa basket maçları verilmiyor ???

Geri
Üst Alt