NTV Spor Programları

Cevap: Ntvspor Programları

şu mehmet demirkol kadar sinsi yanlı adam olamaz... sinir etti beni... adam bugüne kadar herkese salladı laflarını ama aziz yıldıvımı bi kez bile eleştirdiğini görmedim... hıncal yazısında azizsilin sayesinde fener kesin şampiyon diyince de fb nin avukatlığına soyunuyor sinsi...

şu mehmet demirkol kadar sinsi yanlı adam olamaz... sinir etti beni... adam bugüne kadar herkese salladı laflarını ama aziz yıldıvımı bi kez bile eleştirdiğini görmedim... hıncal yazısında azizsilin sayesinde fener kesin şampiyon diyince de fb nin avukatlığına soyunuyor sinsi...

Demirkol bir Galatasaray lisesi mezunu olduğunu çok çabuk unuttu.

Bu Liseyede herkesi alıyolar be kardeşim ondan sonrada ayrımcılık istiyolar. Galatasaraylı olmayan kimseyi almayın çünkü burası türkiyenin en saygın lisesi bari bundan sadece Galatasaraylılar faydalansın

Sahibi fb kongre üyesi de onun için canlı veriyorlar.Sanırım Ferit Şahenk'ti sahibi.

Galatasaray lı basın yokmu şu memlekette ? Herkesmi Fenerli ?

Yok ustam maalesef yalnız kaldık, yetim bırakıldık. Yetmezmiş gibi kendi forumlarımızda kendi "efsanelerimizi" yerden yere vuruyoruz bunun başında Hagi geliyor. Hakediyoruz diyorum bazen.

Burda biz söylerken itiraz eden oldu ama M.Demirkol tarafsız ve gerçekci değildir. Olamamıştır. Sabahları işe gitmeden biraz izlediğim oluyor ya da tekrarı resmen saçmalıyor. Ve abartıyor.

Yok ustam maalesef yalnız kaldık, yetim bırakıldık. Yetmezmiş gibi kendi forumlarımızda kendi "efsanelerimizi" yerden yere vuruyoruz bunun başında Hagi geliyor. Hakediyoruz diyorum bazen.

Burda biz söylerken itiraz eden oldu ama M.Demirkol tarafsız ve gerçekci değildir. Olamamıştır. Sabahları işe gitmeden biraz izlediğim oluyor ya da tekrarı resmen saçmalıyor. Ve abartıyor.

M.Demirkol gibi adamların herhangi bir futbol kariyeri olmamasına rağmen nasıl futbol yorumculuğu yapabiliyorlar? Futbol yorumculuğu ile ilgili bi üniversitemi varda bizim haberimiz olmadı.

saat 2 de canli yayinda basket programi basladi ilginc. nba studyo olsa neyse..

yazacak en iyi yer burası sanırım

fox-spor haberlerinde, haberi sunan kızın arkasında hangi takımın haberi varsa onun logosu çıkar

FB BJK TS BS logoları gayet düzgün ama bizim logo çok çok farklı

1- 1905 yazısı yok logoda

2- G ve S harflerinden S harfi üstte olması gerekirken, G harfi üstte. Yani TT Arenada yapılan hatalı logonun bir benzeri kullanılıyor!

:mad:

Kewell yıldız futbolcu değil. Simao da yıldız futbolcu değil, Guti, Quaresma yıldız. Galatasaray'da yıldız futbolcu Servet, kimse şudur budur demesin.

Rıdvan Dilmen'in yine sınırları zorladığı bir % 100 futbol oldu. Cana, Beşiktaş'ta Fener'de 18'e giremez dedi. Baros'a da salladı tabi her zamanki gibi. Zamanında Nonda>Ümit>Baros dediği ve Baros'un da buna kapağın hasını taktığı için içten içe Baros düşmanlığı var. Cana zaten malumunuz. Orelyo'yu filan kesemezmiş. Kewell'da yıldız değil, yedek oturmuş Liverpool'da falan fıstık.

Rıdvan demiş bugün bunları.

Doğan yayıncılığın gazete ve TV kanallarına karartma kararı getirmişti Galatasaray Camiası

Biz de taraftar olarak NTV Spor , Kanal Türk ve Hürriyet , Milliyet , Fanatik , Posta , Fotomoç türevleri kanal ve gazetelerini almayın aldırmayın !!!

Kewellın neyini beğeniyo bizim taraftar anlamıyorum adam 1 maç 60 dakika oynuyo 10 maç yok artık göderilmesi lazım.

Türk futbolunun neden yerlerde olduğunu gayet iyi anlıyorum.Rıdvan'ın Türkiye'nin en çok itibar edilen yorumcusu olması herşeyi gayet iyi açıklıyor.Dün nerdeyse bizim tüm oyuncularımızla,Alex'i kıyaslama gereği duydu.G.Onay'ın futbol bilgisi Rıdvan'dan 250 kat daha iyi.

Kewellın neyini beğeniyo bizim taraftar anlamıyorum adam 1 maç 60 dakika oynuyo 10 maç yok artık göderilmesi lazım.

Bende beğenmiyorum zaten.Ama simaoyla kewell yıldızdır.Eskidende olsa.Bjk'nin ilk on birinde Aurelio oynuyorsa Cana güle oynaya ilk 18'e girer.

Geri
Üst Alt