NTV Spor Programları

Cevap: NTV Spor Programları

Mehmet Demirkol siir gibi konustu. "Icinde bulundugumuz sezonda kalecinin penalti atmasinin etikligini tartismamiz gercekten cok ilginc"

"Hicbir etik disi bir sey ve saygisizlik yoktur."

müdürlerinin en iyi yaptığı işi gazete okumak sanıyodum ondanda bi habermiş meğersem.bugünkü 'yüksek gerilim' yazan dev manşeti 'yine gelirim' diye okumanın hiç bi mantıklı izahı yok.neyin kafasındasınız.komikte değildi hiç gülmedim.

En büyük yorumcusu Rıdvan Dilmen olan bir kanaldan bundan fazlası beklenebilir mi?

Artık TRT Spor 'u izleyeceğim!

ızlemeyın ızletmeyın bu sıke yandascılarını

bu mehmet demirkolun sesine ne olmuş :asd:

Bugünleri de görecektik. NTV SPOR Galatasaray müziğini çalıyorrrrrrr

Allah'ın sopası yok, böyle sabaha kadar ağlaya ağlaya şampiyonluk kutlamalarımızı yayınlamak zorunda kalırsınız işte :D

Rıdvan çıksada canlı yayında ağlamaklı konuşşsaydı :D

90+'da güzel konuşuyorlar şu an.

TFF'nin istifa değil, kovulması lazım dedi Demirkol.

Su an sampiyonluga özel bir program var ("Yensen de Yenilsen de"). Ayhan Akman da katilmis. Hos bir program olmus.

Tarihte bugün adlı kısa spotta ,Altay ın bizi yenerek aldığı Türkiye Kupası nı "SOYUNMA ODASINDA" aldığını yazmaları tam bir şerefsizliktir.Akılları sıra bize gönderme yapıyorlar.

Olympiakos-Panathinaikos maçı var şuan, seride durum 2-2 kazanan şampiyon.

NTVSpor'a sokayım.(Arkadaşımı çalışması için)

Oly mucizesi devam ediyor çokta güzel maç oluyor

[video=youtube;ufhdpkNHYVE]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ufhdpkNHYVE[/video]

Bu NTVSpor adlı Fb televizyonu koskoca bir camiayı her fırsatta enayi yerine koyuyor ve buna ses çıkaran da yok. Ne yönetim, ne taraftar, ne medyadaki GS yazarları tepki gösteriyor sadece forum ahalisinin iki satır öfkesi var elde. Sonuç olarak meydanı boş bulan eziklerin kanalı hep aynı rezilliği tekrar tekrar sahnelemekten çekinmiyor. Her transfer dönemi aynı videolar.

Adamcağız hayatında yalnızca bir kez kırmızı kart görmüş, bu şeref yoksunu ezikoğlu ezikler de yememiş içmemiş o pozisyonu bulup çıkarmış gecenin bir yarısı. Israrla, tekrar tekrar ve yalnızca o pozisyonu gösteriyorlar tanıtım bandı olarak. Bir de adammış gibi geçmişler ciddi ciddi yorum yapmaya çalışıyorlar takımlı, kravatlı. Siz kimi kandırıyorsunuz ciddiyet yoksunu tiyatrocular. Adam mısınız siz milyonlarla dalga mı geçiyorsunuz kapasitesizler?

Bu saatten sonra bu adama ait hiçbir kanalı izlememeli. Şöyle bir bakınca tüm o para ve şöhretle kaliteli birine benziyor lakin şikecilere başkan olabilecek eziklik seviyesine sahip bir organizmadan başka birşey değilmiş, üzüldüm şahsına. Gerçi kanal logosunu sarı lacivert yapan adamdan ve kanaldan ne beklenir o da ayrı. Kısaca özetleyelim:

Sizin ezikliğiniz başka bir eziklik, kelimelere sığdırılamayan.

aynen ya kırmızı kartı verip durdu

kuytta ise attığı gollerin tekrarını verdi sonra hep farklı golleri vermişti.bi poziyonla sınırlı değildi.

Geri
Üst Alt