NTV Spor Resmen Kapandı

Selahattin Yılmaz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Nntvspor kapandı. Darısı diğerlerinin başına. ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kanalın yeni adı Dmax olacakmış ve erkek magazin,spor,stil,moda spor,otomotiv lüks tüketim kalemlerini eksen alan yapımlardan oluşacakmış.Ntvspor çalışanlarının %70 kadarı ntv ye geçecekmiş.Değişim şubat ayının ortalarında başlayacakmış.

Tamam satılması iyi oldu şerefsiz doğuş gitti lakin yeni kanalda bok gibi olmuş. O ne böyle erkek dergisi , otomotiv , yüksek gelirli kişilere hitap eden içerek peh . Adam akıllı spor kanalından devam etselerdi keşke eurosport gibi ama yine ülkeye bir çöp kanal daha geliyor . Bizim ülkede bu konsepte kanalların izlenmediğini bu aptallar araştırmıyor mu.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

%100 futbolu da “Şeytanın Günlüğü” diye belgesel yaparlar artık.

belçika ligini nerede izleyeceğiz şimdi,tüh be, futboldan soğudum bir anda

Mehmet Demirkol neredeyse ben onu izlerim.

NTV Spor, 18 Mart Pazar günü son yayınını yapacak ve 19 Mart Pazartesi günü Discovery kanalı yayın hayatına başlayacak.(FutbolArena)

NTV Spor'un yayın hayatı Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin bitiminden yaklaşık 1,5 saat saat sonra sona erecek.

Fenerin maçlarını canlı verecekler o zaman.
'Volkan Ayının Yolu' diye belgesel gelebilir.

Üzüldüm açıkçası. İlk kurulduğunda çok heyecanlanmıştım. Müstakil bir spor kanalı kurulması hoşuma gitmişti. O zaman futbolu daha tutkuyla takip ediyordum tabi. Sonradan bozulduğu anlar oldu. Biz de soğuduk futboldan.

An itibariyle kapanıyor.

iyi oldu. fbtv2 olarak ntv den devam edecekler

Geri
Üst Alt