NTV Spor Resmen Kapandı

DMAX adamsın karşim

Bye bye Fenerbahce TV.

Tarafsızlık eleştirilebilir fakat seviyeli ve futbol konuşulan spor kanalı sadece bu vardı

Yok fbtv yok bilmem ne falan anlamam ben. Spor yayıncılığında özellikle ilk 5-6 yıl çok ciddi fark yarattılar. Üzüldüm bu açıdan. Umarım daha iyileri gelir spor dünyasına.

Üzüldüm mü hayır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Discovery alıyorsa ayı belgeseli yayınlarlar artık malzeme hazır zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Propaganda tv yok oldu güzel.

Fuat akdağ okuma yazma öğrenemeden kanal kapandı ya la.

İyi olmuş. Adamlar resmen yanlı yayın yapıyordu ve holigan tipli adamlarla program yapıyordu.

Muhtemelen maddi durumdan kapanmıştır ama bunların tepki alıp bu yanlı yayınından dolayı protesto edilip kapatılmalıydı.

Adamlar her türlü fenere çalışıyordu.

Tek üzüldüğüm Tuğba Dural, umarım o da beine gelir.

"Ender gelişen osasuna atakları" aklıma geldi birden.
Tamam ne kadar da fbtv2 desek de La Ligayı Türkiyemize tanıtan ve sevdiren kanaldı.Güle güle.

Kusuruma bakmayin Dmax beni sardi , bu derbi gecesinde bile ekrana civilendim

kalite !

adamin teki ayaginda crocklariynan girilmez yazan yerlere girip kizilderililerle konusuyor

turkcellin tvsinde var o program aynı yorumcular sunucu farklı ancak. Güzel zeki bir hanım var.

harby mi..... o programin tek faulu erbo denen mal herif surekli kotu espriler yapip ortamin 10 sn sessizlesmesine mahal veriyor

İyi olmuş. Adamlar resmen yanlı yayın yapıyordu ve holigan tipli adamlarla program yapıyordu.

Muhtemelen maddi durumdan kapanmıştır ama bunların tepki alıp bu yanlı yayınından dolayı protesto edilip kapatılmalıydı.

Adamlar her türlü fenere çalışıyordu.

Tek üzüldüğüm Tuğba Dural, umarım o da beine gelir.

Aspor,TRTSpor'a kıyasla çok daha seviyeliydi. Programları daha ilgi çekiciydi. Özellikle Laliga,Seriea yayınladıkları dönem tek baktığım kanaldı. Evet özellikle şike süreci sonrası çok bozdular ama yine de spor dünyası için fark yarattıkları gerçek.

Geri
Üst Alt