NTV Spor'dan Komedi Gibi Haber

FENER UZATMALARI SEVER!

16 Ocak 2014 21:55 NTVSpor.net

Ligde son dakika golleriyle çok sayıda maç alan Fenerbahçe, Hannover 96'yı da 90+2'de Dirk Kuyt'ın penaltı golü ile 2-1 mağlup etti ve oynadığı 2. hazırlık maçında ilk galibiyetini elde etti.

Başlığa bakın şaka gibi . Demek Abdi İpekçide boşuna küfür edilmemiş size ..

Merak etmesinler; Drogba onlara bi UZATMA yapacak ... ;)

Tövbe tövbe...

hahahahahaha

hahahahahaha-hahahahahaha-hahahahahaha-hahahahahaha

hahahahahaha-hahahahahaha

hahahahahaha-hahahahahaha-hahahahahaha

hahahahahaha

Merak etmesinler; Drogba onlara bi UZATMA yapacak ... ;)

Tövbe tövbe...

Medyanın %95'i şikecilerin elinde. Her gün lehlerine haber yaptırıyorlar . Her gün Galatasaray aleyhine haberler oluşturuyorlar . THY Kupası kırıldı diye 2 gün üst üste haber yapmışlardı bunlar . Her şey beklenir .

hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaahaaha

kahkahakahkaha !

Neremle güleceğimi şaşırdım. :happy::happy::happy::happy::happy:

Mallarin kulübü, utanmadan daha hala Süper Ligdeler.

Rahat olun. En azindan Almaya'da almanlar türk futbolu hakkinda sadece Galatasaray'i biliyorlar.

Bütün yabancı medya sıraya girmiş fenerin nasıl şike yaptığını ve iktidarı arkasına alarak hala kümede kalabildiğini öğrenmek için dünyada bunu başarabilen tek kulüp fenerbahçedir herhalde

Bu kanalın sahibi olan adam Fb amigosu, hükümetin en büyük destekçisi, bankasıyla milleti tavuk gibi soyuyorlar, tam bir ...................!!

bir yeni fax rezaleti olabilir.

ntv'de bugünradyodan dinledim , bu haberi veriyordu : Güya fifa ilk yarıdaki başarılı form grafiği ve puan tabolsu açısından tebrik mektubu yollamış.

aha buraya yazıyorum , bizimkilerin bir cinliği değilse bu :D

Bundan sonra her maç fenev tv 2 kanalına tepki olacak heralde en azından şimdilik .

Az önce izedim haberi. Komik geldi bana. Tebessüm ettim. Sonra daha seviyeli bişeyler izlemek için kanal değiştirdim.

ஐ███▓▒Samsung S3 Tapatalk▒▓███ஐ

Geri
Üst Alt