NTV Spor'dan Komedi Gibi Haber

ya harbiden izledim bugün bu haberi, o anki halet-i ruhiyemi anlatamam :)

güleceğim gülemedim, içtiğim çayı püskürtecektim ağzımdan o da olmadı,

empati yaptım, kendimi fener taraftarı gibi düşünmeye ÇALIŞTIM,

billur mu geçiyo lan bunlar demekten kendimi alamadım.

gülme, şaşkınlık, böyle ne bileyim ya acayip bir durumdu, tarifi yok :)

:happy::devil::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

sabah sabah iyi geldi bu komedi hahahahhaaaaa

Dün haberi izlerken iyi güldüm....Yani yancılığın bu kadarı olur arkadaş...Son 2 yılın şampiyonuyuz,Şl'de üst tura çıkıyoruz bir tane böyle habere rastlamadım..

Ntvsporun yanlı olduğuna katılıyorum, ancak dün sabah girdiğimde 5 manşetin 5i de Galatasaray haberiydi. Eyyam eyyam nereye kadar. Fenerle ilgili haberleri okumayın, okutmayın, editör haber yapıyoruz okunmuyor diyecek eninde sonunda. Prim vermeyin bu şikecilerin haberlerine.

''Avrupa'nın gözü Fenerbahçe'de. İlk yarıyı ligin en fazla gol atan takımı olarak zirvede tamamlayan sarı-lacivertli takımın performansı yurt dışında da büyük ilgi görüyor.

Yabancı spor basını Fenerbahçe'nin uluslararası yıldızlarıyla röportaj alabilmek icin adeta sıraya girdi.

Brezilya, Hollanda ve Portekiz basınının yanı sıra BBC ve FIFA Resmi Sitesi de Fenerbahçe kulübünden resmi röportaj talebinde bulundu. Yabancı basının röportaj icin ilk olarak talep ettiği isimler Emenike, Kuyt, Meireles ve Bruno Alves oldu. Özellikle FIFA'nın röportaji mansetten vermek istediği öğrenildi.''

Anlaşılan Aziz Yıldırım NTVSpor'u halen daha Fenerbahçe TV gibi kullanmaya devam ediyor. Haberi de kendi parmaklarıyla yazdığına adım gibi eminim. Sipariş bir haber olduğu o kadar belli ki. Türk medyası halen daha iğrenç eller tarafından, iğrenç bir ortam içerisinde yönetiliyor, yazık. Diyecek çok fazla birşey yok, sadece yazık. Koskocaman bir YAZIK.

Bayern Münih: Bundesliga'da 16 maçta 44 puan attığı gol 42, Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 15 puan attığı gol 17, Almanya Kupası'nda çeyrek finalist

Barcelona: La Liga'da 19 maçta 50 puan attığı gol 53, Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 13 puan attığı gol 16, İspanya Kral Kupası'nda çeyrek finalist

Atletico Madrid: La Liga'da 19 maçta 50 puan attığı gol 47, Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 16 puan attığı gol 15, İspanya Kral Kupası'nda çeyrek finalist

Manchester City: Premier Lig'de 21 maçta 47 puan attığı gol 59, Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 15 puan attığı gol 18, Federasyon Kupası'nda 4. turda, Lig Kupası'nda finalist

Paris Saint Germain: Ligue 1'de 20 maçta 47 puan attığı gol 46, Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 13 puan attığı gol 16, Federasyon Kupası'nda 10. turda, Lig Kupası'nda yarı finalist

Juventus: Serie-A'da 19 maçta 52 puan attığı gol 46, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray tarafından saf dışı bırakılıp UEFA'da devam etme, İtalya Kupası'nda çeyrek finalist

Bunca önemli ligde bunca takım 3 cephede birden hayvani şekilde ilerlerken, kim takar dandik Türkiye Ligi'nde sadece lig maçı oynayan Avrupa'dan şike nedeniyle men edilmiş, kupada ilk turda 2. lig sonuncusuna elenmiş Fenerbahçe'yi :)

evet avrupa nın gözü şikebahçe de nasıl şike yapılır diye çok iyi gösterdiler yargıtay da cezayı kesti şimdi bütün dünya nın gözü fb de

geçen sabah ntvsporda sabah kuşağında yabancı sınırlaması ile ilgili konuşulurken spiker yorumcuya kaldılırmı diye sorduğunda yorumcu fenerbahçeye bağlı dedi açık açık fener bahçe ne isterse o olur demeye getirdi bide arkasından eğer uefa fenerin avrupadan men cezasını ertelerse o zaman fenerde ister kaldırılmasını dedi resmen izlerken delirdim bu kadar olmaz yani yabancı sınırının galatasaraya takoz koymak için çıkarıldığını resmen itiraf etti

Aziz yıldırım Türk futbolunun Mandelasıdır.

gibi bir şey denmiş, doğru mudur !

Bugün başka bir yerde daha komik bir haber vardı;

Yargıtay Kararını Gölgelede Bıraktı diye bir başlık vardı

İçeriği Kampl'ın elden kaçmasının Yargıtay kararından daha büyük bir talihsizlik olduğu söyleniyordu.

Gazte tüpçünün bu arada

Küme düşünce de çok haber olurlar. :2aloh1:

Geri
Üst Alt